Wki

Hur man tränar en schäfer

Några hörntänder visa nåd och majestät schäfer. En titt på en sådan hund och styrka och kraft är självklara. Även hunden kan verka hotfulla, särskilt för dem upp till något bra, mycket få hundar är så lätt trainable och lojal som schäfer. Tyska Shepherds är extremt smart, sportig och ivriga att behaga. Dessa egenskaper gör den mycket lätt att träna en schäfer.

Steg

Hur man tränar en schäfer. Börja din träning försök med en schäfer valp.
Hur man tränar en schäfer. Börja din träning försök med en schäfer valp.
 1. 1
  Börja din träning försök med en schäfer valp. Även någon schäferhund är följsam, de är mycket starka och mäktiga djur. Om du börjar med en valp, har du möjlighet att forma och forma sin personlighet och utveckla den förtroendefull relation. Du vet aldrig riktigt vad en äldre hund har gått igenom i livet och hur det kan påverka hans temperament.
 2. 2
  Spela med din valp. Du kommer att ha en valp som är lekfull och inte rädd. Hundar biter av rädsla. Du kan absolut inte börja med en schäfer som är rädd. Detta är bara tigger om katastrofen.
 3. 3
  Förvandla din valp på hans rygg. Leta efter en valp som inte är rädd (notera om svansen är mellan benen), och inte protesterar för mycket. En valp på ryggen visar underkastelse till dig, alfahannen. Det är precis vad du vill. En valp är rädd för att vara på hans rygg är inte bra för de skäl som anges ovan, och en som kämpar för att komma tillbaka på fötterna kommer att bli en utmaning och vill vara alfahannen. Ingen av dessa är bra.
 4. 4
  Anmäl dig din schäfer valp i en basisk eller valp lydnadsklass. Valpen ska vara 8-10 veckor gamla för denna första klass. Endast en person ska ge kommandon, oavsett hur många människor är i din familj eller kommer att leva med hunden. Tyska Shepherds synnerhet, kommer att erkänna en master och kommer att svara på en enda person. Senare, när hunden blir äldre och lär sig hierarkin av "håla", han kommer att ta order från alla medlemmar i familjen.
 5. 5
  Mata din hund innan träning. Hundar reagerar på mat som belöning efter träningen samt före träning. Om du berättar en hund att sitta och belöna honom med en behandling, kommer han lära sig det, men du kommer att behöva förstärka detta många gånger. Hundar vill minnas och svarar bättre på träning efter att han har fått mat. Utbildningen verkar sjunka in och fastnar lättare efter maten i stället för före en behandling.
 6. 6
  Spendera mer än 20 minuter per träningspass. Spendera ännu mindre tid för yngre valpar. Deras uppmärksamhet span är kort, de blir trötta, ditt tålamod kommer att bäras tunt försöker träna en över trött valp. Utbildningen måste vara optimistisk och glad för att få maximal respons från hunden.

Tips

 • Akta dig, kan tyska Shepherds vara mycket skyddande av deras familjemedlemmar, och göra stora "barnvakter".
 • Ge inte en behandling efter varje kommando din schäfer framgångsrikt utför. Din hund kommer att förvänta sig det och bara göra det när han vet att han får en behandling. Var kaotisk och din hund kommer aldrig veta när han ska få en behandling, men kommer han att följa kommandon lojalt.
 • Tyska Shepherds är en av de mest lojala hundraser i djurriket. De är arbetande hundar av naturen och är födda för att behaga. De älskar att arbeta och de älskar att göra sin ägare glad. Du behöver inte tvinga en schäfer att arbeta eller utbilda.
 • Du ska aldrig låta din schäfer vara rädd för dig orsakar det kan bryta förtroende relation mellan dig och honom.

Varningar

 • Lojaliteten hos en schäfer är oöverträffad någonstans. Av denna anledning bör du träna aldrig en schäfer att vara en vakthund i ditt eget hem. Även den mest lärande-funktionshinder schäfer kommer känna sitt revir, känner hans familj och kommer naturligtvis att försvara den till döden. Utbildning sådan hund för ditt bostadshus är tiggeri för en katastrof. Om du bor i ett 100 rum herrgård eller har en skroten att skydda, kan detta vara diskutabelt.