Wki

Hur man installerar en kamin med 220 rad

Ge ström till ett nytt uttag som kommer att leverera 220 to 240 volt för användning av en elektrisk räckvidd eller torktumlare. Stegen nedan beskriver elektriska servicepaneler, kabelfärger och förfaranden vanligen följs i USA och som krävs av National Electrical Code. De kan eller inte kan vara förenligt med andra områden och kan ersättas med lokal kod. Här beskrivs hur du koppla ett utlopp för en elektrisk räckvidd men kan enkelt konvertera för en elektrisk tork (se tips avsnitt i slutet av artikeln).

Steg

Hur man installerar en kamin med 220 rad. Leta två oanvända ytor i den elektriska panelen på ena sidan eller den andra kolumnen av effektbrytare.
Hur man installerar en kamin med 220 rad. Leta två oanvända ytor i den elektriska panelen på ena sidan eller den andra kolumnen av effektbrytare.
 1. 1
  Leta två oanvända ytor i den elektriska panelen på ena sidan eller den andra kolumnen av effektbrytare. I sista hand måste utrymmena vara intill varandra så det kommer att kunna stödja en "dubbel bredd" brytare som i allmänhet krävs för en 240 V krets.
 2. 2
  Växla huvudbrytare i läge OFF. Huvudbrytaren är oftast högst upp eller längst ned på de flesta elektriska tjänster paneler, men inte alltid. Den huvudbrytare ska vara det största värdet brytare i panelen. Bytet kommer troligen att bli en dubbel (eller i vissa fall ett fyrdubbla) bred switch och vara betyget 100, 200 eller fler ampere. Låt det resterande brytarna i läge ON. Alla lampor och makt vid uttag bör nu vara släckt.
 3. 3
  Kontrollera att strömmen är avstängd genom att kontrollera lätta matcher i rymden.
 4. 4
  Ta bort locket på den elektriska panelen. Kontrollera igen makten med en meter, 120 V testlampa eller annan testare klassad för 120 V genom att trycka på en sond till en omålad yta (scratch genom befintliga färgen om det behövs) i panelen medan du rör den återstående sonden för depåerna i flera brytare som är i läge ON. Gå inte vidare om inte strömmen inte är närvarande vid alla brytare. Endast huvudbrytaren ska ha makt på sina terminaler.
 5. 5
  Lokalisera eller skapa ett utrymme stort nog för den nya brytaren. Om det finns tillräckligt med utrymme för att installera brytaren, hoppa till nästa steg. Annars inspektera panelen och bedöma din förmåga att röra brytare uppåt och / eller nedåt för att skapa ett utrymme stort nog för brytaren att passa. Vissa äldre tjänster har två "singel-wide" krets installerade brytare intill varandra som ger ström till en enda "tre tråd" kabel (en tre ledarkabel har en bar eller grön tråd och tre isolerade ledare: vit, svart och röd). Den röda tråden är indikatorn för en tre ledarkabel. Om det finns en röd tråd ansluten till en enda brytare, spåra det tillbaka till den kabeln som det härrör från. När läge, spåra den svarta kabeln från samma kabel till den punkt den ansluter till en brytare. Troligtvis är detta brytaren direkt ovanför eller nedanför den brytare som har den röda ledningen. Var noga med att flytta dessa två enkla brytare som ett par. Skapa inte ett utrymme mellan dessa två brytare för att installera den nya brytaren. Flytta inte bara en brytare till den motsatta sidan av panelen, måste de betraktas som ett "matchat par" bara.
 6. 6
  Avlägsna brytare genom att strömbrytaren handtaget till läget AV och trycka på handtaget bort från mitten av panelen. Brytaren kommer att lossna bussen bar i mitten av panelen och sedan kan dras av sidan järnvägen.
 7. 7
  Installera den nya brytarkretsen krets i panelen. De flesta brytare är konstruerade för att fästas på sidan skenan genom att rikta och trycka ner vid änden eller ha en tang att engagera en plats på skenan. Tången skall vara tillslagen först, och sedan pressas till bussen bar i mitten av panelen. Detta är samma som borttagningsproceduren, men i omvänd ordning.
 8. 8
  Ta bort en i förväg stansade knock-out ("ko") från sidan av den elektriska panel som har samma storlek som sändarens. Placera en skruvmejsel på insidan-mest ringen och slå kraftigt med tång eller hammare. Vrid försiktigt ut den böjda metallen och fortsätter att förstora öppningen tills omkretsen krävs av kontakten är uppfyllt.
 9. 9
