Wki

Hur du flyger med barn


Just när du trodde att det inte kunde bli något mer stressande att tänka ut sätt att hålla barnen underhöll när de reser långa timmar i flygplan, har du ens överväga andra passagerare som kanske känner att barnen är alltför störande eller högljudda! Medan flyga med barn kan tyckas svårt, behöver det inte vara - genom att följa förslagen nedan, kan du definitivt hitta idiotsäkert sätt att hålla barnen glada, föräldrar stressfri och andra passagerare nöjt.

Steg

Hur du flyger med barn. Plan tiden för flygningen.
Hur du flyger med barn. Plan tiden för flygningen.
 1. 1
  Plan tiden för flygningen. Det finns aldrig en perfekt tid att flyga långa distanser, men om du flyger genom natten, det är mer av en chans att ditt barn kommer att sova genom åtminstone en del av resan. Detta kommer att göra resan - liksom den tid som du behöver för att hålla ditt barn ockuperade - verkar mycket kortare.
 2. 2
  Använd in-flight entertainment, men lita inte på det ensam. Många större flygbolag har in-flight underhållning som filmer, musik och även barnens kanaler. Men det finns tillfällen då det kan vara trasig eller olämpliga. Bärandet av hörlurar kan också irritera ditt barn.
 3. 3
  Ta ett utbud av underhållning material för ditt barn. Under de tider som in-flight entertainment bara inte klippa det, bör du alltid ha alternativa källor till underhållning till hands. Ta med föremål såsom:
  • Bärbara spelkonsoler
  • En MP3-spelare, plus musik och ljudböcker
  • En elektronisk bok som kan användas mjukt
  • Målarböcker, böcker aktivitet och tomt ritpapper - Glöm inte pennor och kritor!
  • Stickers - Dessa är användbara för att göra mönster på tomma sidor medan du ritar.
  • Magnetiska spel - Köp resestorlek spel kit tillgängliga från många leksaksaffärer, bensinstationer och flygplatser butiker gåva.
  • Böcker att läsa tillsammans
  • Flash-kort och andra lärande objekt
  • Barn-pussel böcker - Sudoku, korsord, hitta-en-ord, mad-libs, skämt, etc.
  • Skriv ut några spel att spela på papper, såsom tic-tac-toe, labyrinter eller prick-till-prickar. Det finns många sådana utskrifter finns på barnens platser på nätet.
  • Ett par av ditt barns favorit leksaker som är portabel nog, såsom uppstoppade djur eller dockor
 4. 4
  Belöna ditt barn för gott uppförande. Överraska och belöna ditt barn för hans tålamod på långa resor. Vira upp en ny leksak och presentera honom med det efter att han har bevisat att han har varit skötsam nog - det är en skamlös mutor, men det kan fungera.
 5. 5
  Ta några mellanmål. Snacks kan hålla dina barn nöjda, vilket kan uppmuntra tupplur. Välj livsmedel som inte är packade med socker och som inte smälter eller vittra sönder. Lakrits, smörgåsar kracker, spannmål och granola barer är bra satsningar. Försök förbereda dessa snacks på unika sätt. Yngre barn kommer att älska spannmål bitar uppträdda på tråd för att bilda en ätbar halsband.
 6. 6
  Se till variation i ditt barns aktiviteter. Barn hatar begränsas. När de är fastspända, kan de inte plocka upp leksaker de har sjunkit, eller flytta omkring och titta runt så mycket de vill. Ett barn på en långdistansflyg är en tidsinställd bomb av energi. Variera aktiviteter så mycket som möjligt. Växla mellan att spela musik, dela ut snacks, leka med leksaker och läsa böcker.
 7. 7
  Har barnen blivit semester planerare. Kontakta turism styrelsen eller lokala handelskammaren för din destination innan du lämnar för din resa. Begär resebroschyrer och turistinformation. Ordna dessa i en mapp för enkel visning under flygningen. Låt barnen bläddra igenom flygblad och tidningar under flygningen för att ytterligare förbereda dem och öka deras entusiasm. Ge barn så unga som åtta en miniräknare och en budget. Sedan, låt dem arbeta fram en enkel, prisvärd resplan. Innan han kom tillbaka hem, kasta eller återvinna pamfletter att minska belastningen.
 8. 8
  Skapa ett fotoprojekt. Före hemresan, ta din digitalkamera minne till ett apotek och poppa den in i en gör-det-själv foto center. Begär en timme utskrifter. Sedan köpa en liten klippbok för varje barn och låta dem spela in sina minnen med speciella pennor medan de håller ner bilder med dubbelhäftande tejp. Du kommer att bli glatt överraskad över vad de tyckte var de viktigaste ögonblicken i deras familjesemester.
 9. 9
  Ta några minuter för att se över grundläggande säkerhetsnormer strategier med dina barn. Du har en företagsintern publik, trots allt. Spänningen av nya platser kan vara överväldigande. Påminn unga vad de ska göra om de får skiljas från dig, vem de kan lita på och om säkerhet i antal. Det är också en bra idé att ha barnen hjälpa dig att göra en säkerhetsbedömning kort som de kan hålla med dem. Kortet kan påminna dem om allt från namnet på hotellet som de bor i, att de första namnen på mamma och pappa.
 10. 10
  Överväga att hyra elektroniska prylar. Om du reser inom ett enda land, kan det vara möjligt att hyra elektroniska prylar för den tid som du kommer att vara i luften. Vissa underhållning företag hyra dvd-spelare, filmer och hörlurar för användning på semester och under flygningar.
 11. 11
  Njut av din resa!

