Wki

Hur man tränar och ta hand om ditt nya siberian husky valp

Grattis! Du har just välkomnat en av de sötaste lilla päls-bollar på planeten in i ditt hem! Detta älskvärda, lite, varm, luddig päls-bollen är din nya Siberian Husky valp. Är du borta om det typiska Husky personlighet eller hur man ska ta hand om det, tränar den och vad hälsoproblem rasen har? Tja, leta längre eftersom detta är den artikel för dig!

Steg

Hur man tränar och ta hand om ditt nya siberian husky valp. Huskies är generellt en stark, tyst typ, men deras tjut är mycket högljudd och kan höras upp till 10 miles away.
Hur man tränar och ta hand om ditt nya siberian husky valp. Huskies är generellt en stark, tyst typ, men deras tjut är mycket högljudd och kan höras upp till 10 miles away.
 1. 1
  Huskies är generellt en stark, tyst typ, men deras tjut är mycket högljudd och kan höras upp till 10 miles away.
 2. 2
  Huskies är avlade för att arbeta och de älskar kyla och dra slädar. Istället måste du ge promenader, körningar och spel med din husky. Huskies ta lång tid att trötthet, om alls gett ditt troligen långsammare alltid utanför.
 3. 3
  Träna din husky valp. Utbildning Siberian Huskies kräver tålamod. Försök inte att överlista dem. Det är bra att träna dem att gräva på vissa ställen snarare än att förstöra din trädgård. Huskies gillar att gräva hål, det är en vana som de utvecklat för att få ut av vinden i kylan. Du bör också crate-träna din husky, för när du inte är hemma, kan de slita upp möbler eller ens fly.
 4. 4
  Groom regelbundet. Den täta dubbel päls kräver uppmärksamhet måste du vara säker på att du borstar dem minst varje vecka eftersom de har en så tät i pälsen som kommer mattan om den inte vårdas. Huskies tenderar att kasta en hel del, så du kommer att behöva borsta dem regelbundet också.
 5. 5
  Ta hand om sin hälsa. Även robust, gör denna hund har några hälsofrågor. Huskies har problem med sina höfter och dessutom har vissa ögonproblem också.
 6. 6
  Vara säkra på att ha en husky runt barnen. Detta är ett pack-orienterad djur, och de har en affinitet för barn, och gör en underbar familj husdjur. Den Husky älskar att vara en del av ett paket och kommer att passa väl in i rätt familj. Som alltid, dock övervaka små barn runt hundar hela tiden.

Tips

 • Visste du att:? En grupp av Siberian Huskies räddade Nome, Alaska. År 1925, en mördare difteri utbrott lamslog staden. Lag av Siberian Huskies mushed genom en bländande snöstorm, att leverera livräddande serum. Den ledarhund, Balto, var även memorialized med en staty i New Yorks "Central Park.
 • En hund utbildning klickern hittade på en djuraffär är ett bra verktyg att använda på utbildning tillsammans med godsaker. De ska associera klick emot en behandling för korrekt beteende först, sedan gå vidare därifrån.

Varningar

 • Får inte en husky om du bor i ett varmt, fuktigt klimat. De är inte klara med det här. Dessa hundar, uppfödda för arbete i Arktis. De brukar inte rekommenderas för livet i varma, fuktiga områden.