Wki

Hur man installerar ett husdjur dörr eller hund dörr

Det finns många sällskapsdjur dörr och hund produkter dörr som gör att din hund eller katt att gå in och ut ur ditt hus utan att du behöver öppna dörren hela tiden. Denna artikel fokuserar på installationen av en hund dörr eller ett husdjur dörr i skärmen dörren. Om du har en liten hund eller katt, kan dessa enkla dörrar fungerar bra och installationen är ganska enkelt att ge du är försiktig.

Steg

Hur man installerar ett husdjur dörr eller hund dörr. Pet portar och portar hund som monterar i skjutbara skärmen dörren är oftast installeras i nedre vänstra eller högra hörnet av skärmen dörren beroende på hur din altandörr öppnas.
Hur man installerar ett husdjur dörr eller hund dörr. Pet portar och portar hund som monterar i skjutbara skärmen dörren är oftast installeras i nedre vänstra eller högra hörnet av skärmen dörren beroende på hur din altandörr öppnas.
 1. 1
  Pet portar och portar hund som monterar i skjutbara skärmen dörren är oftast installeras i nedre vänstra eller högra hörnet av skärmen dörren beroende på hur din altandörr öppnas.
 2. 2
  Ta lite maskeringstejp och markera önskad plats genom att sticka band i ett "x" formen direkt på skärmen dörren innan du tar bort något. Detta förhindrar att du får skärmen dörren ut och av misstag installerar hundlucka eller sällskapsdjur dörr på toppen istället för botten!
 3. 3
  Ta din skärm dörren och lägg den platt på marken. Ta en gammal rektangulär bit plywood eller spånskiva, något större än storleken på sällskapsdjur dörr eller hund dörr, och placera den under skärmen dörren, precis bakom den plats du markerat med maskeringstejp. Du kommer att behöva hamra på detta forum så se till att den är platt och säker.
 4. 4
  Ta de två halvorna av ditt husdjur dörr eller hund dörr och placera hälften bakom glasdörren och på toppen av din träbit. Du kan behöva lägga flera ark av trä bakom skärmen dörren att få sällskapsdjur dörr inklämt mellan skärmen och träet så det inte röra sig lätt. Justera noggrant sällskapsdjur dörr eller hund dörrkarm så det är precis där du vill ha den. Kontrollera tillverkarens instruktioner för att se till att det inte är upp och ner eller att du har fel hälften på plats. Vissa husdjur dörrar har lås som måste vara åtkomlig från insidan av skärmen dörren. Kolla här nu.
 5. 5
  När sällskapsdjur dörr eller hund dörr är på plats, finns det oftast en skåra i mitten av sällskapsdjur dörrkarmen för att styra din brukskniv som du skär bort skärmen för att göra dörröppningen. Se till att husdjur dörrkarmen är säker innan du klipper, och se till att du skär i rätt spår enligt tillverkarens anvisningar.
 6. 6
  Ta den återstående hälften av sällskapsdjur dörr och lägga den över halv du har inklämt mellan skärmen dörren och blocken trä. Nu måste du hamra ihop de två halvorna med en gummiklubba. Hammer med fasta blåser runt ramen tills de två halvorna är sammanfogade
 7. 7
  Du bör nu ha en färdig husdjur eller hund dörr i skärmen dörren. Stå skärmen dörren upp testa driften av sällskapsdjur dörr. Kontrollera den magnetiska låset för att se om det håller sällskapsdjur dörr stängd
 8. 8
  Sätt tillbaka skärmen dörren i altandörren och se om ditt husdjur kommer att använda den nya husdjur dörren.

Tips

 • När du hammare de två halvorna av sällskapsdjur dörr eller hund dörr tillsammans, placera en bit plywood över dörren hälften så du kan hamra på det utan att skada husdjur dörren. Se till att du inte krossar plasten låset med plywood.
 • Du kan borra hål rakt igenom sällskapsdjur dörrkarmen och förstärka dörren med maskin skruvar och muttrar. Flera # 10 skruvar med muttrar och låsbrickor förhindrar ramen från att komma ifrån varandra.

Varningar

 • Pet dörrar och hund som monteras i den skjutbara glasdörren är bäst med små hundar eller katter. Din skärm dörr är inte en särskilt stark plats att montera någonting och det brukar stå upp till en stor hund går igenom en dörr monterad i det för någon längre tid. Bättre att använda en hund dörr monterad i väggen för det.