Wki

Hur bli av med kackerlackor genom diktning

Låt kackerlackor har sin plats, men hålla dem ur din!

Steg

Hur bli av med kackerlackor genom diktning. Exterminators ensam kommer inte att hjälpa, och deras produkter är inte bra för dig.
Hur bli av med kackerlackor genom diktning. Exterminators ensam kommer inte att hjälpa, och deras produkter är inte bra för dig.
 1. 1
  Exterminators ensam kommer inte att hjälpa, och deras produkter är inte bra för dig. Skadedjursbekämpning killar och superintendents byggnad vill komma in och "bomb" dina grejer. Låt oss se, sätta resten av giftigt bug dödande haze över dina möbler, ont golv, väggar och leksaker som - de buggar som lever gömda i andra utrymmen, eller de människor som använder och röra saker? Bara säga nej till kackerlacka "bombningar".
  • För att verkligen bota detta problem, måste du vara på en plats du kommer att stanna ett tag. Om du bara vara där för en månad eller två, kanske du vill bara hitta en annan plats. Annars är det inte arbete eller kostnadseffektivt.
  • Det fungerade för oss. Vi blev av med 100% av cockroaches i vår lägenhet utan att utsätta oss själva eller våra barn för giftiga bekämpningsmedel. Inget mer kontroll mina barn på natten och ser en jätte gravid man krypa över sänggaveln (Gut reaktion: Kill Kill Kill!).
  • Vi använde barriärmetod. Det kan inte vara 100% effektivt för att förhindra graviditet, men det fungerar jäkligt bra för buggar. I grund och botten, roaches lever i väggarna. Människor inte, så vi beslutade att inte bry sig om de gjorde. Vi slutade bara dem från att komma ut i vår sida av lägenheten (utanför murarna). Låt oss komma igång!
 2. 2
  Hemma, satte ett rör i täta i tätningspistol (se: Saker du behöver). Skär en öppning i spetsen, och hålla det litet så att du har bra kontroll.
 3. 3
  Börja i köket. Håll en fuktig pappershandduk hands att torka din hand på. Undersök dina skåp. Skåp hängs på väggarna som kan ha öppningar i dem att du inte kan se eller täta, så täta med täta runt ditt skåp. Om du gör ett snyggt jobb, kommer din hyresvärd inte ens vet att du gjorde något. De kommer bara förbannad på dig om du gör en stor rörig klump. Be om hjälp om du aldrig har gjort det förut. Sprutar den täta ut längs leden, sedan jämna det med en fuktig fingertopp. Torka bort överflödigt.
 4. 4
  Det är också bra att hålla en svamp och en hink vatten med dig. Fukta svampen, krama ur den och köra den långa kanten längs golvet (eller yta) där du bara caulked. Tryck inte riktigt hårt - låt svampen hålla en kant. Du har en tunn, jämn linje när du är klar. Vrid / stiga ur svampen efter varje svep.
  • Se till att täta mellan varje skåp låda där den ligger an mot nästa skåpet. Också komma upp på disken och kontrollera ovansidan av skåpen och försegla den upp där också. Titta i dina skåp och täta eventuella öppningar på den bakre väggen. Se till att diskbänken är tätat mot bänkskivan.
  • Om du hittar några större hål (vi hittade en baddare bakom en blank panel där de hade dragit bort de gamla skåpen) använda expanderande skum för att fylla det. Det där är fult, så om det är utsatt, gör en plan för att fylla utrymmet som ser bättre ut än skummet.
  • En hemlighet öppna kackerlackor vet om men du inte är gapet mellan bänkskivan och skåpet rutan på undersidan. Ta ut alla dina saker och täta som barnet bra! Gör alla skåp på alla sidor i hela köket.
 5. 5
  Nu måste du göra en uttömmande sökning. Genomsök runt kanterna av alla dina rum. Överallt en vägg möter ett golv, tak, fönsterbrädan, dörrkarmen eller trim behov objekt som ska tätas. Detta tar tid, och en hel del täta. När du är osäker, täta den.
 6. 6
  Switchplate covers - här är där du kanske vill ringa en skadedjursbekämpare. Det finns speciella beten en skadedjursbekämpare har tillgång till att en vanlig person inte. Innan du tar bort alla brytarplattan omslag och täta runt dem, kan skadedjursbekämpare placera betet innanför murarna. Säg åt dem att sätta i en hel del eftersom det kommer att bli svårt att komma tillbaka under det när du är klar. De agnade kackerlackor gå tillbaka till boet, dö, äts av andra och döda åtminstone några av dem också. En tröstande tanke.
  • När du har lösa betet problemet, varenda switchplate och utlopp omslaget av något slag måste måste tas bort, diktade runt innerkanten och stack igen (torka bort några extra som sipprar ut). Du kanske tror att de skulle komma genom utsprånget öppningar på ett uttag men det är egentligen inte mycket tillgång. Du kan använda plug omslag om som stör dig.
 7. 7
  Tappade eller akustiska tak är det svåraste att fixa om den akustiska kakel har stora hål i det (suddgummi storlek, till exempel). Du kanske vill ersätta holey slag, eller anlita någon att flyta Gips lera över den och måla den. Fråga din hyresvärd att göra det, eller åtminstone om lov om du är en hyresgäst. Denna typ är oftast limmade i taket och kan ha asbest så det är bättre att inte dra ner dem.
  • Om de fibrösa akustikplattor inte har hål i dem, antingen måla hela saken att täta mellan panelerna och metall hängande remsor, eller lyfta varje panel, täta runt den och ställa tillbaka den.
 8. 8
  Därefter gör VVS. Detta är mycket viktigt, eftersom kackerlackor behöver vatten ännu mer än de behöver mat - de har boet mates för det! Se till att ditt badkar är caulked runt, även på toppen av väggen surround. Täta luckor i injekteringsbruk om du har kakel. Kom ner och täta runt basen av din toalett. Dra den tunna metallfilmen flänsarna bort från väggen där rören komma igenom och täta runt rören. Täta runt skåpet eller runt sink själv om den hängs från väggen.
 9. 9
  Om du har varmluft värme, lyft ur vent covers och fogmassor eller skum runt öppningen. Se till att du lämnar utrymme för ventilationslocket att gå tillbaka, och inte fastna i sliskig täta. Om dina kanaler verkar ha luckor i dem inne i väggen där man inte kan nå, kanske roaches kunna få tillgång. Du kan fixa någon skärm tyg under ventilen för att hindra dem från att få i. En limpistol skulle vara till hjälp för det. Skärmarna skulle behöva rengöras regelbundet.
 10. 10
  Det sista vi behövde göra var att fylla mycket små luckor mellan lövskog brädorna. Ett golv person skulle inte rekommendera detta, men en person som vill buggar borta skulle!
 11. 11
  Håll ögonen öppna. Om du ser dem, följa dem och ta reda på var de kommer i. Ganska snart kommer de att vara borta, borta, borta. Vi bodde över en grupp av ungkarlar som inte bryr sig. Skadedjursbekämpare sade att det var en av de värsta han någonsin hade sett, men vi hade noll fel. Han var imponerad. Seger för vår sida!

