Wki

Så spelar beer pong

Få spel är så välkänt och omtyckt över campus som Beer Pong, som också är känd som Beirut Party. Även tekniskt en dricka spel, kräver ölpong en stor skicklighet och lite tur, och det kan njutas av nästan vem som helst av laglig ålder. Vill behärska konsten av öl pong? Läs på.

Steg

Så spelar beer pong. Beer Pong kan spelas en-mot-en eller med lag om två.
Så spelar beer pong. Beer Pong kan spelas en-mot-en eller med lag om två.
 1. 1
  Beer Pong kan spelas en-mot-en eller med lag om två.
 2. 2
  Half-fyller flera 16-oz plastmuggar med öl. Du kan variera mängden öl per kopp, så varje sida har en lika stor mängd öl i varje kopp.
 3. 3
  Förbered en sanering hink. Medan sanitet är inte precis en hörnsten i beer pong, ingen vill dricka ett befläckat kopp öl. Ha lite rent vatten, en hink och våtservetter för att städa upp spill, stänk och bollar.
 4. 4
  Sätt upp i kopparna. Ordna plastmuggar till en 6-kopp eller 10-cup triangel i varje ände av bordet.
 5. 5
  Bestäm vem går först. Många spel är startat av en medlem i varje lag spela rock, papper, sax. En annan variant är "öga mot öga", där det första laget att göra en kopp med bibehållen ögonkontakt med motståndaren får första skottet.
 6. 6
  Kasta bollar i koppar. Målet är att försöka kasta två bollar på varje varv över längden på bordet och i kopparna i motståndarlaget. I en variation, måste varje kula vara lobbed (ej studsade) direkt i en kopp. Om studsa bollen på bordet eller utanför din motståndares kropp är tillåtet, då motståndarlaget kan fånga eller swat en boll bort när den har studsat eller kommit i kontakt med en spelare.
 7. 7
  Drick upp! Vid slutet av en sväng, är varje kopp innehåller en boll drack av motståndarlaget. När ett lag vinner en dubbel eller trippel drink värdering (se Scoring), måste motståndarlaget välja en annan dryck eller dryck från bordet, förutom den ena kulan har landat i.
 8. 8
  Målgörare:
  • En lobbed boll som hamnar i en kopp är värt en drink.
  • En studsade eller avböjs boll som hamnar i en kopp är värt två drinkar.
  • Om ett lag kastar två bollar som både land i samma cup, är att skottet värd 3 drinkar.
 9. 9
  Kasta två bollar per runda. Samma lag fortsätter att kasta 2 bollar per runda tills det finns en miss. Efter årsskiftet är klar, kastar den motsatta laget i första lagets koppar, och processen upprepas.
 10. 10
  Ta bort koppar. Vid slutet av en rund, är varje kopp innehållande en boll drickas av motståndarlaget, och sålunda avlägsnas från bordet. De återstående kopparna bo i deras ställe. Vanligtvis är varje lag får två "re-rack" per spel i vilket motståndarlaget är skyldig att ordna sina koppar i ett mönster som en diamant eller ett svärd, vilket gör det lättare att göra skott.
 11. 11
  Fortsätt spela tills ett lag har ingen koppar kvar. Målet med spelet är att göra en boll i varje din motståndares koppar.

Beer Pong etikett

 1. 1
  Ingen röra bollen innan en studs. Om din motståndare rör bollen innan den går in i en kopp eller träffar bordet, blir den person som sköt bollen att skjuta om skottet.
 2. 2
  Om motsatta laget skott på sin tur innan du dricker gjord av annan lag, är spelet förlorat.
 3. 3
  Spela rättvist. Om en boll balanserar mellan kanten av två koppar, är det i allmänhet rynkade på att blåsa bollen i en kopp, och anses vara fusk.
 4. 4
  En bounce skott räknas som 2 koppar och spelaren som gjorde skottet kan plocka den andra koppen som han / hon vill tas bort.
 5. 5
  En ö skott är när en kopp är helt isolerad från resten. Om du ringer ön och skjuta och få det i "ö" cup, räknas det som 2 koppar och samma regler för en studs följs om att plocka vilken cup också får bort.
 6. 6
  I de flesta varianter, om ditt lag är ner till en kopp och motståndaren gör en boll i denna cup, har du en chans att spara spelet från att vara en förlust. Detta kallas en "rebuttal". Varje spelare på nu förlorande sidan får skjuta tills de missar. Om det förlorande laget sjunker alla cuper är det inte längre en förlust och går in i "övertid". Övertid består av en mindre uppsättning koppar än det ursprungliga spelet. Detta är vanligtvis 3 koppar för en 6 och 10 cupmatch.
 7. 7
  En populär hus regeln är "party cup regeln". När bollen vidrör öl i en kopp det anses vara en part cup tills ingen öl kvar i denna cup. Om vid någon tidpunkt motståndarlaget sjunker din fest kopp du förlorar spelet. Detta inkluderar även din sida öl.

Babe Ruth (avancerad spelare reglerna)

 1. 1
  Ring ut vilken cup du ska drabbas innan du kastar. Om du träffar koppen du heter, din motståndare drycker som cup. Om du missar ditt mål och det går i fel kopp, räknas det som en miss, och att koppen kvar på bordet.
 2. 2
  Efter ett lag har vunnit alla cuper, får motståndarlaget en sista sväng. De håller skjuter tills de missar, då spelet är över. Om de gör alla kopparna i sin sista sväng, sedan en 3 kopp övertid spelas, återigen börjar med rock, papper, sax.

Tips

 • Stå inte nära bordet när motståndaren skjuter. Om du står för nära bordet du ge dem en bättre uppfattning om avstånd, och det blir lättare för dem att sjunka en kopp.
 • Alltid sträva efter en specifik cup. Även när du kastar på stora grupper tidigt i spelet, om du inte sikta på ett enda mål då du aldrig kommer få någon bättre!
 • Den största faktorn i att ha en bra teknik är att du följer med. Din hand bör inte bara släppa bollen i luften, men följer den genom hela vägen in i koppen som du siktar på.
 • I många spel kan spelarna utse en "foul linje" bortom vilken en spelares hand (eller armbåge) inte kan passera när han eller hon kastar bollen. Denna foul linje betecknas ofta som bordskanten.
 • Medan alla bör utveckla sin egen stil, är det enklaste sättet för nybörjare ofta att sätta ditt skytte handen på en 90 graders vinkel och se till att armen går rakt när du kastar.
 • Kasta inte båda bollarna samtidigt. Det skulle vara smärtsamt!
 • Om du spelar studsa, falska distraktioner bakom människor och sedan studsar helt enkelt det lätt i sina koppar.
 • Överallt beer pong spelas kommer det att finnas variationer i spelet.
 • Utse en tabell specifikt för att spela beer pong.
 • För alla-åldrar roligt, eller för att undvika att skada av för mycket alkohol, byta öl med en alkoholfri dryck. Apple cider är ett bra alternativ, eftersom dess smak är något som liknar vin.

Varningar

Saker du behöver

 • 16 uns plastmuggar
 • Öl
 • Standard pingisbollar
 • Två lag av 1 eller fler
 • Long Table