Wki

Hur ska en bra hund sitter

I denna artikel anges några grundläggande tips om hur man blir en bra hund-sitter. Det är inte så enkelt som att vrida upp och kasta Fido ett ben... Du måste lägga in några anständiga försök att få kunder, hålla doggy glad och njuta av din upplevelse.

Steg

Hur ska en bra hund sitter. Välj den anläggning där du kommer att sitta på hunden.
Hur ska en bra hund sitter. Välj den anläggning där du kommer att sitta på hunden.
 1. 1
  Hitta dina kunder:
 1. 1
  • Det är en bra idé att dela ut flygblad eller visitkort till potentiella kunder. Börja med din familj och vänner och be dem att föreslå dig till andra. Placera en annons i tidningen eller stick flygblad genom brevlådor.
  • Var ärlig och berätta för klienten dina timmar och någon erfarenhet du har med att ta hand om hundar. Berätta för dem vilka raser du är van vid och vad du ska göra för att ta hand om dem, till exempel promenader, grooming etc.
  • Försök att hålla dina kort / flygblad professionell, tydlig och rakt på sak. Gå inte in i en långrandig beskrivning av din erfarenhet med hundar på flygblad, folk kommer att sluta läsa. Men, kan du förbereda ett separat blad lista dina kunskaper när potentiella kunder ringer dig eller släppa genom att chatta. Denna lista dot punkter hjälper dig att hålla koll och förmedla en bra plan.
  • På kort / flygblad, sätta ditt namn, kontaktuppgifter och öppettider.
 2. 2
  Välj den anläggning där du kommer att sitta på hunden. Du kan ha en plats i staden, men under inga omständigheter är du att lämna hunden (s) över natten i en obevakad butik. Förutom stöld, kan allvarliga olyckor inträffa oavsett om det är medicinskt eller något sådant som en brand eller gasläcka. Se till att ta hunden (s) med dig hem på kvällen till sängs i ett fullt utrustat gästrummet.
 3. 3
  Håll sittgrupp säker och bekväm för hunden (s). Rummet ska värmas (du inte vill "dogsicles"), väl ventilerad och knuten till huset. Använd inte ett skjul längst ned i din trädgård. Fönster som ger gott om solljus är ett måste, du vill inte ha hundarna i en fönsterlös cell.
 4. 4
  Hunden-vardagsrum bör vara lätt och luftig och varm och torr. Det ska se trevligt och vara bekväm för hunden, och tilltalande för ägaren. Om du bor i ett kallt klimat, är det en bra idé att ha tjocka gardiner och en matta eller matta.
 5. 5
  Montera din utrustning. Om du planerar barnpassning mer än en hund i taget, är den bästa idén att placera hundarna i hundburar på natten (du inte vill att de ska attackera varandra eller råkar bli gravid.
 1. 1
  • Lådorna bör vara tillräckligt stor för hunden att stå upp, sitta, ligga ned och vända sig i.
  • Det är bäst att lagra en låda för varje storlek av hund från Chihuahua till Grand Danois.
  • Varje låda ska innehålla någon form av strö från några rena handdukar till täcken till en squidgy hund säng. Se till sängen passar hunden. Det är inte idealiskt att ha en Chihuahua i en Grand Danois säng eller vice versa.
 2. 2
  Bunkra upp med massor av hög kvalitet hundmat lämplig för valpar, vuxna och äldre av alla storlekar. Våt och torr mat alternativ är också en bra idé om en hund är van vid en viss typ.
 3. 3
  Ha bra koppel och tillhörande hund utrustning. Stock massor av god kvalitet koppel, halsband, mat och vattenskålar. Glöm inte att ha en välfylld hund första hjälpen kit.
 4. 4
  Ha lämpliga grooming leveranser. Om du planerar att rykta hunden, (och efter en lång traska genom knäna lera, dess antagligen en bra idé), se till att du har en hund / baby bad med en halkfri matta, en rörlig duschmunstycke, och massor av hund schampo, balsam, tvättsvamp, gummi och borstar Wirehair och nagelklippare och handdukar. Vänligen lära sig att klippa en hunds päls och naglar innan du försöker göra det själv, du vill inte klippa snabbt och har ett blödande hund!
 5. 5
  Motion hund (ar). När du letar efter en hund, ta ut hundarna minst en gång om dagen, eller ännu bättre två gånger, en lång promenad för att hålla dem sane, friska och glada. Det kommer trötta ut även den mest energiska hund om du tar dem på ett par promenader genom en spännande park med massor av hundar och dofter! Det kommer också att hjälpa till att hålla dem lugna och lättare att hantera innan sängen!
 6. 6
  Gå till din lokala veterinär, uppfödare eller tränare och lära sig om olika raser och några tips om du letar efter dem. Var noga med att forska och läsa upp på det också. Lär dig att behandla mindre sår och lära sig när en hund behöver för att se en veterinär. Också lära dig att hantera aggressiva hundar och aggressiva situationer hund.

Tips

 • Ta en stor flaska vatten och en skål på resor till parken - även på kallare dagar - tillsammans med några väsentligheter, såsom en liten första hjälpen-kit, leksaker och ett extra koppel / halsband.
 • Läs massor om hund vård, första hjälpen och utbildning innan du försöker att vara barnvakt några hundar. Det är oansvarigt och farligt att inte göra det och orättvis mot oskyldiga hunden och omedveten ägare.
 • Läs inte detta och förväntar dig att bli en expert i ämnet, det är bara en grundläggande guide för att komma igång.

Varningar

 • Vänligen håll all hundmat, städredskap, och första förbandslåda långt utom räckhåll i ett låst skåp för säkerheten för hunden och eventuella barn (besöker eller bor i huset).