Wki

Hur man tränar en stygg labrador

En kort guide för att hjälpa dig att undvika en ny anta filmen "Marley och jag" i ditt eget hem! Några enkla tips och råd om hur man tränar en Labrador.

Steg

Hur man tränar en stygg labrador. Det finns inget sådant som en "stygg" labrador!
Hur man tränar en stygg labrador. Det finns inget sådant som en "stygg" labrador!
 1. 1
  Det finns inget sådant som en "stygg" labrador! Begreppet "snusk" är en mänsklig karakterisering tillämpats felaktigt på ett djur. Din Labrador är en Labrador och gör vad labradorer göra. Han eller hon kommer att göra Labrador saker i en Labrador mode tills du sympatiskt lär det hur man ska leva i samklang med dig och din familj.
 2. 2
  Överklagande till din labrador mage. De flesta hundar är ständigt hungriga. Varje Labrador är alltid hungrig. Beväpnad med denna information, utbildning en Labrador är mycket enklare än du kanske tror! Om din labrador är gnaga genom din soffa, uppmuntra honom att plocka upp hans lek leksak och belöna honom med en behandling samt gör ett stort väsen av honom / henne. På så sätt kommer de att lära sig att förstå vad som är en leksak som de får spela med och vad är en möbel du är egentligen ganska förtjust. De behandlar kan gradvis ge vika för beröm och sedan din labrador har lärt sig att inte äta din soffa. Vad du än gör, mata inte din hund choklad avsedda som livsmedel, är det inte bra för dem!
 3. 3
  Övning, övning och mer övning. Labradorer måste spela och de måste vara noga gick. Om du inte gör detta, blir de uttråkade och destruktiva i en Marley and Me mode. Detta betyder inte att du måste uttömma dig själv genom att gå på tjugo mil vandringar varje dag. Du kan köpa en tennisboll och kastare (betyder att du inte ens behöver böja sig ner för att plocka upp bollen!) För några pounds och som kommer att hålla dem roade timmar. En trött ut Labrador kommer att vara mindre benägna att hjälpa honom eller henne till den maten i ditt skåp.
 4. 4
  Inte föreläsa inte din labrador. Berättar din labrador att matsalen stolen han har fattat tycke för mumsa på kostnaderna x antal pounds och det var den sista i lager etc etc kommer att betyda absolut ingenting för dem. Dina kommandon måste vara enkel och du måste vara konsekvent. "Nej", "Drop", "Wait" är bra, inte "Sluta göra det, oh för Guds skull", "Oi, Sluta äta min sko" inte kommer att fungera som de är för komplicerade.
 5. 5
  Var tydlig och befallande. Skrika på någon hund i allmänhet inte fungerar, går detta för labradorer speciellt som en exciterbar ras av naturen. Om du skriker åt din labrador han / hon kommer att tycka att det är ett spel och börja komma över upphetsad mening budskapet om ditt kommando har förlorats. Du måste vara bestämda i dina kommandon, men inte utom kontroll eller över toppen. Den Labrador blir lyckligare när han / hon kommer att veta vad du vill att de ska göra.
 6. 6
  Ske snabbt. Förmana en Labrador 10 minuter efter att den har smutsat mattan är verkningslös. Om du behöver ha ord med din labrador, måste det göras under akten eller inom några sekunder att det händer. De kommer att ha glömt händelsen inom några sekunder så att beteendet måste åtgärdas där och då.
 7. 7
  Positivt belöna det beteende som du vill uppmuntra. Det är lätt att applicera mänsklig moral och motivation till din labrador. Det enkla faktum är att din labrador "bara är" och "bara gör". Äta hylsan av ditt bästa arbete skjorta är inte en medveten handling som avser att driva sin ägare galna, det var bara där och det var tuggtabletter. Också belöna det beteende som du vill uppmuntra är en miljon gånger mer effektivt än att straffa dåligt beteende. I detta exempel, snarare än att bli förbittrade din labrador, är det mer effektivt att uppmuntra honom att tugga hans lek leksak och belöna honom / henne med beröm för detta.
 8. 8
  Coacha familjen. Om du bor i ett hushåll med fler än en, din familj behöver också utbildning. Förklara för folk som bor i, eller besöker ditt hus, som du gör eller inte uppmuntra din Labrador att göra vissa saker. Om du har en regel som säger att du inte tillåter någon att mata din labrador vid matbordet då alla måste följa denna regel, annars hunden kommer att bli förvirrad.
 9. 9
  Anställ konsten att distraktion. Om din labrador har vidtagit för att a) Lansering sig på förbipasserande eller andra hundar eller b) skälla på folk och andra hundar så måste du anställa distraktion tekniker. Du måste temporärt avbryta din Labrador ström av tankar. En enkel stämpel foten är oftast tillräckligt för att tillfälligt avbryta din labrador från skällande trakten ner och sedan snabbt belöna honom eller henne för den efterföljande tystnaden. Detta då positivt uppmuntrar bra beteende inte skälla oavbrutet vid rädd witless Jack Russell din labrador har beslutat att bli vän med.
 10. 10
  Var den översta hunden. Professionell hund tränare tips som verkar fungera i denna fråga är: 1) Låt aldrig en hund före eder gå till ett rum 2) aldrig böja eller knäböja för att kommunicera med din labrador gör det från en stående position 3) Låt aldrig din hund försöker att komma över dig i höjden. Alla dessa tips är utformade för att säkerställa att din labrador ser dig som flockledare!
 11. 11
  Njut av din labrador. De är underbara hundar, vara rättvis mot dem, vara konsekvent och vara tydlig.

Tips

 • Kokt njure är ett mycket billigt alternativ till att köpa hundgodis, det har också fördelen av att vara mycket lätt att hugga upp! Sätt i en plastpåse men eller du kommer att sluta med en köttig illaluktande ficka.
 • Om din labrador har rymt och skrämde dig sanslös, ropade på honom / henne när de äntligen kommit tillbaka till dig är att lära dem att komma tillbaka till dig = en utskällning. Visserligen svårt att göra om du har varit panik men du måste berömma den senaste åtgärden som din labrador gjorde som var att komma tillbaka till dig, kommer de att ha glömt att de sprang i första hand.
 • Om du är ute för en tid och hunden är ensam, kan du köpa leksaker som din labrador måste arbeta på att få mat ur. Detta kommer att hålla dem roade och därmed spara dina möbler och andra tuggtabletter objekt. Ännu bättre ta din labrador med dig, kan det vara en bil resa för oss men för dem är det en spännande värld full av nya saker att titta på.

Varningar

 • Om du har gett ett ben för att din labrador att tugga på. Aldrig störa det eller försöka ta bort det dem. Labradorer har lysande temperament så är idealiska djur men även fortfarande när en hund har ett ben du lämnar den ensam.
 • Behandlar för det beteende som du vill uppmuntra bör endast användas som en utgångspunkt åtgärd, bör detta ge så sätt att prisa annars riskerar du att din hund att bli feta.