  Montera kontakten i öppningen från utsidan och snurra låsmuttern över gängorna från insidan. Håll kontakten så att skruvarna kommer att vara lätt tillgänglig när du drar åt låsmuttern. När tight, kör den hårt genom att placera den platta kanten av en skruvmejsel i en dal av låsmuttern och rappa med tång eller hammare tills tight.
 10. 10
  Rulla ut # 6 SER sortiment kabeln på golvet för att minska snor under installationen.
 11. 11
  Borra hål centrerade i utformningen medlemmar osv. Mellan den elektriska panelen och placeringen av intervallet. Använd lite stor nog för att tillåta kabeln att glida lätt igenom. 1-1/8 "skulle vara ett bra val.
 12. 12
  Trä kabeln genom de borrade hålen börjar antingen på elpanel eller någon punkt i mitten (gänga i båda riktningarna).
 13. 13
  Bestäm var du ska borra bakom området att låta kabeln för att ange plats för intervallet utlopp genom att inspektera eller mäta den bakre delen av intervallet. Endast ett utrymme stort nog för kabeln - som inte kommer att resultera i kontakt med kabeln med intervallet ram, kommer lådor etc. behövs.
 14. 14
  Passera intervallet kabeln genom denna sista hålet bakom området. Lämna flera meter (eller mer) i intervallet kabeln i detta område
 15. 15
  Skala av yttermanteln. Ta bort 6 "av jackan och alla plast skärmning från runt ledarna.
 16. 16
  Koppla utloppet. Inspektera området utlopp. Installera den medföljande kabeln kontakten till intervallet uttag med den medföljande hårdvaran. Det kommer att bli lättare att koppla utloppet om kontakten är installerad i botten av utloppet snarare än bak. Den nedre installationen kan kabeln lätt passeras i uttaget och ej utan att behöva böja ledarna 90 grader. Hursomhelst kommer att fungera, är man bara lite svårare att arbeta än den andra. Lägg kabeln i uttaget genom att först passa in jackan så att det kommer bara att vara synlig i uttaget kroppen. Arrange ledarna att lägga i plintarna. De svarta och röda ledare kommer att landa i guld terminaler (det spelar ingen roll vilken av dessa två ledare mark i den vänstra eller högra guld terminaler), kommer den vita ledaren landa i silver terminalen och den oisolerade ledaren kommer att landa på den gröna terminalen. Märk dem så att ledaren kommer att sträcka sig bara något förbi terminalen (1/16 "max.)
 17. 17
  Kapa ledarna till uttaget. Skär dem en i taget som märkt tidigare att låta 1/16 "förlängning bortom terminalen. Försiktigt Skala kabeln enligt remsan spårvidd anges på olika uttag. Var noga med att ta bort all isolering från den del av ledaren som kommer vara i terminalen. Var mycket försiktig att inte nick någon av ledarna. A hack ledare måste minskas och göras om. Eftersom arbetsområdet i utloppet är så liten, att alla ledarna måste åter kapas och strippades om igen.
 18. 18
  Applicera oxid inhibitor. Om använda aluminium kabel, applicera en generös beläggning av aluminiumoxid inhibitor till den individuella avskalade delen av ledarna och in i tråd komprimering terminalerna hos intervallet utlopp (mängden av inhibitor bör inte vara så mycket att det droppar från ledaren eller terminal). Tillämpning av oxid-hämmare till aluminiumledare är en kod krav, och får inte hoppas över. Kopparledare dock inte kräver tillämpning av någon oxid-hämmare.
 19. 19
  Säkra området utlopp på väggen eller golvlist i ett läge där när utbudet sladden är ansluten, inte kommer att störa placeringen av utbudet och stängning av alla olika lådor. Inspektera baksidan av området för att få en uppfattning om vilka platser kommer att uppfylla detta krav. Ofta kommer bort lådan tillåta åtkomst till väggen - där det kan märkas med en penna, etc. Montera utloppet locket och tryck överflödigt utbud kabeln tillbaka in i hålet.
 20. 20
  Ta bort överflödigt slack från kabeln. Tillåt 10 "eller så slack tillgängliga (bör det behöver för senare användning - kabeln kan fortfarande användas) och dra resten tillbaka till den elektriska panelen.
 21. 21
  Dra kabeln till kontakten monterad i elektriska tjänsten panelen. Märk kabelmanteln där den kommer att klämmas på låsmuttern sidan av kontakten. Bestäm hur mach kabeln kommer att behövas för en.) Ansluter till den nya brytaren, b.) Ansluter till marken bar, och c.) Ansluter till neutral bar i panelen. Tillsätt 2 meter eller så detta avstånd och kapa kabeln till denna längd mätt från markeringen på kabeln jackan.
 22. 22
