Wki

Hur att införa ett barn till en ny pojkvän

Presentera ditt barn till en ny partner är ett beslut som inte bör ta lätt på. Men om du känner att tiden är rätt för din relation att introducera ditt barn till din nya partner, är det också mycket spännande eftersom du nu får dela den viktigaste personen i ditt liv med någon du bryr dig djupt för. Följande steg kommer att ge dig några råd om hur man gör introduktioner lätt på dig, ditt barn och din partner.

Steg

Hur att införa ett barn till en ny pojkvän. Detta första steg är en som bör beaktas i alla nya relationer där ett barn är berörda.
Hur att införa ett barn till en ny pojkvän. Detta första steg är en som bör beaktas i alla nya relationer där ett barn är berörda.
 1. 1
  Detta första steg är en som bör beaktas i alla nya relationer där ett barn är berörda. Se till att du och din partner har ett stabilt och lyckligt förhållande med potential för en framtid innan några introduktioner. Hacka och byta partner och introducera ditt barn till varje människa du möter kan vara känslomässigt skada och förvirrande för barnet. Barn är känsliga för att bilda band med folk snabbt och om förhållandet är instabilt och dina blad partner, kommer ditt barn också lida förlust. Var säker på din relation innan något beslut fattas.
 2. 2
  Tänk barnets ålder innan du gör några introduktioner. Det finns ingen skada i en bebis (mindre än ett år gammal) träffa din nya partner, för om de lämnar, är chanserna för ditt barn att minnas eller bilda en bindning mindre benägna än de bindningar som bildas med ett äldre barn. Men begränsa mängden tid din nya partner är runt barnet om du är osäker på hur relationen kommer att utvecklas.
 3. 3
  Innan du introducera barnet till den nya mannen i ditt liv, överväga namn tappa eller röstsamtal. Nämna din partner i samtal (beroende på barnets ålder), kommer att låta barnet veta att du har en ny vän som du umgås med. Dessutom, om ditt barn har börjat prata redan, kan det vara en bra idé att låta dem tala i telefon då och då så att ditt barn kommer att ha lite tid att vänja sig vid denna nya personen, om så bara på en sång nivå till att börja med.
 4. 4
  För att göra introduktionen på barnet lättare, hålla platsen neutral och i ett område där barnet känner sig tillfreds och lycklig. Till exempel, om ditt barn trilskas vid matdags, säng tid eller när du går till affären, är det bäst att inte bjuda in din nya partner över. Detta beror återigen, beroende på barnets ålder, kommer de att associera möte denna nya människa med gånger de finner smärtsamt och kan handla upp i framtiden när din nya partner gör ett framträdande. Men om du går till parken eller lekstuga, kommer barnet vara lugn, i en social miljö där mötet mellan människor är något normen, vilket gör introduktionen något som förknippas med nöje.
 5. 5
  Vid införande av barnet till din partner, är det förmodligen bäst att presentera honom som en vän i början. De flesta barn förstår inte relationer mellan män och kvinnor, särskilt under de första åren, så det finns ingen anledning att komplicera saken genom att förklara. Om ditt barn är äldre och förstår relationerna mellan män och kvinnor, fortfarande anser att kalla honom en vän medan ditt barn vänjer sig honom vara runt.
 6. 6
  För att göra övergången så enkel som möjligt för ditt barn, försök att hålla det så enkelt som möjligt, särskilt i början. Begränsa fysisk kontakt mellan dig och din partner kring barnet och hålla nätterna han stannar över till ett minimum. Kom ihåg, har det bara varit du och ditt barn tillsammans så länge som han / hon kommer ihåg och nya partners engagemang i både ditt liv kan göra att barnet känner sig osäkra, särskilt om de tror att deras "tid med mamma" har äventyrats.
 7. 7
  Hjälp din partner obligation med ditt barn genom att berätta för honom om vad ditt barn gillar och ogillar i förväg. Då kan han slå samtalet till en bra start med något som intresserar barnet.

Tips

 • Alltid hålla mötesplatsen ljus.
 • När det gäller din nya man, kan introduktioner vara lika stressande för honom som det är för ditt barn. Han kommer givetvis vill bli omtyckt av den lilla pojken / flickan i ditt liv. Det är därför att välja rätt och viktigast, är avslappnad mötesplats nyckeln till att göra detta arbete. Du kan också försäkra din nya partner genom att berätta i förväg (i fall), att det kan ta ett tag för ditt barn att ta med honom men han har inget att oroa sig för.
 • Försök inte att skapa den "modell barnets personlighet framför din partner för att imponera på honom. Du älskar ditt barn som de är, och så bör din nya partner. "Barn", är just det, barn. Humörsvängningar, crankiness och vara ur gängorna självklart när det gäller barn och din partner kommer bara att förstå detta.
 • Om ditt barn vaknar och är inte i den bästa av sprit eller sjukdomskänsla, överväga omläggning till en annan gång. En trött, cranky eller sjukdomskänsla barn kommer att vara mindre samarbetsvillig och mer illa till mods under dessa omständigheter.
 • Om du tar med ditt barn för att möta din nya partner på en offentlig plats, skulle jag råda att föra något slags leksak eller spel att distrahera ditt barn, bör den nya introduktionen inte gå enligt plan.

Varningar

 • Om din partner visar tecken på aggression eller gör någon form av nedsättande kommentarer mot ditt barn, kommer du att behöva ompröva relationen för ditt barns skull. Du vill ha den typ av människa som kommer att påverka ditt barn på rätt sätt, inte på fel sätt.
 • Glöm inte att skilja den tid du spenderar med din partner och den tid du spenderar med ditt barn. Banden mellan dig och ditt barn ska aldrig äventyras genom förekomsten av någon annan. "Me and You Time" är mycket viktigt under denna övergångsperiod i ett barns liv.
 • Om ditt barn börjar "handlar upp" av skäl som är ogrundade, då du kommer att vara fast med honom / henne. Berätta för ditt barn att du inte kommer att stå ut med dåligt beteende kring denna personen och förklara att det är oacceptabelt.
 • Ditt barn kanske inte nödvändigtvis till din nya partner direkt. Detta är helt förståeligt. Du har känt din partner (förhoppningsvis), under en viss tid innan du introducerade honom till ditt barn och det kan ta lite tid för en bindning bildas mellan dem båda. Bli inte orolig om det inte funkar de första gångerna. Uthållighet och tålamod är en dygd i denna omständighet.
 • Kom också ihåg att ta med ditt barn när din partner är runt. Ett barn kommer att känna sig sårbar om du ignorerar dem bara för att den här mannen är i ditt företag. Detta kommer att orsaka förakta mot mannen i fråga och kan leda till att barnet agerar ut när han är runt, för att få din uppmärksamhet.