Wki

Hur man identifierar ett angrepp säng bugg

Det finns flera sätt att identifiera vägglöss och säng infestationer bugg.

Steg

Hur man identifierar ett angrepp säng bugg. Leta efter svarta rester på dina sängkläder, madrass, sänggavel, och rutan våren.
Hur man identifierar ett angrepp säng bugg. Leta efter svarta rester på dina sängkläder, madrass, sänggavel, och rutan våren.
 1. 1
  Leta efter svarta rester på dina sängkläder, madrass, sänggavel, och rutan våren. Denna rest är faktiskt avföring som vägglöss lämnar kvar efter de äter. Eftersom vägglöss enbart livnär sig på blod, är det avföring inget annat än torkade upp blod. Denna återstod normalt ser ut som små svarta prickar magisk markör.
 2. 2
  Leta efter bakom ägg och äggskal (vanligen liten, ca. 1 mm). De fäller också deras hud.
 3. 3
  Använd ljusare sängkläder. Det är definitivt möjligt för dig att reagera ofrivilligt genom valsning eller välter i sömnen om en säng bugg kryper på dig. Om du så råkar krossa vägglus, kommer det att lämna en liten blodfläck på vad det krossades mot. Det är mycket lättare att känna igen på ljusare färg sängar.
 4. 4
  Bites är den mest uppenbara symptom på en vägglusinfestationen. Bed bug bites är mycket lik myggbett. Det vanligaste sättet att skilja de två är mönstret. Bed bugs gillar att bita i ett mönster som är en linjär grupp av tre. Detta är vanligen kallad "frukost, lunch och middag." Bed bug bites är oftast mer kliande och längre livslängd än myggbett. Bed bug bites kan ibland pågå i upp till 9 dagar.
 5. 5
  Leta efter dem när de är aktiva. Vägglöss är generellt nattaktiva och komma ut mellan klockan 2-5 AM. De föredrar att mata närmare gryningen, så om du råkar vara vaken under denna tid, är det en bra tid att leta efter vägglöss. Den mest effektiva verktyget för att söka efter vägglöss i din säng är en enkel ficklampa. Ta försiktigt bort ditt täcke och lakan medan du fortfarande i sängen och kolla undertill för buggar, speciellt under vecken runt madrassen kanterna. Vägglöss är vanligtvis tillräckligt stora för att enkelt se med blotta ögat - en vuxen säng bugg som nyligen har matas jämförs ofta med ett äpple frö i både storlek och utseende. Försök att begränsa din rörelse så mycket som möjligt - rörliga kan få dem att retirera till sina gömställen.
  • Om du hittar en bugg i din säng, inte hoppa till slutsatser. Se till att du inspektera kroppen av felet mycket noggrant. Omogna vägglöss är en ljusgul genomskinlig färg, medan vuxna är en rödbrun färg. Olika livsstadier, från ägg till vuxen ålder, sägs vara "från sesamfrö till apple utsäde." Oavsett livsfas, kommer de att vara mörkare efter att de har fött. Som en tumregel, vägglöss är i allmänhet mindre än 1/4 av en tum lång. Vägglöss är ovala, platta till formen och inte har vingar.