Wki

Hur bli av knott

Irriterande insekter är vanliga i nästan varje del av världen. Flugor, myggor och myror finns i många av nästan alla fastighetsägare i Europa. Men några insekter är ganska så irriterande som varelsen kallas gnat. Gnats är små och extremt irriterande. Det finns ett stort utbud av gnat arter som är svåra att identifiera och sällan värt besväret. Medan de flesta knott är helt ofarliga, vissa knott biter människor, vilket endast bidrar till deras envisa peskiness och irritation som de orsakar i ditt kök och hela ditt hem.

Steg

Hur bli av knott. Bli av sin livsmedelsförsörjning.
Hur bli av knott. Bli av sin livsmedelsförsörjning.
 1. 1
  Bli av sin livsmedelsförsörjning. Knott fest hand, som så många andra insekter, på matrester du lämnar ut i det fria. Den bästa lösningen att ta bort mygg är att inte "mata" dem i första hand. Genom att rengöra ditt kök och matsal regelbundet och snabbt avyttra överblivna matrester och rester matlagning, kan du förhindra knott från att invadera ditt hus innan de någonsin blir ett problem. När du lagrar mat, se till att den är i en lufttät eller inlindad behållare inuti ett slutet skåp eller kylskåp.
 2. 2
  Täck dina soptunnor. Liknar steg 1, kan du förhindra en gnat invasion genom att täcka dina sopor och burkar avfall runt ditt hus och egendom. Om soptunnorna utanför ditt hem är öppna, knott kan festa där och på liknande sätt följa näsan i ditt hem. Genom att täcka upp dina sopor, kommer du inte låta knott en chans att leva på din fastighet.
 3. 3
  Gör en hemmagjord fälla. Ett enkelt sätt att befria er från en gnat angrepp är en enkel och billig gör-det-själv gnat fällan. Knott är oerhört attraherad av doften av vinäger. Hitta en begagnad burk eller JAR-materialet spelar ingen roll-och fyll den med vinäger. Masonburkar fungerar särskilt bra. När du fyller din burk eller burk, försegla locket och peta mycket små hål med en spik eller skruv. Lämna burken i ett utrymme knott brukar bebor, troligen ditt kök eller matsal. De knott kommer att flyga in i burken, men kommer inte att kunna lämna. Släng burken-och mygg-och säga adjö till din gnat problem.
 4. 4
  Häll vegetabilisk eller olivolja i din diskbänk för att fånga några mygg som finns kvar. De knott kommer att flyga in i oljan, men kommer att vara antingen oförmögen att frigöra sig från det, eller helt enkelt inte att para sig efteråt. Om du är rädd igensättning din diskbänk med olja, häll en liten dos av ammoniak i vasken för att döda eventuella mygg i den allmänna närheten av din diskbänk. Se bara till att du låter ammoniak sitta och späd själv ett par timmar innan du använder diskbänken för rengöring, eftersom ammoniak är ungefär lika skadliga för människor som det är att mygg.
 5. 5
  Använd en professionell insekters spray. Bara spraya insektsmedel mot de knott själva, eller i de vanliga områdena som de bebor. Detta kommer omedelbart att döda någon och alla mygg och andra insekter.