Wki

Hur man viker en buss note

Sommarläger är avslutad, och du vill ge någon speciell en anteckning att läsa på bussen när han eller hon lämnar. Men om du bara viker sedeln på mitten, du vet att mottagaren kommer att läsa meddelandet innan du hämtar på bussen, och du kommer att bli besviken. För att lösa detta problem, måste du lära dig att vika en buss anteckning. När du lägger det på rätt sätt, kan det bara öppnas en gång, och din någon speciell kommer att vara mindre benägna att ge efter för frestelsen och läsa din anteckning innan bussen drar sig undan.

Steg

Hur man viker en buss note. Börja med en rektangulär pappersbit.
Hur man viker en buss note. Börja med en rektangulär pappersbit.
 1. 1
  Börja med en rektangulär pappersbit. Ett A4-papper är kanske den mest föredragna. A4-papper är ett vanligt pappersformat som ofta används i skrivare, finns i de flesta butiker kontorsmaterial lager. Denna pappersformat mäter 8,27 x 11.69 inches eller 21,0 × 29,7 cm.
 2. 2
  Skriv din anteckning på papperet. Du kan skriva något omfattande eller hålla det kort och koncist.
 3. 3
  Vik alla fyra hörn av papperet nedåt och in. Denna veck liknar den typ av vecket du skulle göra om du vika ett pappersflygplan.
 4. 4
  Tag i den vänstra sidan av papperet vid dess mittpunkt. Vik sidan av papperet inåt så att de inre hörnen röra mittpunkten av de trianglar som du just skapat. Gör samma sak på höger sida.
 5. 5
  Ta den övre spetsiga änden av pappret och vik den nedåt. Sedan, vik botten pekade änden uppåt. Papperet bör nu vara i form av en rektangel.
 6. 6
  Vik ihop den nedre 1/3 av papperet efter resten av papperet.
 7. 7
  Vänd på papperet. Slutet som du just vikas bakom resten av papperet ska nu vara vänd mot dig.
 8. 8
  Vik den övre 1/3 av papperet nedåt. Stoppa den vänstra hörnet på pappret som du bara vikas nedåt i den vänstra panelen i avsnittet som är vänd mot dig.
 9. 9
  Tuck det högra hörnet av det vikta längs sidan i den högra sidopanelen på bottensektionen.
 10. 10
  Vänd på papperet runt 180 grader. För pricken, skriv "Pull" på toppen av triangeln som sticker ut i hörnen. När den är utdragen kommer papperet går sönder, att avslöja din dolda budskap.
 11. 11
  Färdigt. Din vän kommer att vara rädd för att öppna din anteckning tidigt eftersom det kommer att vara omöjligt att sätta ihop igen.

Tips

 • Du har inte bara att använda denna teknik för att vika buss anteckningar. Det är också ett bra sätt att vika anteckningar som du vill skriva till dina vänner i skolan.
 • Känn dig fri att göra mer än att bara skriva "Pull" på utsidan av din buss not. Gå vidare och dekorera den så mycket du vill.
 • Köp några riktigt unika papper för att skriva din buss toner så att de inte ser ut som alla andras.

Saker du behöver

 • Papper (antingen kvadratiska eller rektangulära)
 • Penna för ditt meddelande