Wki

Hur man installerar en innerdörr

Här är några tips och instruktioner video för installation innerdörrar, bland det enklaste och snabbaste sättet. Installera som ett proffs!

Steg

Hur man installerar en innerdörr. Köp en dörr för att passa grova öppning i väggen.
Hur man installerar en innerdörr. Köp en dörr för att passa grova öppning i väggen.
 1. 1
  Köp en dörr för att passa grova öppning i väggen. Den inramade i grova öppning för dörren är alltid runt 2 "bredare än den köpt dörren (inte inklusive karmen runt dörren). Detta tillåter justering när de hänger på dörren för att uppnå lod" nivå ".
 2. 2
  Börja med att rita ett lod på väggen. Åtgärd 1/2 "in från grova öppning på gångjärnssidan av dörren. Med en 6 'eller 4' nivå rita en nivå linje ner gips.
 3. 3
  Fäst sex konsoler dörrinstallation till utsidan av dörrkarmen. Placera en konsol bakom var och en av de tre gångjärn. Fäst de återstående tre fästena på den andra sidan av karmen. Den första konsolen 8 "från toppen, nästa fästet precis ovanför spärren stopp, och den slutliga hållaren 8" från botten av dörren.
 4. 4
  Placera dörren i öppningen. Placera 1/2 "klossar under dörren om mattan kommer att användas eller 1/4" block om laminat. Placera aldrig dörren direkt på en oavslutad floor.Using lodlinjen på väggen, skruva i det övre fästet på gångjärnssidan av dörren. Skruva sedan i nästa 2 konsolerna med samma referens notch som den första konsolen. Efter de 3 fästena skruvas i väggen med samma referens hack för varje, är dörren nu nivån. Nu kontrollerar Reveal (klyftan mellan dörren och dörrkarmen) när du skruvar i de 3 sista fästena. Börja på toppen av dörren och kontrollera avslöja när skruva i det övre fästet. Kontrollera avslöja när skruva i de sista 2 konsoler. Luckan kommer nu att helt hängde och blocken under dörren kan nu tas bort.
 5. 5
  Montera höljet (trim) runt monterad dörr. Obs: Trim kommer helt dölja dörrinstallation parentes.

Tips

 • Du kanske upptäcker att du behöver justera dörrkarmen när du justerar för Reveal (klyftan mellan dörren och dörrkarmen), helt enkelt vända skruven i fästet, flytta dörrkarmen sedan åt skruven.
 • Använd Quick Door frambockar Installation
 • Vid installation av en fast kärna dörr, ta en skruv ur var och en av de 3 gångjärn och köra en lång 2.5 "skruv i. Detta kommer att öka dörr stabilitet. Inshimsning dörrkarmen efter fäste installationen kommer också att kraftigt öka styrkan

Saker du behöver

 • ELEKTRISK BORRMASKIN
 • Pencil
 • Nivå 4 'eller 6'
 • Dörrinstallation Konsoler