Wki

Hur man dödar hushåll buggar

Är du irriterad av små obehagliga kryp ständigt poppar upp överallt i ditt hus? Nåväl, det finns flera sätt du kan utrota dem.

Steg

Hur man dödar hushåll buggar. Du kan antingen lägga upp en klibbig gylfband eller dölja en liten klibbig låda bugg catcher under eller bakom möbler, i ett skåp eller en sådan plats.
Hur man dödar hushåll buggar. Du kan antingen lägga upp en klibbig gylfband eller dölja en liten klibbig låda bugg catcher under eller bakom möbler, i ett skåp eller en sådan plats.
 1. 1
  Du kan antingen lägga upp en klibbig gylfband eller dölja en liten klibbig låda bugg catcher under eller bakom möbler, i ett skåp eller en sådan plats.
 2. 2
  Hitta ett objekt för att utrota skadedjur, om du behöver en mer omedelbar utrota metod såsom ett nytt papper, bit kartong, papper-back bok eller en vanlig flugsmälla. Rulla upp eller placera den i handen så det är bekvämt.
  • Placera den ungefär en fot över insekten.
  • Hit insekten. Men du måste slå den tillräckligt snabbt så att den inte har tid att reagera, men tillräckligt hårt för att utrota insekten på kontakten.
  • Skrapa och / eller tvätta insekter förblir släckt ytan och kasta den på ett modernt sätt
 3. 3
  Som ett alternativ till krossning felet, kan du göra eller köpa ett bekämpningsmedel sprej hushåll.
  • Blanda ca 5% orange olja med 95% vatten eller 10% orange olja med 90% vatten (ej apelsin renare) i en spruta flaska som en gammal Windex (R) flaska (skaka blandningen väl före varje användning) följ tillverkarens rekommendationer på deras etikett eller hemsida.
  • Köp en kommersiell produkt och följa de märkta riktningar.
 4. 4
  Sedan, spraya ner bugg och något område där du tror att det kan vara eller kan komma in i bostaden och spara och fyll apelsinolja spruta och kassera den tomma burken i ett rimligt sätt.
 5. 5
  En annan ekologisk produkt är kiselgur en pulveriserad form av irriterande insekter som dödar dem genom att få in sina leder.

Tips

 • För bortskaffande av skadedjur, kanske du vill använda en trasa eller pappershandduk. Kasta det i papperskorgen, eller för att vara säker på att det inte kommer att komma tillbaka, spola ner i toaletten. Noggrant titta på det snurrar runt i cirklar för att säkerställa att det går ner.
 • Du behöver inte döda bugg. Det kan kännas mer givande att fånga den.
 • Orange olja är externt "icke-toxisk," men inte få det i ögonen, undvika långvarig exponering för olja eller ångor (använd med tillräcklig ventilation) och inte svälja det. Det är inte ett ögonblick riva för insekter.
 • För att komma närmare bugg, kanske du vill sakta närma sig den bakifrån.

Varningar

 • Även icke-stickande insekter (flugor, loppor, fästingar och myggor) kan bära infektioner med sjukdomar som kan leda till allvarliga funktionshinder (bakterier / virus, tick feber, malaria, borrelia, sömnsjuka, etc). Några av dessa är mer framträdande i varma eller tropiska områden.
 • Även om du inte är allergisk ett sting inte bara gör ont men kan orsaka en infektion och andra problem.
 • Använd en produkt enligt instruktionerna på etiketten.
 • Några buggar kan svida, vara försiktig med någon bugg som är luddig mask (fuzzy asp), svart (svarta änkan), brun (brun enstöring), ljusa färger, randig (gul jacka eller bin), eller med en synlig stinger (Om du vara så nära!?).
 • Om du inte vet säkert att du inte är allergisk mot bistick du kan hålla (Benadryl - difenhydraminhydroklorid) praktiskt att använda enligt anvisningar på etiketten eller av en läkare eftersom ett sting kan orsaka blod, nerv, svullnad, andningssvårigheter och / eller hjärtproblem, och eventuellt dödsfall.