Tips

 • Vi behövde dem i vår miljö, men om du gör det, är åtsittande skärmen dörrar och fönster behövs. Se till att täta öppningarna runt ett fönster A / C-enhet.
 • Du har nu fyllt varje möjlig öppning en mört kan komma igenom. Rengör upp alla rester som de har kvar, eftersom du vet att de inte kommer tillbaka.
 • Håll dig uppdaterad med återvinning, sopor, disk och skräp. Du vill inte ha några flyktingar som hittar ett sätt att starta en koloni på insidan.
 • Innan vi botade problemet, sa vi våra förskolebarn att de buggar som vi hade i vårt hus fanns stora myror, en socialt acceptabel bugg. Det sätt som vi inte behövde krypa när de stolt berättade förskollärare om den stora buggen som de hittade. Jag vill aldrig ha sk myror igen - och du bör inte heller. Det var en bra känsla - som att stoppa hord av Visigoterna från att invadera. Ha kul, och glad kackerlacka jakt!
 • Att hålla ditt skafferi mat i behållare är en bra idé för många typer av skadedjur, och bara för din egen sinnesfrid. Jag blev en Tupperware Lady för en stund för att få en rabatt på sina kök lagring grejer ("Modular Mates").

Varningar

 • Drevning i roaches tar inte bort problemet.

Saker du behöver

 • Du behöver en fogtätning pistol från en järnaffär. Detta är inte ett elverktyg och det kostar mindre än tio dollar.
 • Du behöver mycket täta. Jag föredrar den klara, målningsbar kisel typ som inte är alltför illaluktande. De säljer det av fallet, och det är billigare på det sättet. Du behöver badrum rankade täta (läs etiketten) för att täta runt vattenledningar och fixturer VVS. Du behöver en mattkniv för att öppna rören och en stor spik för att täta öppningen mellan jobben.
 • Du kommer förmodligen att behöva några burkar av expanderande skum. Få lågexpanderande skriver eftersom det här är galet! Crazy ful också, så om du har faktiskt hål i väggarna, måste du material för att reparera dem korrekt.
 • Du kan också behöva en limpistol, limma, och en liten mängd screenväven.
 • Bucket
 • Svamp