Tips

 • Det viktigaste att komma ihåg när man reser med barn är att tänka framåt och minimera krångel som du kan stöta på. Detta inkluderar överväger den dokumentation som barnen kommer att behöva när du reser både internationellt och nationellt. Var också noga med att kontrollera status för din resa innan du lämnar för flygplatsen för att undvika en lång väntan.
 • Tänk på det krympande gången utrymme och har dina barn ta sina egna ryggsäckar, istället för ett rullande carry-on som kan sakta ner dem. Ungdomarna kommer att vara stolt över allt det ansvar som kommer med att bära på sitt eget bagage. Glöm inte att lägga till bagage taggar till ryggsäckar också, ifall de hamna på efterkälken.
 • Detta är en bra tid att introducera böcker, flashcards och andra läromedel anpassade till ditt barns ålder. Om du har barn i skolåldern, frågar läraren vad han eller hon föreslår. Många lärare kommer gärna ge sina elever med läxor material för den tid som de är borta från klassrummet - till exempel summor, stavning och skrivning.

Varningar

 • Har ditt barn under 3 års ålder sitta i sin egen stol i en FAA-godkänd bilbarnstol, inte i ditt knä. Det är dyrare, men säkrare. Ett varv barn kan hämma din förmåga att spänna och kanske inte har tillgång till en syrgasmask i den osannolika händelse av en nödsituation.
 • Undvik leksaker med små bitar. Hämtar små bitar från över olika delar av flygplanet är inte bara opraktiskt, men kommer sannolikt att resultera i förlägenhet för dig och högt ljud från en upprörd barn. Små bitar eller små leksaker är också lätt för små barn att kasta, och de kan landa i andra passagerarnas mat eller ansikten.
 • Kom ihåg att kontrollera ditt lands webbplats trafikhuvudman för de senaste begränsningar för handbagage. Det finns nu restriktioner på plats på mängden och typen av vätskor eller geler som kan bäras förbi säkerhet. Undantag görs ibland för barn och spädbarn, ger dem möjlighet att bedriva flaskor, askar saft och sippy-koppar. Se till att du deklarera dessa poster innan du går igenom säkerhetskontrollen och att du placerar dem i sin egen kvart-storlek zip-top väska. Det rekommenderas att du bara packa mängden juice, mjölk eller bröstmjölk som du behöver för flygningen. Större mängder kan kontrolleras med ditt bagage.