Wki

Hur man ställer in en Intex enkel uppsättning pool

Har du nyligen köpt en Intex Easy Set Pool? Då denna sida är precis vad du behöver!

Steg

Hur man ställer in en Intex enkel uppsättning pool. Innan du monterar poolen, se till att alla leveranser ingick med ditt set.
Hur man ställer in en Intex enkel uppsättning pool. Innan du monterar poolen, se till att alla leveranser ingick med ditt set.

Packa

 1. 1
  Innan du monterar poolen, se till att alla leveranser ingick med ditt set. Om inte, kommer du förmodligen inte att kunna ställa in din pool. Ring butiken där köpte eller Intex att beställa reservdelar.

Ställa in poolen

 1. 1
  Hitta ett område i din trädgård eller på din veranda eller uteplats som även har mark. En pool som placeras på ojämn mark kommer att få ojämn vatten och kan sag åt sidan, vilket orsakar overflow, unattractiveness, och eventuellt obehag medan i poolen. Dessutom, se till att området är tillräckligt stor för poolen. Innan du ställer något på marken, rensa området på alla stenar, pinnar, kvistar eller vassa föremål som kan punktera poolen.
 2. 2
  Vik och lägg ut i poolen. Innan poolen på marken, är det en bra idé att fastställa en presenning på marken nedanför där poolen ska sitta så att botten av poolen inte får punkteras med stenar, pinnar, kvistar eller vassa föremål. Se till att den blå uppblåsbar ring är det innersta. Det är bäst att blåsa upp ringen med hjälp av en luftpump. Du kan köpa en av dessa från Intex, eller de flesta leksaksaffärer eller återförsäljare cykel har dessa också.

Påfyllning av poolen

 1. 1
  Med hjälp av en trädgårdsslang är bäst att fylla pooler. Om du har ett munstycke fäst din slang, är det bäst att ta bort det. Vatten rinner lättare ur slangen utan munstycke bilagor eller sådana.
 2. 2
  Fyll poolen ungefär en tum. Se till att vattnet sprids jämnt medan du fyller poolen. Om inte, kan du behöva flytta poolen till ett annat område. Efter att du har fyllt poolen ungefär en tum, stå tillbaka, bort från poolen för att se till att marken fortfarande ser ännu. Om marken ser ojämn, är det bäst att tömma poolen och flytta till en ny plats.
 3. 3
  Fortsätt att fylla poolen. Varje timme eller så medan du fyller poolen, sträcka ut eventuella rynkor som kan vara inne i poolen. Poolen kommer att stiga när vattnet fylls. Vattnet kommer att stödja bassängväggarna.

Underhålla poolen och filter

 1. 1
  Se din paketets anvisningar för filter eller instruktioner pump. Dessutom, om du fick en saltvatten set, se dina instruktioner för att ta reda på hur mycket salt bör sättas i vattnet.
 2. 2
  Underhålla poolen varje dag kan vara nödvändig. tänka på att köpa ett fodral för din pool för att hålla skräp ut, och endast använda filter vid behov.

Tips

 • Den här artikeln förklarar hur du ställer in en Intex Easy Set Pool. Om du köpt ett annat märke eller typ av pool kan installationsmetod variera. Se de skriftliga instruktioner / DVD som medföljer din pool paket.

Varningar

 • Visste du att över 250 barn under fem års ålder drunknar varje år? Se till att din pool eller egendom är helt omgiven av stängsel som inte kan klättrade över och har en självstängande och självlåsande grind. Detta är en enkel steg som inte bör kosta mycket och som lätt skulle kunna förhindra en tragedi i ditt hem.