Wki

Hur rippa en telefonbok i hälften

Vill du visa upp din styrka vid nästa fest? Det finns få strongman knep så imponerande som rippa en telefonbok i hälften med dina bara händer. Försök att göra det, dock, och oavsett hur stark du är, kommer det att vara nästan omöjligt. Med rätt teknik, men kan nästan vem som helst skrämma fiender och blända alla runt omkring dem med detta trick.

Steg

Hur rippa en telefonbok i hälften. Använd tummarna för att böja sig ner mitt i telefonboken.
Hur rippa en telefonbok i hälften. Använd tummarna för att böja sig ner mitt i telefonboken.
 1. 1
  Flytta händerna så långt ut mot hörnen i boken som möjligt. Kontrollera att alla dina fingrar ändå passa på boken. Om det är en liten, smal telefonbok, får tummarna att röra i mitten, men om det är en stor, bred bok du kommer förmodligen ha lite utrymme mellan dina händer.
 2. 2
  Använd tummarna för att böja sig ner mitt i telefonboken. Sätt dina tummar nära varandra i mitten (men fortfarande längs den övre kanten) av boken. Tryck ner med tummarna så att mitten av boken böjer sig ner för att bilda en slags veck.
 3. 3
  Placera pekfingrarna på sidorna av luckan. Medan tummarna kommer att vara på den övre sidan (framsidan) av boken, kommer dina andra fingrar hela vikas över kanten så att de griper undersidan (med andra ord, på baksidan) av boken. Pekfingrarna (även kallad pekare fingrar) bör vara rätt mot sidorna av luckan tummarna har skapat.
 4. 4
  Böj sidokanter boken nedåt med fingrarna. Hålla tummarna (och veck) i läge, börja böja hörnen ner boken samtidigt trycka inåt på globlinjen. Du kommer att känna dina bröst (bröst) muskler som används om du gör det rätt. Vecket i boken blir mer accentuerad, och om du tittar noga på globlinjen, kommer du att kunna se luftfickor bildas mellan sidorna.
 5. 5
  Rotera dina händer för att riva boken. Vrid den högra sidan av boken upp med höger hand samtidigt som du vrider den vänstra sidan nedåt med vänster hand (detta kan vändas beroende på vad som är bekvämt för dig). Håll ett fast grepp om boken hela tiden, och använda dina bröstmusklerna för att hålla fast inåt tryck på boken. Boken ska börja riva.
 6. 6
  Riv igenom boken. Om du är och behålla ett bra grepp om boken, kanske du kan rippa boken hela vägen ner i mitten av sin längd i ett skott. Annars kan du behöva flytta händerna och fortsätta rippa mindre graciöst. Hursomhelst, kommer det att vara imponerande.

Nu, om du vill kunna rippa en pocketbok limmad bok i två: Bara rippa den vertikalt längs ryggraden! Om det är lite tjock, bryta ryggraden genom knicking boken bakåt längs ryggraden.

 1. 1
  Färdigt.

Ugn metod

 1. Grädda boken, 200 grader Fahrenheit (93 grader Celsius) i ca 2 timmar. Papper brinner vid 451 F (233 grader Celsius). Inte koka över 300 º F, som kommer att ställa din ugn i brand. Titta ugnen i hela 2 timmar till.
 2. Låt den svalna, kommer det att bli riktigt varmt.
 3. När cool, stuva tillbaka med de andra böckerna. Det kommer att se ut exakt som den gjorde tidigare.
 4. Bjud in några vänner över. Vid något tillfälle göra en stor show om "hulk vara arg" och sedan dra ut boken.
 5. Riv det! (Det kommer inte vara svårt alls.) Ripped telefonbok, inga muskler som krävs, bara vetenskapen.

Spine metod

 1. Om du börjar på ryggen av telefonbok snarare än den öppna kanten, behöver du inte göra något udda avfasning eller klämma. Det är lätt att göra med telefonböcker upp till 2 inches i tjocklek.

Tips

 • Smyg väta spetsen på en av pekfingrarna innan du gör försöket. Doppa den i en kopp vatten och låt det droppa på de första sidorna som du kommer att rippa. Det gör papperet slita sönder lättare. Bara låt dem inte se dig få fingret blöt och låt dem inte undersöka de våta delarna av telefonboken. När du behärskar det rätta sättet att rippa en telefonbok i hälften, kan du använda denna krycka mindre och mindre.
 • Om du vill prova rippning telefonboken bredden istället för på längden, kan du prova tekniken ovan (som kan fungera beroende på din styrka och storleken på boken), eller så kan du helt enkelt hålla bokryggen mot ditt knä; greppa den öppna kanten med händerna, skjut sidorna tillbaka med hälarna på din hand, och sedan rippa boken i hälften. Medan den metod som beskrivs i stegen ovan fungerar genom att skapa luftfickor mellan sidorna, fungerar denna metod eftersom du bara riva några sidor i taget.
 • Behöver telefonböcker att träna med? Fråga dina vänner och grannar för sina gamla telefonkataloger, eller besöka en återvinningscentral, vilket är nästan säker på att ha ett gäng av dem.
 • Mindre telefonböcker är mycket enklare. Börja med en tunn bok och arbeta dig uppåt. Du verkligen behöver vara ganska stark för att rippa en stor telefonbok i hälften.
 • För extra effekt, gör ett svagt försök till att rippa boken i halva, öppnar boken och riva en enda sida innan du försöker igen med metoden ovan.
 • Du kommer förmodligen att ha vissa svårigheter i början, även om du är stark nog. Fortsätt att försöka och du kommer snart att kunna utföra detta trick lätt.

Varningar

 • Använd alltid en gammal telefonbok. Du kan söka efter det när du är i desperat behov av ett nummer och du har ingen att skylla än dig själv.
 • Om du använder den alternativa ugnen metoden - vara mycket försiktiga. Lämna inte ugnen utan uppsikt.
 • Detta trick (utan ugn) har lagt en enorm påfrestning på dina handleder och musklerna i bröstet. Överdriv inte och skadar dig själv. Om du behöver öva flera gånger, ge dig själv lite vila mellan varje försök. Gå inte vidare om du känner smärta.
 • Detta fungerar inte på blanka sidor, som en lärobok med hårda skal redan ut. Du ska bara sluta skära händerna.

Saker du behöver

 • En telefonbok
 • Två händer
 • (Tillval) Ugn