Wki

Hur bli av med kackerlackor med borax

Några metoder för att eliminera kackerlackor. OBS: Borax är ett gift. Använd inte i hushåll med barn eller husdjur.

Steg

Hur bli av med kackerlackor med borax. Spets dina golvlister med bromid.
Hur bli av med kackerlackor med borax. Spets dina golvlister med bromid.
 1. 1
  Spets dina golvlister med bromid. De äter det och bara spränga.
 2. 2
  LAY borax (20 mule laget tvättillsats är det billigaste sättet att gå. Om borax är märkt som mört mördare, det kostar betydligt mer och är samma sak.) Längs din bas styrelser.
 3. 3
  BORT eluttag omslag och damm innanför väggarna med borax. Detta är nättare, håller barn och husdjur ur borax, och är effektiv. Sätt borax i en plastflaska med mjuka sidor, såsom de som används för ketchup, skruva på locket och placera den punkt i öppningen, nedåt.
 4. 4
  Djärvt märka flaskan som BORAX! Du vill inte riskera viktminskningar detta.
 5. 5
  Upprepade gånger "puff" sidorna av flaskan som du vinklar punkt längs den inre väggen. (Gör en fan-liknande svep för att sprida borax vidare.)
 6. 6
  Byt utlopp covers.
 7. 7
  Färdigt.

Tips

 • På grund av det faktum att några ägg kläcks efteråt, bör processen upprepas i tre veckor.
 • Borax stänkte på mattan och lämnade för 20 minuter, därefter noggrant dammsugas upp kommer att döda loppor och ägg loppan. Om du har husdjur, kommer de att behöva badas medan borax sitter, så alla loppor får kastas på en gång. Bada inte husdjur i Borax! Använd en loppa schampo.

Varningar

 • Håll alla "Motell" typ insekticider inuti säkrade skåp där husdjur och barn inte kan gå. Båda satte nästan allt i munnen!
 • Kackerlackor äter något, så tänk på att de små partiklar av mat som är kvar på din disk blir en bankett för vissa mört och hans utökade familj. Se till att dra spisen och kylskåpet bort från väggarna och städa under det liksom. Leta efter någon plats att livsmedel kan ha rullat. Range toppar kan lyfta upp, så ren under toppen. Brödrost ugnar är en annan plats för att kontrollera.
 • Håll alla dessa objekt bort från husdjur och barn. Om du har krypande barn, inte använda bromid eller borax längs golvlister. Damm innanför murarna.

Saker du behöver

 • Borax, Plastdispensern flaska, skruvmejsel, märkpenna att märka flaskan.