Wki

Hur ordna kylskåpshyllor

Organisationen kan tyckas omöjligt. Kylskåp är ofta rörigt och förvirrande, och det verkar som en omöjlig uppgift att försöka reda ut allt. Med denna guide, titta på ditt kylskåp gå från en förvirrande mängd mat till ett snyggt arrangemang.

Steg

Hur ordna kylskåpshyllor. Ta ut allt ur kylskåpet.
Hur ordna kylskåpshyllor. Ta ut allt ur kylskåpet.
 1. 1
  Ta ut allt ur kylskåpet. Du måste börja med kylskåpet helt tomt så det kan fungera. Kasta ut alla oanvända / utgångna livsmedel.
 2. 2
  Lägg smöret och cream cheese i dörren till kylen. En täckt avsnitt kan vanligtvis hittas i toppen av dörren, men om inte, lägg den på den översta hyllan i dörren.
 3. 3
  I de återstående hyllor på dörren, placera dina såser, dressingar, kryddor och ost. Exempel är: chilisås, salladsdressing, ketchup, och cheddarost.
 4. 4
  Sätt dina drycker på den största hyllan på insidan av ditt kylskåp, eftersom de är oftast de högsta poster du kommer att lagra. Detta är oftast högst upp på insidan.
 5. 5
  Vanligtvis finns det minst två lådor i botten av kylskåpet. I en, lägg grönsaker, som sallad, örter, tomater och paprika. I den andra, sätta kött som inte behöver frysas, såsom nedskärningar smörgås kall, korv och pepperoni och kött smörgås. Om du bor i ett hem där man inte göra smörgåsar med pålägg, kan du dela upp de planteras i två delar och lägg dem här eller sätta frukt här (om du kyla dina frukter).
 6. 6
  Nu separera resten av din mat. Du kommer ofta att ha yoghurt, gräddfil, ägg, och liknande livsmedelsprodukter. Sätta ihop dem på en hylla. Sätt alla "resterna" på en hylla. Använd upp de återstående hyllorna genom att sätta livsmedelsprodukter som delar saker gemensamt tillsammans.
 7. 7
  I frysen, separera glass, kött, frysta livsmedel, och "rester" på ett organiserat sätt.

Tips

 • Organisera livsmedel på ett sätt som verkar smartaste, satte den mat du äter oftast på framsidan, och de du äter minst baktill.
 • Kom ihåg att de flesta kylskåpshyllor är både justerbar och avtagbar. Du kan flytta eller ens ta bort hyllorna om du behöver en annan konfiguration.
 • Placera de livsmedel som är relaterade tillsammans: kött, mejeriprodukter, frukt, grönsaker.
 • Försök att hålla huvudet klart för otåliga eller rörigt tankar.
 • Du kan också arbeta med att tömma en hylla i taget, om lossningen hela apparaten verkar överväldigande för dig.

Varningar

 • Värmebehandlat kött ska förvaras på nedersta hyllan, så det inte droppa på tillagad mat och ger dig mat-förgiftning.
 • Det är lätt att bli frustrerad. När du gör, bara stanna upp och ta ett par andetag.
 • Kylskåpet kan lätt bli rörigt om du inte håller upp detta, så se till att du alltid sätta din mat tillbaka på rätt plats.