  Montera kabeln i den elektriska tjänsten panelen via kabelanslutning. Ta jackan och alla plast skärmning från runt ledarna. Tvinnas varje av de fyra individuella conductors.lay kablarna i den elektriska tjänsten panelen där var och en kommer att avslutas.
 23. 23
  Anslut till brytaren. Leta reda på en befintlig röd tråd i panelen - antingen kolumn brytare. Ta reda på om den är ansluten till ett udda eller jämnt numrerad kretsbrytare. Den nya röda kabeln ansluts på samma sätt - om befintliga rött är även då den nya röda kommer att anslutas till EVEN (eller om den befintliga är udda ansluta ny till udda). Bestäm om den övre terminalen på den nya brytaren (när de installeras) är jämn eller udda terminal. Klipp till önskad längd, skala och installera den röda tråden och svarta trådarna under lämplig terminal efter applicering av föreningen oxid hämmare till den avskalade delen av ledarna.
 24. 24
  Anslut till neutrala och terminaler. De flesta hem med en enda elektrisk tjänsten panel har en bar för att ge både neutrala och jordledaren avslutningar. Om den elektriska tjänsten panelen är en sub-panel, bör det finnas separata barer för neutrala och avslutningar. Det är lätt att bestämma, men mycket viktigt att koppla på rätt sätt.
  • ONE BAR Om det finns en bar i den elektriska tjänsten panelen, och båda de kala och vita isolerade ledningar är anslutna till den, föra varje av de isolerade nakna och vitt utbud ledare i separata oanvända terminaler.
  • Två stänger om det finns två barer och en bar har alla nakna och / eller grön anslutna ledningar och den andra bar har alla vita anslutna kablar, se till att göra detsamma - ta området vita isolerade ledaren till baren med befintliga vita ledare och intervallet nakna till baren med befintliga nakna / grön ledare.
  • BAR OCH LUGS Den sista konfiguration (och minst sannolikt att hittas) är en bar med endast isolerade vita ledare och en eller flera "klackar" fästa panelen ryggen eller sidan som har alla de kala och gröna anslutna ledare. Om detta är fallet, kommer intervallet vita isolerade ledaren ansluta till stången till en oanvänd terminal såsom ovan, och en ny klack för intervallet nakna kommer att behövas. Denna klack måste säkras med en maskinskruv in i ett gängat hål. Plåtskruvar är inte tillåtet att säkra klackar.
  • Kallelse på bilderna nedan att det bara finns en tråd per klämma skruv. Aldrig säga flera ledare i en enda terminal.
 25. 25
  Säkra området kabeln med klammer som behövs för stöd och så att det finns inte mindre än 30 "mellan stöden. Kablar löper genom bjälklag, takbjälkar och tak bandning anses stöd och behöver inte häftas. Fäst kabeln inom 18" någon elskåpet eller lådan den kommer in.
 26. 26
  Ta bort de tomma plattorna från locket som nu ockuperar platsen för den nya brytaren. Kontrollera att inga verktyg, reservdelar eller andra främmande föremål av misstag kvar i elektriska tjänsten panelen.
 27. 27
  Säkra kåpan till den elektriska tjänsten panelen och ställa in den nya brytaren till OFF.
 28. 28
  Stå vid sidan av panelen (inte står direkt framför) och flytta den huvudsakliga tjänsten koppla handtaget till ON.
 29. 29
  Medan han fortfarande på sidan, flyttar nya handtaget brytaren till ON.
 30. 30
  Kontrollera att korrekt kabeldragning. Med hjälp av en voltmeter, kolla den nya serien utlopp för riktiga spänningar.
  • Kontrollera om 240V mellan de två plana blad öppningar som är parallella med varandra.
  • Kontrollera för 120V från runda stift öppning, till var och en av de två tidigare testats parallella öppningar.
  • Kontrollera för 120 V från den platta bladet öppningen mittemot runda stift öppningen till var och en av de plana slitsarna bladet parallella först testade.
  • Slutligen, kontrollera 0V mellan den runda tappen öppning och flat öppning mitt emot det.
 31. 31
  Om några mätningar inte exakt som beskrivs, vrid den nya brytaren OFF och kontrollera ledningarna för de olika utlopp, och om nödvändigt ledningar i elektriska tjänsten panelen också. Rätta till eventuella felaktigt trådbundna anslutningar och testa igen.
 32. 32
  Re-anslutning av området. Efter det nya uttaget är korrekt kopplad, stänga av strömbrytaren, tryck sedan intervallet kontakten i eluttaget. Ställ in intervallet på plats.
 33. 33
  Klä dig. Uppdatera panelen katalog för att återspegla tillägget av den nya brytaren och nya positioner av gamla brytare (om någon behövde flyttas). Se till att alla brytare har slagits på igen.

