Wki

Hur får din kusin att gilla dig

Har du någonsin haft en kusin som alltid stör dig? Har du någonsin haft en kusin som är bara så irriterande? Har du någonsin haft en kusin som retar dig alldeles för mycket? Har du någonsin haft en kusin som är så irriterande? Har du någonsin haft en kusin som kallar dig ful, dum, weirdo, dumma, eller kanske något störande och irriterande? Har du någonsin haft en kusin säger att de hatar dig bara för att göra dig galen även när de inte verkligen hatar dig? Vill du bara dem att gilla dig så att de inte kommer att reta dig längre? Tja, har du hittat rätt sida! Den här artikeln kommer att passa just dig!

Steg

Hur får din kusin att gilla dig. När du gör ögonkontakt, le.
Hur får din kusin att gilla dig. När du gör ögonkontakt, le.
 1. 1
  När du gör ögonkontakt, le. När de tittar på dig på avstånd, tvärs över rummet, eller ens om de är nära dig, le när du tittar in i varandras ögon.
 2. 2
  Förolämpa inte dem. Om de retar dig, slå dig, eller säga något betyder för dig, och du brukar säga något elakt tillbaka som "Jag hatar dig också!", Sedan stoppa det. Bara helt sluta reta dem när de retar dig. Detta kommer att visa att du inte riktigt bryr sig om det längre.
 3. 3
  När de retar dig, spela tuff och stark och inte förolämpa tillbaka. Om de säger något kränkande till dig, agera riktigt tuff och stark. Men säg inte något elakt tillbaka till dem! Säg något tillbaka som "Åh, varför tacka dig, tog jag det som en komplimang" eller "Tack för att dela din åsikt till me.Why som var väldigt omtänksamt av dig!". Eller så kan du helt enkelt bara ignorera dem eller göra dem alls förvånad, chockad och förvirrad på samma time.If du vill att de ska bli förvånad, chockad, eller förvirrad, sedan höger när de förolämpar dig, bara titta på dem med din ögonbrynen höjs upp, ler, och sedan bara rulla ögonen, sedan titta bort. Eller så kan du helt enkelt ignorera dem genom att inte ens titta åt deras håll när de retas you.This gör att det ser ut som du inte care.But du måste fortsätta göra dessa things.Don 't bara göra det första gången de retas you.Do det hela tiden och det kommer att få dem att känna som att stoppa / vill sluta retas du.
 4. 4
  Börja agera mognare och smart när din runt dem. Var inte / agera / låtsas att du är någon du inte. Bara börja agera mer mogen. Olika sätt du kan göra detta är att agera äldre än du egentligen är, hjälpa människor ut mycket mer, vara mycket uppmärksam, alltid vet vad som händer, svarar på folks frågor (detta kommer att visa att du är smart), och ställa många frågor (detta kommer att visa att du vill lära dig mer).
 5. 5
  Visa att du är rolig. Visa din kusin du är fantastisk, coola, smarta, roliga och glada sida! Genom att göra detta, kan du alltid vara lycklig, självsäker, smart, ljus och intelligent omkring dem inte ledsen, arg, besviken, eller inte smart. Eftersom alla är smart inklusive dig!
 6. 6
  Vara utåtriktad. Detta kommer att visa folk och din kusin hur fantastisk, smart och cool du verkligen / faktiskt är!
 7. 7
  Titta alltid ditt bästa runt dem. Klä fina och gulliga! Wear saker du gillar och älskar att bära! Lägg märke till att de saker du bär ändra hur du agerar och hur din personlighet och attityd förändring, också.
 8. 8
  Var dig själv. Alltid agera själv omkring dem. (Speciellt eftersom eftersom de är din kusin, de vet förmodligen hur du agerar redan. Naturligtvis de vet du "för" bra och de kommer att märka någon förändring som sker med dig och dina handlingar!) Bara vara säker att ändra lite eftersom det kommer att visa att du är mognare än de är. Såsom att ställa frågor (detta kommer att visa att du vill lära dig mer), och svara på massor av folks frågor (detta kommer att visa att du är smart). De är några exempel! Du bör göra mycket mer saker än så, men! Allt smartare att du gör i livet visar att du lyckas i livet och kommer verkligen att visa "Real" Du (Om du bara vara din "riktiga" och "verklig" själv)!

Tips

 • Visa dem att du är fantastisk!
 • Visa dem din glada, coola, fantastisk, och groovy sidan!
 • Visa dem hur mogen och smart du är!
 • Var smart, vara aktiv, vara lycklig, vara cool, och viktigast av allt, var dig!
 • Spela tuff, självsäker, och smart när de förolämpar dig!
 • Var dig själv!
 • Ha kul!
 • Vara utåtriktad för att inte bara dem, men alla runt omkring dig och alltid vara medveten om alla och vad som händer, din omgivning och de människor du pratar med!
 • Var aktiv!
 • Agera mycket mer mogen än vad du är nu!
 • Titta alltid ditt bästa runt din kusin!