Wki

Hur gå tyst

Walking tyst är en konst som de flesta människor har framgångsrikt utvecklat. Med lite övning kan man förbättra och behärska konsten att smyg Det är inte roligt, inte fniss, skratt, kväva - eller skratta under din andedräkt - på varandra eller ens på dig själv:. Vara död allvarlig! Var den lömska ormen: flytta som en bris, inte en storm...

Steg

Hur gå tyst. Bär gles, åtsittande kläder.
Hur gå tyst. Bär gles, åtsittande kläder.
 1. 1
  Få mjuka skor. Ju hårdare du skor, desto starkare bullret. Den bästa typen av skor är strumpor eller mockasiner läder (Tabi-stövlar eller sneakers också fungerar bra). Om du svettas för mycket i dina strumpor, så att det gör buller, bära ett dubbelt par strumpor. När det alls är möjligt, undvika att dunka eller splatting golvet med nakna fötter - gå på bollar av dina fötter, inte på tårna - när inomhus (om fötterna är svettig och på plana ytor, kan detta göra massor av buller, om de håller sig till beläggning på golvet och göra en strippa ljud) och undvika hårda sulor stövlar (på grund av sitt omfång och material, stövlar är svårare att gå lugnt in).
 2. 2
  Bär gles, åtsittande kläder. När man går, sina ben och kläder gnugga ihop, skapar buller. Minimera din utrustning kommer att förhindra detta. Dessutom bär lätta kläder hjälper (jeans fungerar bra). Det hindrar tyget från att göra så mycket buller på grund av normal nötning. Åtsittande kläder också inte gnugga ihop så mycket men inte bära kläder så hårt att du inte kan andas eller flytta. Tucking din skjorta i byxorna och hugg dina byxbenen i dina skor eller strumpor (fungerar bäst med höga strumpor). Shorts är mer benägna att flytta runt och göra buller och eftersom du inte kan stoppa dina shorts i dina strumpor. Försök att binda ett snöre eller resår runt dem på knäna, men inte så hårt att du kommer att skära av cirkulationen.
 3. 3
  Andas lugnt. Om inte överbelastad, ta långsamma och uppmätta andetag från näsan. Om överbelastad, Gapa stort och ta djupa kontrollerade andetag. Aldrig hålla andan medan du går eller springer, alltid andas.
 4. 4
  Titta på nästa plats du kommer att ta ett steg. Var uppmärksam på föremål du trampa på.
  • Utanför, försöka gå på nakna smuts eller levande gräs. Dead bladverk skapar en märkbar "crunch" även när du försiktigt klev på. Om du stöter på ett område där tvingas gå igenom lövverk, sedan plocka den tydligaste vägen och gå långsamt, eventuellt böjd över och ta bort hinder från platsen för nästa steg!
  • Inuti, hålla sig till matta eller andra golv med stoppning undertill. Också gå nära väggarna där golven kommer knaka mindre. Undvik trägolv så mycket du kan. När du klättrar en trappa bo närmare kanterna på trappan med dina steg. Eftersom träet är mer stadigt fäst vid kanterna så att de kommer att göra mindre buller. Om du kliver i mitten finns en större chans att de kommer att knaka i ditt hus. Du bör veta vilka åtgärder kommer att knaka så att du inte trampar på dem sådana.
 5. 5
  Matcha kadens på den person du följer (i. E. När personen stegen med sin vänstra fot, du använder din vänstra fot). Detta kommer att hjälpa maskera buller fötterna kan göra. Tänk på att ljudet färdas på cirka 340 meter per sekund, (1116 ft / sek) beroende på temperaturen, så du kan behöva justera din promenad därefter: Notera fördröjningen mellan det visuella steg och ljudet av steg från den du är efter, och försöker använda samma fördröjning för dina steg, bara tvärtom - du måste öka något innan personen du följer.
 6. 6
  Placera hälen ner först och rulla foten sakta och försiktigt mot tårna på marken. Höfterna kan roteras en aning för att göra den här tekniken enklare. Promenera på den yttre kanten av dina skor om möjligt. För mer balans och stöd, böja lite på knäna. Om hon snabbt, springa / hoppa från plats till plats på detta sätt. Undvik landning plattfotad. När du flyttar bakåt, är det omvända, så att trampdynan (den vadderade delen strax innan tårna) placeras ned först, och sedan hälen sänks till marken. Men om hastigheten inte är ett problem, gå plattfotad (sätta hela din fot ner på en gång) kan vara mer lugn.
 7. 7
  Var noga med dina skor passar ordentligt. Om en fot glider alls i dina skor, kan det ge ett gnisslande ljud, särskilt om dina fötter är svettiga. Om du bär skor med skosnören, tuck skosnören i din sko. Om du inte gör det, kan de klicka mot skon eller golvet när du går.
 8. 8
  Att gå tyst med lite fart: stå 90 grader mot den riktning du vill gå med fötterna sprids lätt. Ta foten motsatt den riktning du vill gå, och samtidigt balansera på andra foten, flytta över, gör en X form med benen. Ta sedan den andra foten och vrid ut bakifrån tillbaka till startpositionen. Denna metod gör det möjligt att gå tyst även när du bär jeans, som vanligtvis gör en massa oväsen.
 9. 9
  Använd tekniken för spioner och krigiska konstnärer, balettdansörer och yogis involverar en muskel på insidan av bäckenet. För att uttrycka det direkt, det är de muskler som gör att du kan hålla i din urin ordentligt när du skruva och hålla den. Skärpning att muskler när man går kan du flytta ljudlöst. Öva böja muskeln ofta. Också, stretch och bibehålla sin flexibilitet.