Tips

 • En brytare måste vara samma märke som panelen i vilken den skall installeras. Vidare måste det av en typ som godkänts av tillverkaren för användning i särskilda panel. Bara för att "det passar" betyder inte att det är lämpligt. Den elektriska tjänsten panellucka bör åtminstone ha tillverkarens namn och modell. Det kan också finnas en omfattande lista över acceptabla brytare godkänts för användning. Installera en brytare som inte uppfyller alla dessa krav är ogiltigförklarar UL hela elektriska tjänsten panel och är ett allvarligt brott mot koden.
 • Oxide hämmare är klibbigt och kladdigt. Det är svårt att städa upp och kommer att färga kläder och klädsel. Ta bort överflödigt oxid inhibitor från händer och verktyg innan du kontaktar absorberande material.
 • Aluminiumtråd kan kosta mycket mindre än koppar och fungerar lika bra som koppar korrekt installerade. Naturligtvis fungerar koppartråd mycket bra, och inte kräver applicering av oxid inhibitor.
 • Samma metoder kan användas för att koppla ett utlopp för att användas för att tillföra en elektrisk tork (220/240 volt). Skillnaderna är att torken krets är typiskt en 30 amp krets, och kommer att kräva ersättning av en "30 amp 4 tråd Romex kabel" (ofta kallad "10-3 koppar w / marken Romex" eller "NM" kabel), ett " tvåpolig 30 amp brytare "och" 4 wire 240 Volt / 30 amp torktumlare utlopp "i stället för de ovan angivna för elektriska räckvidd.

Varningar

 • Arbeta aldrig på levande elektriska kretsar eller elektriska paneler tjänster.
 • Försök aldrig elarbeten om du inte förstår vad du gör eller de risker som förknippas.
 • Det är inte tillåtet att skarva SE eller SER kablar typ.
 • Ledare av aluminium får endast anslutas till plintarna som är klassade för aluminium. "AL" (aluminium) och "CU / AL" (dubbla aluminium och koppar) betygsatt terminaler, respektive. Om anslutningarna är rankade "CU" bara är aluminiumledare inte tillåts anslutas. De flesta brytare och uttag räckvidd har den dubbla rating. Dubbelkolla innan du installerar.
 • Ranges och torktumlare är dedikerade apparater, och som sådan, inte får anslutas till en krets som delas med ett annat redskap eller last.
 • National Electrical Code ("koden") mandat som alla nya sortiment och butiker torktumlare vara "fyra tråd" kretsar (linje 1, linje 2, och har separata neutrala och ledare) och vara ansluten till området eller torktumlare med en fyra tråd sladden. Befintliga områden med äldre 3-tråd typ måste ändras till den uppdaterade 4 tråd sladden för att ansluta till det nya uttaget. Installera en "4 till 3 wire adapter" är inte tillåtet. Installera en ny "tre wire" intervall utlopp är också förbjudet. Fyra tråd sladdställ kan köpas billigt på någon apparat eller järnaffär, och är ganska lätt att ansluta.
 • Alltid ansöka om ett elektriskt tillstånd innan detta arbete, och har ditt arbete inspekteras av den lokala myndigheten har jurisdiktion.

Saker du behöver

 • nummer 6 SER typ kabel (10-3 koppar w / Ground Romex - tork).
 • 50 amp tvåpolig brytare (30 amp tvåpolig typ - tork).
 • klammer för # 6 SER kabel (häftklamrar för 10-3 w / marken Romex - tork).
 • kabelanslutning # 6 SER-kabel (kontakt för 10-3 romex - tork).
 • borrmaskin
 • sortiment av större bitar diameter borr
 • skruvmejslar
 • tång
 • linjearbetare tång
 • bågfil (att skära SER kabel om inte skära med linjearbetare tång)
 • hammare
 • ficklampa
 • aluminiumoxid hämmare (behövs inte om du installerar kopparkabel)