Wki

Hur vinterförbereder din ovan mark pool

När vi kommit till slutet av en annan pool säsongen, är det återigen dags att vinterförbereder din ovan mark pool. Genom att följa dessa steg kan du skydda din pool från skador orsakade av fruset vatten, och förenkla din våren startar genom att hålla din pool vatten rena och fria från skräp.

Steg

Hur vinterförbereder din ovan mark pool. En vecka före stängning din pool är det viktigt att testa ditt vatten.
Hur vinterförbereder din ovan mark pool. En vecka före stängning din pool är det viktigt att testa ditt vatten.
 1. 1
  En vecka före stängning din pool är det viktigt att testa ditt vatten. Testa pH, total alkalinitet och kalcium hårdhet. pH: 7,2-7,6; Alkalinitet: 80-120 ppm, Kalciumhårdhet: 180-220 ppm
 2. 2
  Shock din pool följande anvisningar från tillverkaren. Efter att klorhaltema att återgå till det normala, lägg vintern algaecide till poolen. Höga halter av klor kan hämma verkan av algaecide och försämras en vinter täcker.
 3. 3
  Ta stege, matare kemiska, sol filt, och skumkorg från poolen.
 4. 4
  Ta vattennivån i din pool nedanför mynningen av skimmer. Genom att lämna lite vatten i poolen, tillsammans med luftkuddar vintern omslaget kommer att stödjas.
 5. 5
  Rengör din pool. Använd en vägg borste på väggar och golv. Uppmärksamhet nu kommer göra våren startar upp lättare. Ta bort alla blad, silt eller alger. Om möjligt förbi filtret och vakuum direkt till spillo.
 6. 6
  Dränera vatten från pumpen, filtrering och värmesystem. Allt vatten måste tappas eller blåsas ut ur systemen. Under vintern, kunde fångas vatten sönderfrysning slangar och kopplingar VVS. Nu, koppla slangar från skimmer och filtret. Du kan använda en butik vakuum eller luft kompressor för att rengöra slangar och förvara på en säker plats. Efter renspolning raderna, lägger en plugg i ledningen vid vägguttagen. Överväg att använda en gängad vinterförvaring plugg för att förhindra vatten från att komma i ledningarna under vintern. Dessutom en Aquador kan enkelt snäppa på till skummaren plattan för att skydda vatten från att komma in raderna. Om du har en patron filtersystem, rent filter vid denna tid. Mest filtersystem har en plugg i botten, ta bort pluggen och tappa vatten. Det är bäst att ta bort filtret och hålla i en varm plats för vintern. Nu är en bra tid att utföra någon rekommenderad underhåll rutin pump. Kontrollera din tillverkare manual för schema och instruktioner.
 7. 7
  Nu är det dags att täcka din pool. Placera en luft kudde i mitten av poolen. Jag föreslår en robust vinyl kudde att absorbera trycket från vattnet och hjälpa till att skydda din pool väggar. Air Pillow minskar också överskjutande regn, snö och löv på vintern omslaget. Nu täcker poolen. Använd ett tätt skyddande. Om det har kragarna som håller en kabel på plats nu använda en vinsch fram och dra åt locket. Ett annat alternativ är en maska ​​petskydd, kommer denna vinter täcker tillåter vattnet att sippra in i poolen men behålla stora skräp och löv ur poolen. Slutligen säkra vatten påsar för att täcka och vara säker på ditt omslag kommer inte att flytta över vintermånaderna framåt.

Tips

 • Några timmar på en hösten eftermiddag kan förhindra kostsamma skador som orsakats av frysning vatten och exponering för elementen. Har en lätt fjäder starta med kristallklart vatten och en pool som är i toppform. Skydda din investering under vintermånaderna framåt.