Wki

Hur tillämpa lagen om attraktion framgång

Hela ditt liv kommer att förändras om du slutar fokusera på vad du fruktar och vad du inte vill ha, och du börjar fokusera på vad du vill ha. Hela ditt liv kommer att förändras om du lär dig att tillämpa lagen om attraktion.

Steg

Hur tillämpa lagen om attraktion framgång. Du blir vad du tycker om mest, men du kan också locka vad du tycker om mest.
Hur tillämpa lagen om attraktion framgång. Du blir vad du tycker om mest, men du kan också locka vad du tycker om mest.
 1. 1
  Du blir vad du tycker om mest, men du kan också locka vad du tycker om mest.
  • Tänk inte på vad du inte vill, eller älta tidigare förekomster, för om du bara tänka på alla dåliga saker som har hänt dig, eller de dåliga sakerna som du tror kommer att hända dig, då du " ll bara få mer av de dåliga sakerna som du inte vill ska hända.
  • Tänkande saker som, "Jag vill inte att detta ska hända..." eller, "Detta kommer inte att hända..." eller, "Det här händer nu, men det kommer inte hända igen..." är inte acceptabelt. Du är inte skjuta de dåliga förhållandena bort, eller stoppa dem från att hända. Om något, är du locka faktiskt de dåliga förhållanden till dig. Lagen om attraktion ser att du funderar på, inte om hur du inte vill det, bara att du tänker på det, och lagen om attraktion kommer att ge dig vad det är du funderar på.
 2. 2
  Dina känslor orsakar dina tankar. Detta är den svåraste delen för de flesta att förstå. Det är också oerhört svårt att lära sig att använda, men det är inte omöjligt och är helt värt det. Som var just nämnde, är detta steg den svåraste för människor att lära sig, men det är också den viktigaste delen. Tillämpa lagen om attraktion att ditt liv kommer att misslyckas om du inte vet hur man ska manipulera dina dåliga känslor i goda känslor.
  • Om du känner dig bra känslor som lycka, kärlek, spänning, tacksamhet, passion, glädje, hopp och tillfredsställelse, då dina tankar kommer att vara positiva och positiva saker kommer att hända dig. Men om du känner dåliga känslor som ilska, rädsla, förbittring, depression, hat, hämnd och skuld, då dina tankar kommer att vara negativ och negativa saker kommer att hända dig.
  • Om du känner de goda och positiva känslor och något negativt händer dig, då måste man kunna kontrollera dina känslor och inte låta det negativa som har hända dig, påverka dina känslor. Ingen kan ge dig svaret på hur du kan styra dina känslor och hålla dem positivt. Du måste räkna ut det själv, eftersom det kommer att vara olika för alla.
  • Till exempel: På morgonen, om du börjar med en bra dag och så länge du inte tillåter något att ändra den känslan / humör, då du kommer att fortsätta att locka fler situationer / förhållanden / personer som upprätthåller den lyckliga känslan. Samma sak händer om du vaknar på dåligt humör. Om du börjar med en dålig dag och inte ändrar ditt humör, då du kommer bara att locka fler dåliga och olyckliga situationer / omständigheter / människor.
  • Vad är på väg att sägas är mycket viktigt, och du måste till fullo förstå. Det sätt du känner är allt. Det är nyckeln till att tillämpa lagen om attraktion. Om vad du vill är att vara frisk, då måste man känna som om du redan är frisk. Inte vill vara frisk eller hoppas att en dag vara frisk, men faktiskt känns som om du redan är frisk, även om du inte är. Du måste fortsätta tänka och känna på detta sätt hela tiden. Du måste åta sig att känslan av att redan vara frisk. Om du inte satsa på den, så kommer det att vara ett slöseri med tid och ingenting kommer att förändras.
  • Om det du önskar är något konkret som en ny bil, då måste man känna som om du redan har den nya bilen. Inte önskar du ägde bilen eller hoppas att en dag du så småningom kommer att äga bilen, men faktiskt känsla som om du redan äger fordonet, även om du inte äger den. Du måste fortsätta tänka och känna på detta sätt hela tiden. Du måste åta sig att känslan av att redan ha den nya bilen. Om du inte satsa på den, så kommer det att vara ett slöseri med tid och du kan lika gärna bara gå tillbaka till önskar och hoppas att du haft den bilen och aldrig göra något åt ​​det.
  • När du inser att hur du känner är allt och du börjar att styra dina tankar baserat på hur de känner sig, lite i taget kan du hitta känslan istället för vad det är du önskar och det ska manifestera i din upplevelse.
 3. 3
  Börja prata om vad du vill med andra och registrera dem i din dröm, din önskan, ditt vill. Börja tala som om det du vill ha är redan på väg till dig, eller redan är en del av din upplevelse.
 4. 4
  Minns "Jag är..." är en kraftfull kreativ uttalande. Det är en förklaring. En förklaring börjar processen för att skapa. Var noga med vad som än följer "Jag är..." är verkligen vad du vill i den nu och att föreviga in i framtiden. Dessutom, gör dina uttalanden kortfattad och exakt. Sätt det i ett nötskal. Inte lägga till vad du vill att alla skäl till varför du inte kan ha det, (dvs., "Jag vill ha en ny bil, men jag kan inte råd med det). Istället bara ange vad du vill (" Jag vill ha en ny bil. ") utan kval, inte utan, nej eftersom, ren och klar.
 5. 5
  Ta inspirerade åtgärd som anpassar dig med vad du vill. Om du vill ha ett nytt jobb, ett mer givande, mer spännande, kommer bättre betalande, tänka på det och prata om det inte få dig dit. Du måste vidta åtgärder som talar om universum som du vill ha det jobbet. Börja aktivt söker. Gör kontakter. Prata om vad du vill i ett jobb. Berätta för dina vänner och familj vad du gör. Stötta din önskan med action. Manifestation av det du vill ha kommer mycket snabbare och helt när du står vid dina ord. Stå i din integritet. Gör vad du säger att du ska göra. Visa universum att du är en kraftfull skapare genom att vara vad du säger att du vill bli.

Tips

 • Det har bevisats vetenskapligt att en positiv tanke är hundratals gånger mer kraftfull än en negativ tanke.
 • Om du vill ha en mer detaljerad förklaring på hur man ska uppnå den där känslan av "redan ha det", gå hit http://www.moviewatch.in/watch-4763-The-Secret och titta på filmen. Det kommer att ge dig tips om hur man bättre tillämpa steg 2.
 • Många människor känner fastnat med sina nuvarande omständigheter, men denna omständighet är bara deras nuvarande verklighet. De börjar känna fast eftersom de börjar tänka samma tankar om och om och om igen, så att de får samma resultat om och om och om igen. Vad de inte vet är att de kan ändra sin nuvarande omständighet om de hittar ett sätt att närma sig så illa omständighet genom en annan utsiktspunkt. Ingen kan lära någon hur man gör detta, eftersom det kommer att vara olika för varje person och varje situation, men det hela handlar om att inte låta något ändra dina positiva känslor till negativa känslor.
 • Vissa människor kommer att tro att lagen om attraktion är en massa nonsens, att det är ett slöseri med tid och energi. Men lagen om attraktion är uppenbart överallt, om du förstår vad det är du letar efter. Det är ditt val om du tror att det faktiskt fungerar och du vill använda det ditt liv, låt inte andra förstöra det för dig eftersom de inte förstår det.
 • Vara glad och vara hjälpsam och omtänksam till dem omkring dig.

Varningar

 • Var försiktig med vad du fokuserar på, vad du ber om, du bara kan få det. Var säker på att du verkligen vill ha vad du fokuserar på.