Tips

 • Nöj dig inte dina fötter eller flytta vikt i löv eller kvistar under en paus. Du måste frysa i vilken position du råkar stoppa (när du kontaktar ett hinder i borsten eller annan nödvändig paus). Vila ner med din kropp, eller ens ett knä eller hand för stöd, kommer att orsaka ytterligare en "post-rörelsen '" borstning, krossning, ständigt lösa "sound som är både onaturlig bland de små ljuden och även avslöjar din kroppsvikt / storlek vara mycket större än ett litet djur. Försök att göra en paus i en kropp position som är något bekväma och kan bibehållas under en längre period om du potentiellt äventyras.
 • Fast inte buller-relaterade, om du går upp direkt bakom någon, vara uppmärksam på skuggan du kastar. Om det finns en ljuskälla bakom dig, kommer din skugga före dig, och uppfattas instinktivt av ämnet. Använda en hopkrupen walking läge kommer att kraftigt minimera denna risk.
 • Prova zig-zagging när du går: steg med ena foten, sedan steg framåt och åt sidan. Steg den andra riktningen. Denna metod hjälper dig att hålla mer av ditt saldo genom att utjämna din vikt. Behåll lugnet:
  • när någon annan kan se dig - och ge din position bort genom att stirra - använd inte arbetsställningar eller ansikten som drar uppmärksamheten vara ledig - men inte över agerar...
  • rörelse som är smidig (inte flytta in antingen en studsande, en konstig, smygande sätt, vara ganska stadigt flytta om möjligt)
  • konstant scanning med ögonen
  • öronen på nära alert,
  • andas djupt och ganska långsamt, och
   • ingen kippar, suckande, flämtande eller väsande andning!
 • Beroende på din situation, gå i en crouch med böjda knän.
 • Återigen, även om detta inte är relaterad till rörelsen, om promenader / löpning / smygande i natten mot en grupp människor runt en brand eller någon annan typ av ljus, även om det kan tyckas motsägelsefullt, ringen av mörker precis utanför cirkeln av ljus är faktiskt den mörkaste. När folk inne i cirkeln ser ut, kan deras syn inte justera väl när det är ljust nära den plats de försöker att se.
 • Om du stjärt någon och de får misstänksam mot dig, behålla lugnet. Agera obemärkt som om du inte vet att de är där. Det värsta du kan göra är panik en dragning till dig uppmärksamhet.
 • Om du måste göra buller, kanske på grund av lösa kläder, försöka att göra det så "naturligt" som möjligt. Korta, skarpa, eller enformiga ljud som kännetecknar mänsklig rörelse kan delas in i oigenkännliga segment genom att variera din kadens eller genom att dra ut buller, vilket gör det smidigare och mindre mänsklig. Detta kan vara mer tillämplig i urbana miljöer där frekvent bakgrundsljud kan maskera dina rörelser, så att du kan, i-effekt, gömma sig i "skuggor" av omgivande buller.
 • Stretch innan du försöker flytta tyst, är det vanligt att dina leder och ben kommer att klicka när du försöker flytta tyst på grund av stammen du lägger in att göra så, och detta kommer att ge dig iväg. Stretching gör att du känner lösare och stoppa någonting att klicka och ge bort din närvaro.
 • Vid användning av trappor, kan det vara mer effektivt att hoppa över steg, men inte hoppa så många att du kommer att sätta extra press på dem, eller de kan göra mer buller än vanligt.
 • När du går, du inte bara gå med foten, hela kroppen är involverad, från armar och huvud för balans, till höfter och överkropp för att driva benrörelser, till benen själva för att skapa distans. Lek med dina stealth rörelser så att du bygger en bild av vad som fungerar för dig och vad som inte fungerar.
 • Vid klättring föremål såsom träd och klippor, vara uppmärksam på där din fot landar. Försök att placera tårna och främre stoppning i foten mellan kontor och på sprickor i klippan. Om du är tvungen att kliva in i mitten av en filial eller skjuta upp sidan av klippan, gör det långsamt och fortsätt med försiktighet. En liten kraft kan rubba en dusch av skräp eller bryta en kvist larma bevakare.
 • Om du försöker smyga runt ditt eget hem eller någon annanstans som du ofta går, praktik i dag tid, inte vara uppenbart om det, men bara ta notis om vad som gör en massa oväsen. Såsom vissa steg som alltid knaka på en trappa.
 • Om någon tittar på dig medan du gömmer, rör dig inte. Varje rörelse kommer att varna dem till din närvaro. Om de ser bort, räkna till trettio innan vi går igen, som de kan försöka titta igen snabbt för att dubbelkolla. Även förskjutning av ögonen kan ge dig iväg. Den säger, "Om du inte kan se dem, kan de inte se dig" är inte riktigt sant, men om du låtsas att de inte riktigt ser dig, kommer din kropp och själ att vara mindre benägna att vila eller röra sig i något sätt och ge dig iväg.
 • Innan du börjar din vandring, rulla båda fötterna runt vid anklarna några gånger. Detta kommer att se till att få någon "pops" från anklarna ur vägen. Dessa "pops" är resultatet av ledvätska förflytta lederna, liknande talan och ljud som dina knogar gör när du knäcka dem. Om du inte se till att knäcka dina vrister först, kan du sluta att göra vissa buller senare när du behöver tystnad.
