Wki

Hur man använder torr vägg ankare

Här är några instruktioner specifikt för att sätta ett fäste på väggen med hjälp av torr vägg ankare och skruvar.

Steg

Hur man använder torr vägg ankare. Sätt plast väggankaret.
Hur man använder torr vägg ankare. Sätt plast väggankaret.
 1. 1
  Få ett mätverktyg. Bestäm var du vill placera din konsol, men det är viktigt att mäta varje hål avstånd av din konsol och tillämpa det avståndet på väggen med hjälp av en markör såsom en penna eller en penna.
 2. 2
  Gör hål. Borra hål med en borr så djupt som ankare. Borsta bort damm.
 3. 3
  Sätt plast väggankaret. Skjut dem i väggen med fingrarna. Du kanske måste skjuta dem som sittplats dem mot väggen med en plastskruvmejsel handtag när du driva dem så långt du kan med fingrarna.
 4. 4
  Sedan linje fästet hålet upp med torr vägg ankare och använda skruvmejsel för att sakta gängskruv i öppningen i mitten av torr vägg ankare. Vrid skruven tills den är ordentligt håller fästet mot väggen. Ankarna är formade med räfflor så att de inte kommer att dra ut lätt när du sätter dem i väggen.
 5. 5
  Spacklade dina misstag. Om du gör ett hål för stort med den torra väggen ankare och måste börja om på en ny plats måste du köpa en liten plastbehållare med ett material som kallas spackling. Detta är en vit pirog typ av material som används för att reparera små bucklor, hål och andra mindre gips skador. Du sätter den i hålet med en plast spackel, och släta ner för att titta mer estetisk.
 6. 6
  Färdigt.

Tips

 • Det kan vara av trä bakom en del av gips som en del av de skruvhål radas upp med. Det är sannolikt därför ett ankare inte skulle sätta hela vägen. I så fall kan du använda bara skruven utan ankaret, och det kommer att bli ännu bättre fäst på väggen än om förankring och skruvar måste säkras till gips ensam. Några eller kanske ingen av de andra hålen kan behöva ett ankare, för. Du kommer bara att prova det när du borrar dina hål för de andra konsolerna. Jag har funnit att vanligt för gardinstänger och hårdvara, som du kommer att köra över några av de hål som är uppradade framför trä fönster header / ram som är bakom gips, och viss nedgång i den ihåliga delen som har ingen ved bakom den. För att avgöra vilka delar av muren har ingen rubrik trä fönster / frame bakom dem knacka på väggen för att höra mer "ihåligt" ljud. Detta innebär att det finns inga träreglar eller väggfästen och du kan lägga de torra väggankaret direkt här. Ankaret som ger dig stöd monterad direkt på gips, som vanligtvis är ca 1/2 "tjocka.