Wki

Hur planera och organisera en släktträff

Sedan tillkomsten av den personliga datorn och nätverksteknik, släktforskning av familjemedlemmar har blivit ett beroendeframkallande tidsfördriv som har bidragit till många glada släktträffar. Men vad händer om du ombads att organisera nästa evenemang? Var skulle du börja? När ska du börja? Ska du hyra en planerare släktträff, bildar en återförening kommitté eller göra allt själv?

Steg

Hur planera och organisera en släktträff. Be för andra familjemedlemmar att hjälpa till med planering av aktiviteter och val av tid och plats.
Hur planera och organisera en släktträff. Be för andra familjemedlemmar att hjälpa till med planering av aktiviteter och val av tid och plats.
 1. 1
  Be för andra familjemedlemmar att hjälpa till med planering av aktiviteter och val av tid och plats. Få uttrycka sig - låt andra veta att du planerar en händelse släktträff. Ge familjemedlemmar massor av meddelandet. Vanligtvis ett till två års varsel tillåter deltagarna att planera semester eller göra justeringar i tidtabellerna.
 2. 2
  Ge varje medlem i din nybildade återförening kommitté en specifik uppgift, t.ex. t-skjortor och minnessaker, släktforskning presentationer inklusive minnesmärken och historiska utflykter, underhållning, restauranger evenemang, möte bok, underhållning, fotografering osv.
 3. 3
  Ge varje medlem skriftlig instruktion om hur man ska utföra sin uppgift. Skapa en påminnelse tidslinje. Utnyttja Planner Släktträff arrangörer som presenterar schemaläggare och tid påminnelser linje. Utnyttja Event Planning Software med redigerbara arbetsblad och mallar.
 4. 4
  Planera nästa sammanträde en eller två månader bort och följa upp alla åtgärdspunkter. Håll kommunikationslinjer vidöppna.
 5. 5
  Håll varje person som ansvarar för deras uppdrag.

Tips

 • Det finns många familjeåterförening planeringsverktyg på nätet. Utnyttja planeringsunderlag som har följande: en tidslinje, påminnelser förberedelse, kalkylblad schemaläggning, utskottens lakan uppdrag, återförening behöver listor, planerare måltid och checklistor och T-tröja Laguppställningar.
 • Vad är en släktträff utan en släktträff klippbok minnessak.
 • Det finns många sätt att göra din släktträff på billigt. Du kan få gratis saker från din lokala handelskammaren, museer och turistattraktioner, hitta gratis ställen att samlas på universitet, och få gratis inbjudningar och eCards nätet.
 • Häften på CD med video segment är ännu mer minnesvärd.

Varningar

 • Delegera uppgifter enligt skicklighet och kompetens.
 • Procrastinate inte.
 • Nöj dig inte för tjänster som helt enkelt eftersom de är billiga och lokalt. Få rekommendationer från folk som inte står till vinst.