Wki

Hur man installerar ett brevinkast

Är du trött på den långa promenad till brevlådan? Installera en gammaldags brevinkast (ibland kallas en brevlåda) i dörren och du kommer inte ens att få klädd för att få e-post. Det är billigt och enkelt att göra, så varför inte lägga på några byxor och huvudet ner till järnaffären nu?

Steg

Hur man installerar ett brevinkast. Bestäm var att sätta brevinkastet.
Hur man installerar ett brevinkast. Bestäm var att sätta brevinkastet.
 1. 1
  Bestäm var att sätta brevinkastet. Brevinkastet bör placeras tillräckligt lågt för att undvika skador på skiften föll igenom det men högt nog för brevbäraren att nå bekvämt. Om du har ett massivt trä dörr, kan du placera brevinkast som helst, men om du har en kassettport, måste du installera det på en stark, icke-kassett delen av dörren. Håll brevinkastet på önskad höjd på insidan av dörren, och göra en liten blyertsmarkering längs botten av brevlådan.
 2. 2
  Hitta och markera mittpunkten av dörren. Mät bredden på din dörr för att hitta mitten, och sedan göra en liten penna märke på höjden du har valt för brevlådan.
 3. 3
  Markera höjden. Använd ett måttband för att mäta upp från botten av dörren till mittpunkten på höjden som du har valt. Nu mäter samma avstånd några inches till vänster och höger om mittpunkten. De tre markeringarna kommer att säkerställa brevinkastet är nivån.
 4. 4
  Passa in mittpunkten brevinkastet med mittpunkten av dörren. Mät bredden på brevinkastet att finna dess mittpunkt och sedan hålla spåret mot dörren, matcha upp denna punkt med mittpunkten du markerade.
 5. 5
  Håll brevinkast i position och spåra runt den med en blyertspenna. Att hålla de centrala punkterna i dörren och brevinkastet uppradade, rikta botten av brevinkast med höjden märken du gjort tidigare. Använd sedan en penna för att rita omkretsen av spåret.
 6. 6
  Mät avståndet mellan kanten av post slitsen och de fyra kanterna på den inre luckan. Skriv mätningarna ner.
 7. 7
  Markera innerfliken mätningar på dörren. Markera mätningar med en penna inne i större konturerna av spåret. Ansluta prickar med penna linjer med en linjal.
 8. 8
  Borra starter hål. Startat hål är nödvändiga för att du ska skära hålet med en sticksåg. Passa in borr med en stor, platt borr (en paddel bit) ungefär 30 mm bred. Borra fyra hål rakt genom dörren, börjar varje hål strax innanför varje hörn av fliken kontur. Borra tills bit börjar att komma ut på andra sidan av dörren. Borra därefter genom varje hål från den andra sidan av dörren, och blåsa sågspånet ur hålen.
 9. 9
  Skär hål för luckan. Sätt pusslet till en av de fyra hål, och försiktigt skära runt penslade-i konturerna av den inre fliken. Försök att hålla sågen till höger på linjen hela vägen runt. När du är klar, tryck bit av trä ut genom dörren.
 10. 10
  Sand kanterna på hålet. Använd sandpapper för att se insidan av hålet och kanterna runt den är slät.
 11. 11
  Markera lug hålen. Exakt mäta in från kanterna till mitten av bultfixturerna (klackar) på baksidan av brevlådan, och sedan markera denna position inom konturen på dörren.
 12. 12
  Borra bulthål. Bestäm storleken på bultarna eller som kommer att gå in i klackarna - de direktiv som medföljer med ditt brevinkast ska ha denna information - och bifoga en twist bit (en skruv-typ borr) av samma storlek till din borrmaskin. Borra ett hål genom dörren om de varumärken du gjort för lug hålen.
 13. 13
  Borra klacken hål. Montera din borrmaskin med en platt (paddel) bit som är ungefär samma storlek som klackarna på brevlådan. Placera denna bit i mitten av varje hål du gjort i det sista steget, och borra bara halvvägs genom dörren. Det är viktigt att hålla ditt hål nivå, så borra långsamt och försiktigt.
 14. 14
  Skruva skruvarna i klackarna.
 15. 15
  Sätt i brevinkastet i dörren. Skjut slitsen in i dörren från utsidan av dörren. Den inre luckan bör passa perfekt i hålet du skär, och bultarna ska gå igenom bulthålen hela vägen genom dörren.
 16. 16
  Trim bultarna vid behov. Bultarna bör sticka ut genom dörren bara tillräckligt långt så att muttrarna ordentligt kan skruvas på dem. Om de skjuter ut längre, trimma dem.
 17. Markera var du ska klippa. Tryck på muttern platt mot dörren bredvid bulten. Använd en penna för att markera djupet av muttern på bulten. Gör detta för varje bult.
Använd en liten bågfil för att skära igenom bulten vid markeringen.
17
Skruva åt muttrarna ordentligt på bultarna.
18
Fäst utkast EXCLUDER till insidan av dörren. Skjut utkastet EXCLUDER in innerfliken hålet på insidan av dörren, och använda en borr för att fästa den till dörren med skruvar.
19
Testa det. Kan du lätt glida post genom spåret? Tänkte så!

Tips

 • Medan brevinkast vanligen är placerade i mitten av dörren (på bredden), kan du installera det off-center om du föredrar.
 • Kom ihåg att lägga till ett kärl brevinkast för att fånga din e-post. De kommer i form av korgar, burar, eller påsar.

Varningar

 • Var medveten om att i vissa jurisdiktioner, kommer brevbärare bara leverera e-post till godkända fastighetsnära lådor, så kolla med din post eller brev bärare innan du installerar ett brevinkast i dörren.
 • Var försiktig när du använder en borr eller såg. Akta fingrarna, skyddsglasögon, och säkra löst hår och kläder. Ta av smycken och se till att du är i ett stabilt läge.

Saker du behöver

 • Mail slot kit
 • Vissa fästbultar och muttrar
 • Ett utkast EXCLUDER (kan ingå i satsen)
 • Skruvar
 • Borra
 • Borrkronor
 • Sticksåg
 • Junior bågfil
 • Pencil
 • Måttband
 • Sandpapper
 • Skyddsglasögon
 • Ruler
 • Sopskyffel och kvast