 • När du öppnar dörrarna, sätta press uppåt på handtaget för att undvika gnissel. Också vrid handtaget så bulten helt dras tillbaka innan något tryck till dörren. Håll handtaget trycks ned samtidigt som passerar genom dörren, stäng dörren, skjut den mot ramen så att bulten kommer att passa utan att gå, sedan tyst släpp handtaget.
 • Om rör sig genom ett skogsområde där torra kvistar, buskar, tät djungel eller blad kommer att göra absolut tystnad omöjligt (speciellt när du bär LBE eller ett vapen), rör sig i små, oregelbundna steg och paus: rör dig inte i en stadig grubblande, marschera, bultande rytm som clomp, clomp, clomp.
  • Efterlikna de små djuren födosök (speciellt på natten) typiskt flytta en kort sträcka, stanna upp och lukta på maten eller rovdjur, och fortsätter att flytta en kort sträcka.
  • Kapitalisera på några andra ljudkällor (vindbyar, andra animaliska rörelse, passerande trafik) för att undertrycka eller kamouflera ljud.
 • Även när du öppnar dörrar, placera framåtriktad kraft på dörren samtidigt som du drar den öppen. Om det fortfarande gnisslar, sedan öppna den riktigt snabbt för att minimera den tid gnissel.
 • Köra på bollar av sina fötter (digitigrade) hjälper till med fart och tystnaden, men var försiktig, det kräver mer styrka i fötter och underben, och större flexibilitet i fotleden och foten fogar. Det kräver också bättre balans än normal rörelse och skapar ett större intryck på mjukare underlag (på grund av vikten sprids över en minskad yta). Också försöka hålla knäna böjda i nittio graders vinkel. Detta sänker din tyngdpunkt och hjälper till med att hålla balansen.
 • När man går igenom ett hus med trägolv, hålla sig nära väggen för att minimera sviktande brädorna. Detsamma gäller för trappor.
 • Håll dig borta från djur som reagerar på dig.
 • Undvik att flytta din vikt tills din främre fot är lugnt och stadigt på marken. Detta kommer att kräva en betydande grad av balans och praktik.
 • Spända låren. Detta inte bara minimerar buller från benen snuddar varandra, men det hjälper dig steg lätt.
 • Börja på utsidan av hälen och rulla foten diagonalt, men överdriv inte och rulla det bara från utsidan i.
 • Kontrollera dina skor är helt torr, inte bara kan det gnissla, men fuktiga fläckar på golvet kan varna någon i din närvaro. När dessa fuktiga fotspår torrt, kan de lämnar uppenbara "rena utskrifter" i formen på dina skor, speciellt på ytor som betong.
 • När man går utomhus, leta efter stenar eller rötter, eftersom de inte kommer att knapra som löv eller kvistar. Sakta lägger vikt på att det ska vara säker på att det inte kommer att flytta eller göra buller. När du är säker, lägg resten av din vikt nere.
 • När man går med byxor som gör ljud när borstad på det andra benet, gå med benen särade så benen inte kan röra vid varandra.
 • Om du smyger runt ett hus eller en byggnad, uppmärksamma hur gammal den är, med äldre hus, kan du göra mycket mer buller vistas hukade på väggen, eftersom de flesta äldre hus har meter långa golvbrädorna bor ca 1m ifrån vägg och samtidigt flytta kan vara mer användbart, och med nyare hus, bör gå mot väggen inte vara ett problem.
 • Om du har problem med att dra fötterna, sedan disciplin dig själv genom att gå runt långsamt med dina skosnören obundet och dinglar, skapa brus om du inte höja och sänka dina fötter. Varning: Försök inte att göra det här snabbt eller slarvigt, som man kunde snubbla och falla. Håll det långsam, stadig och uppmätt.
 • Ett annat sätt att få en snabb tyst rörelse är att titta på var du lägger dina armar när du flyttar. Leaving armar dinglande kan orsaka obalans som leder till att tappa balansen och i slutändan din tystnad. Försök att inte använda dina händer och armar genom att balansera själv på väggarna och så att du kan slå något över och ge bort din närvaro. Istället när du flyttar tyst hålla dem i en ställning som gör att du känner dig bekväm och balanserad, det gör hela skillnaden.
 • Om dina kläder göra buller som inte kan hjälpas, vänta en stund innan du går, och försöka dra nytta av annan störande buller. Väljer att flytta när annat ljud är mer närvarande, för att dölja din egen brus.
 • Om du smyger runt, bo i vindriktningen. Det finns djur och människor med mycket goda lukt.
 • Om det inte går att ha tajta kläder, försöka kliva utan dina byxor gnugga ihop eller gnider mot huden eftersom detta kan skapa märkbara i tysta situationer. Ull kläder är tystaste.
 • På trappor och i korridorer, skjut fötterna på motsatta ändar så att du kan hålla balansen och gå tyst. Dessutom kan man behöva glida av sig skorna, om att bära klackar.
 • Gå inte på fastande mage, men inte har en Thanksgiving Day fest heller. Din kropp blir faktiskt tyngre när du äter, därför starkare. Gå på toaletten innan du försöker gå tyst.
 • Bär gummisulor som de inte gör noise.Select en mycket tunga mönster så även om du lämnar fotspår det inte kommer att orsaka mycket skada.
 • Tabi stövlar och mockasiner fungerar mycket bra för att smyga runt (De användes av Ninjas och infödda européer, båda dessa grupper var experter på att smyga).

