Wki

Hur du tar hand om en beagle valp

Precis fått en beagle valp men vet inte hur man tar hand om det? Nåväl, följ dessa steg och tips från den här artikeln och du har en frisk, underbar valp!

Steg

Hur du tar hand om en beagle valp. Innan föra hem valpen, bör du alltid se till ditt hus är "valp bevis".
Hur du tar hand om en beagle valp. Innan föra hem valpen, bör du alltid se till ditt hus är "valp bevis".
 1. 1
  Innan föra hem valpen, bör du alltid se till ditt hus är "valp bevis". Till exempel, plocka upp något skräp på golvet, personliga föremål, mat som inte är för valpar eller hundar, och andra objekt som valpen kan svälja och / eller kvävas.
 2. 2
  När du tar hem valpen, visa honom runt huset. Detta sätt valpen kommer att känna sig mer bekväm att veta var allt finns.
 3. 3
  Köp vad som behövs för din valp. Här är en lista för att komma igång.
 4. 4
  Två metallbehållare. Den kommer också att hålla valpen från att plocka upp dem och bryta dem. Dessa är bättre än glas eftersom de inte chip och hålls renare. En för mat och en för vatten.
 5. 5
  En valp säng. Några alternativ är: låda med en låda kudde, ett snuggle nest, eller en korg med en massa handdukar. Vad du än väljer, se till att det alltid är mjuk, skön och torr. Också hålla i handen för en filt vid kallt väder.
 6. 6
  Leksaker. Valpen kommer att vara en boll av gränslös energi, så se till att du får massor av leksaker. Du bör ha tuggleksaker och mjuka leksaker. Se till att leksakerna är oförstörbar, om inte din valp kan kvävas och dö. Kom också ihåg att du inte ska ge Rawhide till ungarna som en leksak. Det är bara för godsaker.
 7. 7
  Puppy behandlar. Se till att du får en mängd: Crunchy och mjuk. Den mjuka kommer att vara bra för träning, och krispigt hjälper rena tänder.
 8. 8
  Valpfoder: Se till att du får burk och torr. Försök aldrig att ge din valp en hel rå kost. Det kanske inte har alla de näringsämnen som färdigköpta livsmedel har. Dessutom, gör inte hemlagad valpfoder. Hemlagad hundmat är för vuxna hundar bara.
 9. 9
  Grundläggande grooming verktyg. Få en borste, kam, gummihandskar, nagelklippare, hund schampo, hund balsam, hund tandkräm, tandborste, och handdukar.
 10. 10
  En sele och tagg. Få en nylon sele och metall tagg. Använd inte en krage medan promenader valpar. Det gör ont halsen. Börja med en krage vid 6 månaders ålder åtminstone. Minns vid dimensionering av sele som valparna kommer att växa.
 11. 11
  Lämna en radio på din valp när inte hemma. Detta kommer att göra honom att känna sig säkrare.
 12. 12
  Kom hem ofta för att kolla på din valp. Ibland får de rädda och ibland de blir hungriga.
 13. 13
  Groom valpen varje dag. Borsta pälsen, rengör öronen, och torka hans ögon.
 14. 14
  Mata din valp tre gånger om dagen. Mata honom torr på morgonen, halvtorr och hälften våt på eftermiddagen, och våt på natten. Detta kommer att ge honom en sort. Var noga med att storleken delarna lämpligt för din valp.
 15. 15
  Walk din valp på en kort, 5-minuters promenad varje dag eller varje två till tre dagar. Någon mer kommer att göra honom alltför trött och ont i lederna. Övning honom med att spela hämta varje dag också.
 16. 16
  Träna valpen grundläggande lydnad kommandon, och börja potträna honom den dag du får honom. Detta kommer att göra honom roligare att vara omkring.
 17. 17
  Ta din valp på regelbundna bilturer att få honom van att resa med dig. Annars, varje gång du får i bilen han kommer att tro att han kommer till veterinären. Då kommer han att börja gnälla, och det kommer bara få dig frustrerad.
 18. 18
  Umgås honom genom att föra honom till en valp lydnadsklass en gång i veckan. Detta kommer att hjälpa honom att lära sig att agera kring okända hundar och människor.
 19. 19
  Schemalägg en veterinär kolla upp för din valp minst var sjätte månad. Också schemalägga veterinär utnämningar för rätt vaccinationer. Lär din valp att gå till veterinären är en trevlig (eller åtminstone tolereras) upplevelse genom att godis med dig när du är där.
 20. 20
  Bada valpen minst en gång i veckan., Men om du verkligen vill att din valp ren bada honom varannan dag
 21. 21
  Se till att du tränar din valp på var pottan är (oftast på tidningen), vill du inte valpen bajsa överallt.
 22. 22
  Om du inte kan ta med honom eller henne hem direkt, besöka dem ofta så att de blir bekväma omkring dig.
 23. 23
  Spendera all tid du har med din valp. Han kommer inte att vara lite för lång.

Tips

 • Tvätta valpens matskålar dagligen med varmt vatten och lite diskmedel. Eller, bara kasta dem i diskmaskinen. Tvätt matskålar förebygger sjukdom, bakterier från att växa, och det gör varje måltid gång roligare.
 • Var noga med att ge valpen massor av kärlek, uppmärksamhet och varsam vägledning om gott uppförande.
 • Alltid ge valpen massor av motion. Beaglar är små bollar av energi!
 • Rengör valpens ögon dagligen för att förhindra infektioner och tår fläckar (även raser utan vita rockar kan få riva fläckar och inflammation i huden runt ögonen!). Rengör öronen varannan vecka för att förhindra vax och stinker.

Varningar

 • Lämna inte något kringspridda att valpen skulle kunna kvävas
 • Tränar inte valpen för sent. Det kan bli ett stort problem om utbildade senare. Börja tidigare!
 • Utsätt inte valpen att andra hundar innan den får sina vaccinationer.
 • Denna sida är endast för valpar åtta veckor gamla och äldre. Du ska inte köpa en valp yngre än åtta veckor gamla.

Saker du behöver

 • Två rostfria skålar
 • skott
 • Tuggleksaker
 • Valp Treats (mjuk och krispigt)
 • tillval: neutrum / spay
 • En bekväm säng
 • vitaminer
 • och mycket omsorg och kärlek till din hund
 • hund hus
 • En nylon sele, nylon koppel och metall tagg. Taggen ska åtminstone innehålla följande uppgifter: Din hunds namn, ditt telefonnummer och din adress.
 • Valpfoder (torr och våt)
 • Grundläggande grooming verktyg
 • Tillval: Pet Insurance
 • Loppis och Tick Collar