Wki

Hur skall man genomföra en borr hem brand

Att vara förberedd i händelse av en kan betyda skillnaden mellan liv och död, och borde det hända, det finns väldigt lite tid att förlora. Följande artikel kommer att erbjuda tips och riktlinjer om hur man ska förbereda och genomföra en borr hem brand.

Steg

Hur skall man genomföra en borr hem brand. Håll en familj möte och diskutera olika sätt på hur du kan evakuera ditt hem säkert och snabbt i händelse av en brand.
Hur skall man genomföra en borr hem brand. Håll en familj möte och diskutera olika sätt på hur du kan evakuera ditt hem säkert och snabbt i händelse av en brand.
 1. 1
  Håll en familj möte och diskutera olika sätt på hur du kan evakuera ditt hem säkert och snabbt i händelse av en brand. Efteråt, gå igenom hela ditt hus med din familj och leta efter sätt att snabba flykt. Se till att alla dörrar och fönster enkelt kan öppnas, och att det inte finns några hinder från dessa utgångar som kan sakta ner din evakuering.
 2. 2
  Utarbeta en planritning av ditt hem, och se till att alla utgångar är tydligt markerade. Använd olika färger för att ange de linjer på varje våning, och gå över kartan med din familj regelbundet och innan brandövningar så att ingen glömmer exakt var att gå i händelse av en brand nödsituation.
 3. 3
  Kontrollera att du har rätt brandsäkerhet och förnödenheter evakuering att använda för din borrmaskin, och i en riktig villabrand. Dessa poster omfattar allt från brandsläckare fly stegar, samt arbetar rökdetektorer. Om du har dem, testa dem innan borren (eller åtminstone då och då) för att garantera att de fungerar korrekt. Om inte, kan du hitta alla de punkter som anges ovan och mer på någon hårdvara eller utrustning butik eller på nätet.
  • Utbilda barn att använda en brandsläckare innan borren. Låt dem veta att det inte är en leksak, utan en enhet som kan stoppa spridningen av närliggande flammor och ge dem tid att fly. Köp ett extra brandsläckare och visa dem hur man använder det i din trädgård eller någonstans utomhus för att undvika en enda röra, och förvara den någonstans säkert.
 4. 4
  Öva med hjälp av brand-fly stegar om du behöver dem. Demonstrera hur du konfigurerar utrustningen och visa familjen hur man använder det. Av säkerhetsskäl, gör detta från ett första-våningen fönster. När du är klar, förvara stege bredvid fönstret för snabb åtkomst i händelse av en brand.
 5. 5
  Välj en säker plats utanför ditt hem för din familj att möta upp vid övningar och i händelse av en verklig brand. Se till att platsen är tillräckligt långt från ditt hem för att undvika att skadas av elden, men ändå nära. En plats tvärs över gatan eller en grannes gräsmatta är bra idéer. Alltid ha en telefon eller mobiltelefon med dig att kontakta räddningstjänsten, även om din brandvarnare fungerar.
 6. 6
  Genomför borren på natten, eller någon gång när din familj är närvarande hemma men intet ont anande. Blåsa en visselpipa i stället för brandvarnare, och hjälpa din familj ut så snabbt som möjligt, precis som i en verklig brand. Håll låg på golvet för att undvika inandning "rök", använd den brand-fly stegar, och ta ut brandsläckare som om det fanns en verklig brand. Det kan inte vara en riktig brand, men som är poängen med borren, är det god praxis!
 7. 7
  Efter borren, lagra allt bort som det var innan. Gratulera din familj på ett väl utfört arbete, och om du vill veta mer, besök en lokal brandstation eller beredskap centrum. Arbetarna och brandmän kan erbjuda ytterligare tips, rekommendationer för utrustning och rök inspektioner larm.

Tips

 • Naturligtvis, lära sig hur man använder en brandsläckare, bevara säkerheten under en villabrand, förhindra att en brand i ditt hem, och testa en rökdetektor.
 • Om möjligt, ring din lokala brandstation och se om de kan skicka en brandman till ditt hem för att hjälpa till och observera borren. Efteråt kan han eller hon hjälpa till att förbättra din plan eller ge tips om hur man korrekt använder all nödutrustning.
 • Du kanske vill inkludera ett kit för att greppa på väg ut i din borrmaskin. Det ska vara full av förnödenheter såsom vattenflaskor, filtar, kläder och extra pengar.
 • Öva din borrmaskin hem brand minst en gång varannan månad så att alla vet att planera exakt.

Varningar

 • Alltid ringa larmtjänster (, 999 i Storbritannien) omedelbart i händelse av en verklig villabrand, men se till att alla familjemedlemmar och själv är säkert ut ur den brinnande hem och stod för innan du gör det (om möjligt).
 • När brandmännen anländer, stanna utanför deras sätt i din utsedda möte plats inte gå tillbaka i brinnande hem för någonting -. Era liv är viktigare att dina ägodelar.

Saker du behöver

 • Tre brandsläckare
 • Brand-stege
 • Rökdetektorer
 • Drawn planlösning med karta över utrymningsvägar
 • En mobiltelefon
 • Sunt förnuft