Varningar

 • Aldrig smyga in i folks hem, särskilt på natten. Även om de är din vän. Från en halv vaken synvinkel när dess mörker kan verka skrämmande, så du kan bli attackerad eller dödad.
 • Var medveten om vad du bär, kedjor och nycklar som jingle kunde kompromettera dig.
 • Om du behöver för att hålla saker som förändring som kommer jingel och göra buller, lägga den i en tät ficka så att den inte kan göra buller. Du kan också minimera eventuella ljud som den kan göra med hjälp av tejp för att hålla objekt tillsammans, hindrar dem från att röra sig mot varandra.
 • Om du smyga upp på en person eller ett djur, kan han / hon / den bli rädd och instinktivt attackera dig, innan inse att du menar inget illa.
 • Var försiktig med sand eller andra partiklar, så små mängder kan fastna på dina skor när man går på eller genom det på grund av fukt eller fukt. Om du kliver på en hård yta, kommer kornen orsaka en ganska högt ljud när krossas. Detta är vanligtvis inte ett problem med mjukare underlag, men det är nog bäst att undvika det helt om möjligt.
 • Var försiktig med snö eftersom det kan göra en distinkt "crunch" ljud, och dina spår kommer att vara spårbart, som vanligtvis kommer att kompromissa dig.
 • Aldrig använda dessa kunskaper för att smyga sig på någon i mörkret, särskilt om de inte vet du väl, att när du åker fast, om du åker fast, kan de ta saker till en ny nivå med fysiskt våld eller polisen.
 • Försök att inte utöva denna någonstans offentligt på natten eftersom om du ses av någon som inte vet vad du gör, de kunde tro att du var upp till något bra.
 • Med kunskap om stealth, är man frestad att testa sina färdigheter. Använd inte dessa kunskaper för att göra något olagligt eller skadligt.

Saker du behöver

 • Safe, mjuka skor
 • Kläder som inte dyker i vinden,
 • Tyger som inte prasslar eller swish
 • Poster som inte gör något annat ljud
 • Träningsbyxor för bästa bottnar
 • En ryggsäck att bära förnödenheter i