Wki

Så packa dina ägodelar när du flyttar

Även om du inte kan vänta med att leva i ditt nya hus, Curb Your Enthusiasm och motstå frestelsen att klämma alla dina ägodelar något vilket sätt i lådor.

Steg

Så packa dina ägodelar när du flyttar. Packa ett rum i taget, om möjligt, och börja med objekt som är mest sällan används.
Så packa dina ägodelar när du flyttar. Packa ett rum i taget, om möjligt, och börja med objekt som är mest sällan används.
 1. 1
  Packa ett rum i taget, om möjligt, och börja med objekt som är mest sällan används.
 2. 2
  Skriv ner en lista på allt du packar, i synnerhet om det är värdefullt. Böcker, CD-skivor, dyra kläder. Dessutom, notera vilka objekt är i vilken ruta.
 3. 3
  Använd stadiga lådor. Fyll lådan till brädden och försegla locket. På så sätt kan du stapla enkelt lådor ovanpå varandra.
 4. 4
  Tejpa botten av lådan ordentligt så att den inte ger vika.
 5. 5
  Fyll aldrig en låda tills det är så tungt att du inte kan lyfta den. Sprid tunga föremål över ett par lådor. Balans lådor med lättare objekt som handdukar eller mjuka leksaker. Packa de lättare saker ovanpå.
 6. 6
  Använd bubbelplast eller tidningar när packning ömtåliga föremål. Dock kan tidningspapper smeta så använd tidningen selektivt. Rent papper kan köpas billigt från rörliga leverans butiker.
 7. 7
  Markera rutorna. Lådor ska vara märkt "Fragile" och "Denna sida upp" för att förhindra felaktig hantering.
 8. 8
  Märk varje låda tydligt och vilket rum den tillhör. Skriv på sidorna av lådan också.
 9. 9
  Packa en separat låda med väsentligheter du kan behöva för den första natten på ditt nya hus. Inkludera objekt som toalettartiklar, toalettpapper, vatten på flaska, snacks och ett ombyte kläder i fall du inte kan packa upp allt i tid.

Tips

 • Kasta bort eller donera skräp du inte vill ta med din nya plats. Packa inte det igen!
 • Packa böcker och tunga objekt i mindre lådor.
 • National stormarknader (Walmart) kommer låta dig gå i butiken för lådor när de strumpan butikerna 11:00 till 01:00. Du kan hitta lådor i alla storlekar. Spannmål, blöja och husgeråd lådor är en bra storlek och tålig. Bara ta en kundvagn och strövar omkring i butiken. De kollar vagnen när du lämnar så försök inte att smyga något förbi dem.
 • Tape är billigt. Använd massor av det. Stäng rutan bottnar väl. Få maskeringstejp eller förpackningstejp och skruvar tejp och andra små saker som kom ut ur något tillbaka mot den. Du vill hitta rätt skruv ihop något utan att behöva plocka av 100 andra när du kommer dit.
 • Fylla tomma utrymmen med extra papper.
 • Inte märka inte boxar med innehåll om innehållet är värdefullt. Istället för att skriva "Silver service-Fragile" ska du skriva något som gör att det låter mindre stöld inbjudande samtidigt visar den bräckliga innehållet. Exempel: "mammas gamla rätter" istället för "Fine China"
 • Packa inte en låda full av böcker eller pappersarbete - du kanske inte kunna bära det alls. Fyll den till hälften med böcker, och fyll den med ljusare grejer.
 • Avsätta en del av huset där du kan lägga alla packade kartonger. Använd ett rum som inte används varje dag som den formella matsalen eller vardagsrummet. Du kommer inte att snubbla över lådor och du kan få en bättre uppfattning om vad du har och var saker är.
 • Digitala bilder - använd kameran för att dokumentera innehållet i fält.
 • Köpa lådor från en lokal flyttfirma. När rutorna är jämnstora de stack bättre. Dessa boxar har även rum som anges på sidorna av lådan så att du bara behöver markera rutan bredvid rummet lådan ska.
 • U-haul och annan nation företag erbjuder box återköpa tjänster. Om du köper för många boxar du kan returnera den oanvända för en full återbetalning. Dessa lådor är också ganska robust så att du kan återanvända dem eller stuva i vinden tills du flytta igen. Vissa nationella företag erbjuder även gratis frakt och hantering så att du kan ha vissa levererats eller gå till den lokala platsen.