Wki

Hur komma med ett smeknamn

Vi har alla hört minst en. Ett smeknamn som var så coolt, ville vi att det var vårt. Men, hur kom de upp med det? Läs på!

Steg

Hur komma med ett smeknamn. Du borde inse två saker innan du börjar.
Hur komma med ett smeknamn. Du borde inse två saker innan du börjar.
 1. 1
  Du borde inse två saker innan du börjar. Den första är att ett smeknamn kan hålla med dig för resten av livet, så gör inte något du kan ångra. Andra, gamla vänner och din familj får aldrig använda smeknamn, så gör inte något att imponera på dem. Det är för dig!
 2. 2
  Ditt smeknamn ska vara lika mycket en del av dig som någon av dina lemmar, så tänk noga om dig själv. Skriv ner en lista som består av;
 3. 3
  Din favoritlåt, din favorit sak att göra, din favorit djur, din mest omhuldade objekt, din favorit bil, din favoritfärg, och din favorit dessert eller ditt favorit-ordstäv.
 4. 4
  Titta på listan och avgöra om det finns saker som inte har någon potential, korsa dessa saker. Om det finns några namn som dyker i huvudet på grund av ett objekt, skriva dem bredvid.
 5. 5
  Jämför de saker på din lista till varandra. Om det finns några saker som kan gå ihop på något sätt, kan de vara en guldgruva för ett smeknamn.
 6. 6
  Jämför din lista till dig själv. Om något matchar hur du ser ut, klänning, eller handling, kan det vara nyckeln till ditt smeknamn.
 7. 7
  Hitta en favoritbok, eller spela. Titta på karaktärernas namn, om någon matchar din lista, det finns en annan bra möjligheter.
 8. 8
  Tänk på vad du har lärt dig och fann, bör du ha några smeknamn idéer. Bestäm vilka bäst passar dig och prova det med de människor du möter. Glöm inte att fråga folk vad de tycker. Det är ännu bättre om du ber om förslag! Ha kul!

Tips

 • Glöm inte att inkludera dem nära dig i det roliga. Ge din partner ett smeknamn, eller din vän ett smeknamn, etc.
 • Vara humoristisk, men lämpligt.
 • Det kan vara lättare att få dina vänner att göra jobbet åt dig, men bara om du litar på dem.
 • Kopiera inte en ny film bara för att det är populärt nu. Du kommer att se ut som ett får i sin hjord. (Ditt smeknamn kan vara lamm-kotletter, eller Bo-Pip!)
 • Om allt annat misslyckas att utlösa några idéer.

Varningar

 • Försök inte för hårt, eller du kommer inte att bli glad.
 • Har aldrig kopiera någon annans smeknamn, för att de ska ta reda på snart nog och när det händer du normalt kommer att sluta med en dålig rep.
 • Gör inte något som Chick Magnet.
 • Ändra inte ditt smeknamn ständigt.