Wki

Hur man kan inreda ett barnrum utan att måla

Din 5-årig önskar en naturlig storlek porträtt av The Wiggles på hennes sovrum vägg, eller kanske din 11 år gamla har beslutat att hon vill leva i ett helt svart rum med silver glitter rappas över taket. Hur kan du undvika sådana katastrofer och fortfarande unna ditt barns törst efter självförverkligande? Här är några kreativa (men tillfällig) dekoration idéer som du och ditt barn kan använda för att anpassa sitt utrymme.

Steg

Hur man kan inreda ett barnrum utan att måla. För små barn, använda kräppapper på rulle (finns på lärarens försörjning eller konsthantverkare) för finger, svamp, eller annan taktil målning.
Hur man kan inreda ett barnrum utan att måla. För små barn, använda kräppapper på rulle (finns på lärarens försörjning eller konsthantverkare) för finger, svamp, eller annan taktil målning.
 1. 1
  För små barn, använda kräppapper på rulle (finns på lärarens försörjning eller konsthantverkare) för finger, svamp, eller annan taktil målning. Du kan lägga papperet plant, låt ditt barn måla till hans / hennes hjärta innehåll, och sedan hänga den färdiga målningen från ditt barns vägg. En annan metod är att hänga tomma ark från tak till golv som tapeter och låt ditt barns kropp måla "rätt på väggen. Detta kan vara rörigt och har oförutsägbara resultat, dock.
 2. 2
  Pre-teens kommer att njuta av gammal tradition av tidningen collage. Använd en löstagbar, icke-skadande bindemedel (såsom Sticky Tack) att arrangera klippta bilder av filmstjärnor, favorit musiker och eftertraktade skor över väggarna. Den bästa delen av rolig aktivitet för hela familjen, så länge du inte har något emot att bli lite rörigt själv. Gör handavtryck, fotavtryck, och stänker. Det är som att färga väggarna, men utan föräldrarnas vrede och permanenta skador.
 3. 3
  Äldre barn kanske redan har en samling av konstverk från skolklasser konst. Förvandla ditt barns rum till ett mini-museum genom att utforma ditt barns teckningar och målningar med papper, bricka, eller träramar, och hänga dem i hela rummet. denna utsmyckning teknik är att ditt barn kan lägga till det varje dag.
 4. 4
  Om ditt barns hjärta är inställd på att ändra färgen på väggarna helt, prova att använda tapeter - Utan att egentligen klistra upp det. Ta en tur till hem varor butiken och plocka ut pappersprover eller rester. Oroa dig inte om resterna är inte tillräckligt stor för att täcka hela väggen - skapa ett collage av olika mönster och färger är en del av det roliga.
 5. 5
  För att lägga textur, välja några tyg lämningar från ett hantverk butik för att hänga som gobelänger. Om ditt barn sover i en våningssäng, kan tyger hängas från sideboards att skapa ett "tält". Detta kan göra att rummet känns större, och skapar en bra plats för låtsas!
 6. 6
  Hängande mobiler är inte bara för barn. Fyll lite utrymme i rummet genom att forma en "kristallkrona" av gamla leksaker, uppstoppade djur, eller lätta föremål. Äldre barn kan njuta av att göra mobiler som återspeglar deras fritidsintressen. Baseball kort, gamla balett tofflor och sport band är alla bra material.
 7. 7
  Hängande tyg från väggarna - bara fästas på toppen med några fiffiga slutbehandling naglar - Lägger ett stänk av färg till ett rum, och du kan alltid ta ner det. Också försöka hänga tavelramar (med spikar genom tyget) ovanpå tyget arket att ha en trevlig bild collage.
 8. 8
  Lägg dekorativa knoppar till möbler. Tusentals är tillgängliga nu, kommer du att hitta en som kommer att relatera till något viktigt i ditt barns liv - sin favoritsport, ett djur som de älskar... Du kan även få dem riktigt engagerade genom att låta dem måla sina egna knoppar!
 9. 9
  Självhäftande, avdragbara, tapeter gränser, väggmålningar och mönster. De skadar inte väggarna, men ändå lägga mycket färg och karaktär. Har din son ut-vuxit ABC: s och bilar cartoon? Skala dem, tvätta väggar, sätta på Batman gränser och klistermärken. De finns på många ställen som säljer tapeter samt on-line. De kommer att pågå under ett år minst. Egentligen är dessa självhäftande gränser är trevligt för att lägga till en enkel stänk av färg till alla rum. Några av dessa produkter är "billig ut" (som hylla papper), men många är omöjlig att skilja från kvalitet tapet.
 10. 10
  Kom ihåg att hänga konst och andra dekorationer låg nog för barnet att uppskatta... och ja, röra. Alltför många snyggt inredda barnrum har bilderna, hyllor, etc. allt på vuxen höjd. Vem bryr sig om det ser ut som om den kom från en tidning? Vems rum är det ändå? Sätt att ABC affisch ned på barn-nivå så att hon kan uppskatta det.

Tips

 • Gör en dag av inredning. Bjud in dina barns vänner över till svamp-måla tapetserade väggar. Detta kommer att göra processen mer spännande och låt ditt barn vet att kreativitet är viktigt och roligt.
 • Spendera inte en massa pengar på dekorationer. Kom ihåg, är kreativiteten målet här. Ditt barn kommer att vara mer stolt över ett rum fullt av hennes egna teckningar och uppfinningsrikedom än hon kommer av dyra lagra-köpt dekorationer. Dessutom vet du att barn ändrar deras smak snabbt, och kanske vill byta ut en dekoration nästan så snart de sätter upp det.
 • Håll utkik efter favoritkaraktärer - tidningar, skokartonger, kläder taggar, tandkräm lådor, oavsett. Bilder klippt från en skokartong, kan en favorit shopping väska etc. tejpas på väggen, till exempel, gjorde en Spiderman som "svänger" från en "bana" av en bit garn.

Varningar

 • När hängande mobiler, vara säker på att de är utom räckhåll för små barn som kan försöka att hänga på dem eller dra ner dem. Kontrollera också att det inte finns några vassa kanter eller tunga pjäser som kan orsaka skada om den mobila faller. Gobelänger bör även hängas säkert, särskilt om de är fästa vid en våningssäng eller används för att göra ett tält. Var noga barn är gamla nog att förstå att tyget inte är tänkt att hänga eller spela på.
 • Om de insisterar på tunga saker, spika dem ordentligt, annars kan de falla på barnet och orsaka allvarliga skador.
 • Se till att någon färg du använder är en giftfri formel. De flesta färger är avsedda för barns användning har denna beteckning på förpackningen.
 • Håll hängningar borta från ljus och takfläkt. Detta inkluderar papper ovanför skrivbordslampor - du vet aldrig när bandet kommer att förlora sin klibbighet och låt en affisch sag ner på en glödlampa. (Varit där, sett det, förlorade en favorit affisch - men lyckligtvis inte mitt hus).