Wki

Hur du interagerar med din nya i lagar

Förhoppningsvis ett bröllop är en tid som obligationer familjer, stärker vänskapsband och markerar en betydelsefull övergångsrit. Ändå skulle det vara ovanligt att gå vidare utan några obekväma sociala situationer längs lycksalig sätt.

När du är engagerad, kommer du att möta svärföräldrarna och införa familjer, rör sig längs formellt på väg att förena anhöriga, och din framtida familj. Om du inte är high school sweethearts, har du förmodligen inte har träffat varandras föräldrar och syskon. Även om du planerar att vara din perfekta jaget under detta möte, som har rätt småprat ammunition kan vara nyckeln till att sätta igång ett bra första intryck.

Den här artikeln ger dig några grundläggande lagar att leva efter när man möter din framtida svärföräldrar.

Steg

Hur du interagerar med din nya i lagar. Bo på neutrala ämnen.
Hur du interagerar med din nya i lagar. Bo på neutrala ämnen.
 1. 1
  Ge en komplimang. Berätta för din fästman mamma hur mycket du gillar hennes skor, eller hennes hem. Eller ännu bättre, berömma henne på fantastiska barnet hon höjde, den person som du inte kan vänta med att tillbringa ditt liv. Komplimanger gör automatiskt människor känner sig mer bekväm och kan ofta vara en utmärkt språngbräda för samtal.
 2. 2
  Var artig. Artighet är av största vikt när de interagerar med din framtida svärföräldrar. Generellt, vad du lärt dig på dagis är en bra regel att följa: dela den talande golvet, säger "snälla" och "tack", och vara respektfull. Om du inte visar seder vid detta möte, kan din relation med dina svärföräldrar vara avstängd till en stenig start.
 3. 3
  Ställ frågor. Detta är ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om din i-lags familj historia, traditioner, eller specifika värden. Inte bara kommer du verkar omtänksam för vård, men du kommer att få lite intressant inblick i den person du gifta och kunna integrera din fiances familj arv till bröllopet.
 4. 4
  Bo på neutrala ämnen. I ditt första möte med din nya familj, inte ströva inte på om din djupa anslutning till någon gammal och excentrisk andlig tro. Genom att undvika heta ämnen som religion och politik, kommer samtalet att hålla humöret ljuset. Det är inte att säga att du ska dölja vem du är, men reservera dessa mer omfattande frågor konversation för en mer lämplig tidpunkt.
 5. 5
  Styr dina drinkar. Låt inte ditt drickande urartar när initialt träffa dina svärföräldrar (eller under hela bröllopet processen). Om alla har en cocktail, långsamt smutta ett nådigt, och stannar vid detta. Överkonsumtion av alkohol kan leda till dåligt beteende, olämpliga kommentarer, och pinsamt beteende som du inte kan ta tillbaka. Du vill vara gift för evigt, inte lämna ett dåligt intryck för evigt.
 6. 6
  Presentera era familjer till varandra. Nu när du har aced träffa din svärföräldrar, är det dags för både familjer att göra en bekant. Om det innebär att introducera dina liberala, frispråkiga New York föräldrar till din fästmans konservativa reserverade Nebraska föräldrar, så var det. Andas. Att se till att mötet är enkelt innebär att följa alla ovanstående regler, som fortsätter att gälla under hela bröllopet processen.
 7. 7
  Hitta en gemensam grund. Hjälp era familjer att upptäcka likheter. Om du vet att både din pappa och din fästman pappa älskar att säga något i stil med: "Hej, pappa, Mr Johnson kom precis tillbaka från en djuphavsfiske resa i Mexikanska golfen." Eller berätta för din syster som är intresserade av att delta i Yale, att din fästman bror precis tagit examen från det och gå vidare och införa dem. Det är en del av ditt jobb för att underlätta samtal samt att se till att alla kommunicerar.
 8. 8
  Ge tydliga indikationer på möjliga samtalsämnen. Fyll din familj på några intressanta fakta om din framtida familj. Saker som yrke, favorit hobbies, och allmänna sympatier och antipatier, är ett bra ställe att börja. Om du ger din familj med några särskilda insikter, kommer de att vara mer utrustade med samtal ledtrådar.
 9. 9
  Följ upp. Efter mötet, skicka ett tack-mail till alla och bifoga en bild eller två. Genom att göra detta kommer du att öppna upp nya kommunikationsvägar, vilket ger alla en chans att säga något som de kanske inte har haft en chans att säga och detta kommer att hjälpa till att hålla konversationen flytande. Genom att knyta ihop lösa ändar, kommer du att känna dig mer bekväm knyta knut.

Tips

 • Överväga att ta längs en gåva, även vissa blommor från egen trädgård.
 • Om du gifta in i en annan kultur från din egen, är det en bra idé att göra lite forskning i förväg så att du vet vad som väntar och hur man ska vara artig. Be din partner om råd. Diskutera frågor som hälsningar, mat och ätande, gester, och speciella tillfällen eller dagar i veckan, så att du är väl medveten om ritualer, tabun och seder.

Saker du behöver

 • Planerade konversation konservöppnare