Wki

Hur man tränar en boxare valp

Boxer är en tysk ras som skapades genom att korsa en Bullenbeisser, en föga känd ras, och en engelsk bulldogg. Boxer är en lojal, intelligent, högeligen nervös ras. De är lekfulla, nyfikna och väldigt energisk. Dessa egenskaper gör det viktigt att alla som lägger till en ung man till sin familj vara väl insatt i hur man tränar en Boxer valp.

Steg

Hur man tränar en boxare valp. Läs om de positiva och utmanande drag av boxare.
Hur man tränar en boxare valp. Läs om de positiva och utmanande drag av boxare.
 1. 1
  Läs om de positiva och utmanande drag av boxare. Om du gör det kommer att hjälpa dig att förstå din nya Boxer valp medan utbildning honom.
  • Boxers av naturen är lojala mot människor, får de i allmänhet tillsammans med andra husdjur i hushållet, och de tenderar att gilla barn, brukar spela försiktigt när så är lämpligt. Bygg på och belöna dessa positiva egenskaper när du tränar din valp.
  • Boxers är energiska hundar och njuta av massor av utrymme att spela och dagliga promenader med sina "människor." Använd denna lek tid och de dagliga promenader att obligation med din valp och samtidigt träna honom att följa order. Låt familjemedlemmarna turas om med dessa aktiviteter så att valpen får användas för varje persons kommandon.
  • Lämnar inget utrymme för tvivel om vad som är acceptabelt beteende för din Boxer valp. Om de inte är tillåtna på möbler, vara konsekvent. De kommer inte att förstå begreppet "ibland," de är antingen tillåtet att ligga på soffan eller så är de inte. Boxers är notoriskt envis och orubblig, så du kan behöva korrigera din valp flera gånger. Var tydlig med vad din Boxer valp är och inte är tillåtet att spela med. Om han eller hon tuggar skor eller andra objekt, vara fast i dina tillrättavisningar. Boxers är lekfull av naturen, och en ljus, blåsig tonen räcker inte, han kommer tro att du spelar med honom om du inte är tillräckligt fast.
 2. 2
  Börja rumsren din boxare valp den dagen hon kommer hem.
  • Välj en cue ord eller en fras för att använda när du tar din hund utanför. Om du använder detta ord från början, kommer din Boxer valp lär sig att associera det med att göra vad han ska göra ute. Använd cue konsekvent. Boxers är mycket intelligent och kommer att träna lätt om du använder upprepning.
  • Titta på din Boxer valp noga när han är inne. Om han går i cirklar eller sniffa golvet, han får troligen redo att befria sig själv. Ta honom utanför omedelbart. Om valpen gör det utanför, se till att ge honom en behandling och beröm. Om han inte gör det, plocka upp honom och, i en fast tonfall, säg "Nej!"
 3. 3
  Lär din hund att respektera dig.
  • Genom instinkt, hundar anser sig en del av ett paket. När du får en Boxer valp, blir din familj som förpackning, och du måste etablera dig som ledare från början. Tolererar inte beteenden såsom skällande tillbaka när du disciplin, stör dig när du försöker göra utföra uppgifter, greppa mat från bord eller plattor, tugga, kissa inomhus, springa från dig när han kallas eller hoppa på folk. Använd en bestämd röst när du tillrättavisa din valp. Boxers är desperata att behaga sina herrar, och ditt ogillande kommer att avskräcka dem från att agera ut.
 4. 4
  Använd upprepning. Din boxer valp kommer sannolikt inte komma in i ditt hem att veta vad "sitta", "ner" och "vistelse" betyder. Du måste lära henne, visa henne om och om igen. Säg orden i samma tonfall varje gång så att din hund lär sig att reagera.
  • Välj ditt ordförråd ord, som är byggstenar i utbildningen. Använd ord och fraser som "nej", "släpp det," "tyst", "gå och lägga sig," "komma", "ner" och "off."
 5. 5
  Deal med beteendeproblem från den första dagen du tar din boxare valp hem.
  • Boxers har en tendens att ta över ett hem, om de tillåts göra det, och om du inte stänga dåliga beteenden snabbt, de kan få ut av handen. Använd alltid ett tonfall, ansiktsuttryck och kroppsspråk som visar att du menar allvar. Din hund kommer bara lära sig att respektera dig och lyda dig om du interagera med honom på rätt sätt.
 6. 6
  Umgås din boxare valp genom att sätta henne i kontakt med människor och med andra djur. Titta på henne mycket nära. Beröm beteenden som är önskvärda, tillrättavisa henne för beteenden såsom hoppning, morrande och nafsa som inte är acceptabla.
  • Boxers kommer obligation med varje medlem i din familj om det uppmuntras, men de tenderar att välja en person med vilken de band mest. Se till att din Boxer tillbringar tid med alla i ditt hushåll så hon kommer att känna och lita på alla familjemedlemmar.

Tips

 • Tänk lådan utbildning. Detta kommer att ge din hund en trygg, välbekant ställe att gå när han är upprörd eller överväldigad. Lådan skall vara tillräckligt stor för valpen att vända hela vägen runt, stå upp och ligga ner. Boxers behöver växa för att vara ganska stor, så du kan behöva investera i en större låda som valpen blir större.
 • Kontrollera att du har deras favorit godis när de gör bra.