Wki

Hur man installerar vinyl byta fönster

Här är en snabb och enkel guide för installation vinyl byta fönster.

Steg

Hur man installerar vinyl byta fönster. Avlägsna försiktigt insidan trim, lister, och / eller slutar med bred mejsel, och spara för senare bruk.
Hur man installerar vinyl byta fönster. Avlägsna försiktigt insidan trim, lister, och / eller slutar med bred mejsel, och spara för senare bruk.

Ta bort gamla fönster

 1. 1
  Avlägsna försiktigt insidan trim, lister, och / eller slutar med bred mejsel, och spara för senare bruk.
 2. 2
  Ta bort gamla sladdar och vikter (eller våren balanser) från botten fönsterbågen och försiktigt bort från ramen.
 3. 3
  Bänd ut skilsmässan stannar vid topp och sidor för att tillåta avlägsnande av toppen skärp. Var noga med att inte skada befintliga hållplatser eller öppningar.
 4. 4
  Om befintliga fönster är utrustad med aluminium spår, ta bort säkra häftklamrar, och ta bort både skärp och spår.

Rengör och förbereder att öppna

 1. 1
  För mekaniska fönster, fönster båge, eller reglage fönster, installera sill vinkel på sill 1/8 "bakom blindstop. För alla Svetsade Windows, snap vinkel mot botten av fönsterramen.
 2. 2
  Stäng och lås fönsterbågar. Ställ nytt fönster öppnas för att kontrollera alla korrekta mätningar. Ta bort fönstret från att öppnas.
 3. 3
  Fyll tomvikt håligheter med glasfiber isolering. Du kan använda repet från vikterna (cut vikten från slutet) knutna till isoleringen för att dra upp den genom ramen hålrum.
 4. 4
  Lägg en generös mängd av täta på insidan och utsidan kanten av pallen. Lägg också till täta på utsidan blinda-hållplatser och längs den övre delen av öppningen header.
 5. 5
  Om det behövs, placeringshuvudet expander ovanpå fönster och caulk längs den övre ytan. Ett lager av isolering mellan huvudet expander och ram kan läggas till vid behov. Expander benen kan också lätt klippas med en mattkniv för att rymma olika höjder.

Installera nytt fönster

 1. 1
  Från den inre väggen sida, set fönster (se till fönsterbågar fortfarande är låsta) i öppningar och stånga den yttre fönsterkarmen upp mot öppningen blinda-stopp. För Mekaniska Windows, klipp inte svart band tills fönstret är installerat i öppningen.
 2. 2
  Kontrollera fönstret för lod och vattenpass. Lägg mellanlägg vid behov. Det rekommenderas starkt att shims placeras i mitten av bilden och i mitten av den övre och undre bågar. Installera också shims bakom skruvhål för att förhindra skruvåtdragningen från skevhet ram.
 3. 3
  Leta upp de förborrade skruvhålen på sidorna av fönsterramen. För mekanisk och Svetsat serie kommer hål vara belägen på toppen och botten av båda ramar sidor (övermått fönster kan också ha förborrade hål i ram överst). För Sliders, Casement fönster och oversize fönster, ta bort fabriksmonterade skruvlock från topp och sidor.
 4. 4
  Säkra fönster att öppna genom att installera skruvar (medföljer) genom skruvhålen i ramen öppningen. Ominstallera skruvlock.
 5. 5
  Om du installerar ett huvud expander, höja expander tills den är jäms med toppen av öppningen. Borra hål och säkra att rama med små skruvar al lägsta delen av expander.
 6. 6
  Byt inne stopp (lister) om det behövs.
 7. 7
  Montera isoleringen runt hela fönstret mellan karm och välvning. Var försiktig, installera för mycket isolering på toppen och botten kan orsaka fönster för att böja.

Tips

 • Innan du tar bort ditt gamla fönster, är det viktigt att du gör följande:
  • Mät fönsteröppningen att se till att du köper rätt storlek fönstret. Mät in tre platser för både bredden och höjden. Mät toppen, mitten och botten för bredden. Mät den högra sidan, den vänstra sidan och en mitt i höjdled. Vid beställning / köpa din nya vinyl byta fönster, använd alltid den minsta mätningarna.
  • Mät fönstret själv att säkerställa att den kommer att passa in den önskade fönsteröppningen. Fönster bör vara ungefär 1/4 "mindre än öppningen bredd och höjd.

Varningar

 • Använd alltid skyddsglasögon, handskar och ansiktsmask vid demontering och montering av fönster.

Saker du behöver

 • Broad stämjärn
 • hammare
 • brukskniv
 • Phillips-skruvmejsel
 • platt-skruvmejsel
 • nivå
 • skyddsglasögon
 • caulk gun
 • professionell nivå exteriör målningsbara täta
 • borra
 • 7/64 "borr
 • tång
 • färgskrapa