Wki

Hur man tränar en golden retriever valp

Golden retriever är otroligt söt, med sina stora valp-hund ögon och fluffig päls, vi tycker att det är svårt att säga nej till något eller berätta för dem! Men en utbildad Golden är en glad Golden-och en glad mamma och pappa! Följ denna guide för att lära sig grundläggande kommandon och housetrain din valp. Men att lära din Golden du måste veta vad varje kommando betyder.

 • Kom-Din Golden kommer till dig när du ringde
 • Sit-Din Golden kommer att sitta på plats. Detta är självförklarande.
 • Down-Din Golden kommer att ligga ner på golvet / underlaget är på.
 • Heel-Din Golden kommer att följa dig (heelside) medan du går antingen i koppel eller off.
 • Stay-Din Golden kommer att stanna där det nu står även om du skulle gå bort.
 • Säng-Din Golden återgår till sin säng från varhelst det är på tiden.

Steg

Hur man tränar en golden retriever valp. Kontrollera att du har tålamod med valpen alltid.
Hur man tränar en golden retriever valp. Kontrollera att du har tålamod med valpen alltid.
 1. 1
  Kontrollera att du har tålamod med valpen alltid. Även om de inte får det första eller andra gången, försök igen. Inte skäller inte dem för att få det fel-skulle du smälla ditt barn för att inte kunna stå upp eller gå för första gången?
 2. 2
  Välj ett urval av läckra godsaker som din valp aldrig har haft innan. Du vill behålla dessa godsaker för belöningar när träning bara. Mata inte honom / henne några godsaker som de har ätit innan. Detta kommer att störa utbildning.
 3. 3
  Börja med komma. Genom att nu hon borde veta hennes namn. Sätt henne på ett långt koppel och få en vän att hålla henne på plats så hon inte följer dig. Säg "Come (föregås av hundens namn)" och få kompis att släppa så fort du säger detta. Håll en fest ut framför dig och klappa dina knän. Valpen kommer springande till dig för behandling. Loven honom / henne och ge dem den behandling när de kommer till dig.
 4. 4
  Upprepa processen. De kommer nu att veta att komma till dig när du kallar honom / hennes namn kommer att innebära beröm och en behandling.
 5. 5
  Flytta på sit. Stå henne framför dig, hålla henne fokuserad med behandling. Håll behandla stadigt i handen och sakta flytta den mot axlarna. Ögonen kommer att följa och en sit kommer att inträffa. Beröm och belöning.
 6. 6
  Upprepa processen men införa kommandot "sitt". När hon sitter, säg kommandot högt och stadigt. Hon kommer då att associera kommandot "sitt" med en behandling och en gosa.
 7. 7
  Flytta på ljuga. När hon sitter du kan lära henne att ljuga. Har hon sitter framför dig. Håll behandla stadigt i handen och flytta den mot golvet. När hon börjar gå nedåt flytta den på marknivå mot dig. När hon ligger ner beröm och belöning.
 8. 8
  Upprepa men införa kommandot. När hon ligger ner säga "lögn" i en fast och stark röst. Undvik att säga "ner", som om hon stöter hoppa upp problem hon behöver lära kommandot "ner". När hon blir bättre på att ljuga kan du ta bort sit kommandot och har henne gå direkt ligga från stående.
 9. 9
  Flytta till hälen kommandot. Gångavstånd till hälen är förvånansvärt lätt. Ha henne på ett kort koppel på vänster sida. Håll en behandling i höger hand om nivå med dina nedre revbenen i mitten av din kropp.
 10. 10
  Se till att hon vet att behandla är där. Promenera och säga "häl" på en hög tydlig röst. Håll hennes uppmärksamhet på dig och var inte rädd för att fortsätta upprepa kommandot. Stanna och prisa varje några varv.
 11. 11
  När hon blir bättre på detta, långsamt öka längden på kopplet tills det är lång men lös. Försök sedan med någon koppel. För att hålla sin uppmärksamhet på dig att använda andra kommandon. Till exempel att införa ett stopp kommando (hon borde sluta men förbli stående), sit kommandot och lögnen kommandot.
 12. 12
  Flytta till finalen i den grundläggande utbildningen-vistelse.
 13. 13
  Bind upp henne först om det behövs. Få henne i sitta eller ligga ställning och bestämt säga till henne att "stanna". Ta två steg bort, men fortfarande inför henne. Räkna till tre. Gå sedan tillbaka och beröm. Förvänta dig inte att hon fortfarande på första.
 14. 14
  Öva vistelse. Vistelsen kommando behöver i allmänhet den mest praxis. Så småningom kommer du att kunna knyta upp henne och vända ryggen.
 15. 15
  Nu är "sängen" kommandot. Detta kommando är praktiskt om du har gäster eller besökare för en kort tid, t.ex. ett par timmar, och du vill ha henne ur vägen, eller om en av gästernas ogillar hundar.
 16. 16
  Se till att hon vet var hennes säng är. Placera behandlar i sin säng och få henne att sova där varje natt. När hon går in i sin säng, alltid säger "säng".
 17. 17
  Plocka upp henne och sätta henne i hennes säng. Säg "säng" och sedan släppa henne. Hon kommer förmodligen att hoppa ur sängen första gången. Försök att få henne att sitta eller ligga i sin säng. Sedan berätta för henne att stanna. Om hon är för stor för att plocka upp använda ett kort koppel.
 18. 18
  Beröm och ge godis när hon stannar i sin säng. Efter mycket övning kommer du att kunna berätta sin "säng" från en annan del av huset, och hon kommer att gå och bo i hennes säng tills du kommer och hämta henne.
 19. 19
  Hus utbildning din golden är en annan sak än att träna. Du bör inte använda en negativ inställning. Beröm är bättre än knytnäven.
 20. 20
  Du ska veta att hon är på väg att använda toaletten genom hennes kroppsspråk, om hon börjar sniffa på marken eller cirklar. Ta ut henne till en viss plats efter varje måltid, innan varje måltid, innan hon somnar, så fort hon vaknar.
 21. 21
  Beröm när hon går på toaletten, ge henne en behandling. Säg inte henne för att använda toalett inne. Om du fånga henne på bar gärning ta henne utanför (även om hon är bara halvvägs igenom) och låt henne avslut i hennes "spot".
 22. 22
  Håll lära henne detta. Alltid släppte ut henne när hon frågar. Hon kommer att lära sig mycket snabbt där för att gå på toaletten, och var inte att gå.

Tips

 • Håll träningspass till högst 10 minuter - hundar har kort uppmärksamhet och du vill inte att de blir uttråkade. Har träningspass regelbundet.
 • Goldies är mycket intelligent - se till att hålla dem stimulerade med leksaker osv under dagen när de är separerade från dig. Hundar är normalt oregerlig och lättretlig eftersom de blir uttråkade.
 • Avsluta varje session på en hög - även om du måste gå tillbaka till något som de vet som sit.
 • Se till att vattnet är alltid tillgänglig. Ändra din hunds vatten 3 gånger om dagen.
 • Använd kommandona under din normala dag med dem, till exempel få dem att sitta när du sätter koppel på, hälen när de går bredvid dig etc.
 • Har aldrig lämna valpen ensam när det är barnsjukdomar.

Saker du behöver

 • En vän att hjälpa till med "kom".
 • En lång koppel
 • En kort koppel
 • En namngiven hund
 • Behandlar
 • Tid och tålamod
 • Belöningar såsom tuggleksaker t.ex. Kong, mjukdjur mm