Wki

Hur bli av gräshoppor

Verkar det som gräshopporna är så riklig att de är vända din sommar till en dålig skräckfilm? Medan de är bra käk för våra befjädrade vänner, de förstör dina växter och är helt enkelt irriterande. Vi visar dig några sätt att bli av med de små rackarna.

Steg

Hur bli av gräshoppor. Metod ett: det naturliga sättet.
Hur bli av gräshoppor. Metod ett: det naturliga sättet.

Metod ett: det naturliga sättet

 1. 1
  Få några höns. De älskar de läckra små trattar, och har ofantliga aptit. De äter massor av gräshoppor och kommer att rädda din trädgård från undergång. Många städer kan hålla dessa fåglar med tillstånd.
  • Inte bara får du skadedjursbekämpning, får du färska ägg, och en och annan paj!
 2. 2
  Gör det kryddiga. Hot pepper vax insektsmedel är nyckeln. Det är i alla trädgården kataloger, och snart kan det vara på alla dina växter. Insekter kan inte stå smaken, och därför inte äter bladen!
 3. 3
  Trycka ihop dem. Chef till gräshoppa hangouts vid skymning eller gryning, och rör sig långsammare när luften kyls ner. Slå dem bladen i en hink med såpvatten där de ska drunkna, eller bara slå dem på marken och steg på dem.

Metod två: bekämpningsmedel

 1. 1
  Gör det snart. Bekämpningsmedel blir mindre effektiva som gräshoppor blir äldre-plus, har de reproduceras troligt då.
 2. 2
  Leta efter Neem. Naturliga insekticider med Neem som den aktiva ingrediensen kommer att döda gräshoppor. Neem träd är vanliga i den indiska subkontinenten och är uppskattad i de byar där de förekommer. Bladen är en naturlig desinfektionsmedel och insektsmedel. Tandkräm gjord med Neem extrakt finns i USA och är effektiv mot munsår, plus det håller gräshoppor ut ur din mun.
 3. 3
  Försök ecobran. Det finns en produkt som kallas "Ecobran" som bara drabbar gräshoppor och deras nära släktingar. Det påverkar inte andra insekter eller fåglar. Gå till ecobran.com.
  • Ecobran använder karbaryl, en organofosfat. Det är en bra produkt för små markägare kämpar grasshopppers, lätt att använda, och har minimal inverkan på nyttiga insekter jämfört med andra formuleringar av karbaryl.

Tips

 • Kycklingar ger också dig timmar av underhållning. Det är något väldigt komiskt om åsynen av en höna i förföljandet av en uppskrämd gräshoppa!
 • Cirka 4 kycklingar kommer bli din gräshoppa problem i ett par veckor.

Varningar

 • Kycklingar kan repa på trädgården sängar och du kan behöva städa oftare, men det är värt det för att bli av med gräshoppor.