Wki

Hur man väljer rätt ersättning liner för ovan mark pooler

Ovan mark pool liners är en funktionell del av poolen, men också lägga stil och karaktär. Ovan mark pool liners finns i ett fantastiskt utbud av attraktiva mönster och stilar, och ofta satt inredningen för hela poolområdet.

Steg

Hur man väljer rätt ersättning liner för ovan mark pooler. Bestäm vilken typ av pool liner du behöver, en överlappning stil liner, eller en pärlstav stil liner.
Hur man väljer rätt ersättning liner för ovan mark pooler. Bestäm vilken typ av pool liner du behöver, en överlappning stil liner, eller en pärlstav stil liner.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av pool liner du behöver, en överlappning stil liner, eller en pärlstav stil liner. Skillnaden mellan dem är hur fodret hålls på plats inne i poolen.
  • Pärlstav stil liners har en mycket liten räffla, eller läpp, på den övre kanten av fodret. Denna lilla läppen snäpps in ett spår hela vägen runt insidan av poolen högst upp i poolen väggen, för att hålla poolen liner på plats. Om din pool kräver en pärlstav pool liner, kommer du att kunna se detta spår genom att titta under den övre skenan på insidan av den ovan mark pool. Det finns olika pärlor, så se till att välja rätt en.
  • Överlappar stil liners är vikta över väggen i poolen, och hålls på plats under den övre skenan på ovan mark pool. Om din pool behöver en överlappning stil liner, kan du se en liten mängd av poolen liner under den övre skenan på utsidan av poolen.
 2. 2
  Bestäm vilken grad (tjocklek) av pool liner du behöver. Tjockleken anges allmänt hur tålig pool liner är, och hur lång tid det kan pågå i en swimmingpool. Ju tjockare poolduken materialet är, desto mer tålig (och dyrare) blir det.
 3. 3
  Välj din design. Medan de flesta nya pooler levereras med en standard blå liner, ersättare liners finns i ett brett sortiment av färger och mönster.

Tips

 • Pooldukens medföljer de flesta nya ovanstående pooler marken simning är vanlig blå färg, och en 20-gauge tjocklek. Detta är en vanlig pool liner, och kommer att prestera bra och ser bra ut i år.

Varningar

 • Installera en ersättare pool liner själv kan vara mycket mer komplicerat än det kan verka. Om de inte hanteras med försiktighet under installationen, eller om det inte är korrekt installerade, kan din vackra nya pool liner riva snabbt eller läcka. Om du aldrig har sett eller varit med liner ersättare process eller installation av en ny simbassäng din bör betala en professionell för att installera din nya liner denna gång. Titta noga och ställa frågor, och du kommer att vara redo för nästa gång!
 • Replacement pool liners för ovan mark pooler finns i tjocklekar upp till 25 gauge. Var medveten om att detta bara är ett mått på tjockleken av poolen väggmaterial. Golvet i poolen liner kan vara tunnare material. Anledningen till detta är att när en simmare är i vattnet, de väger nästan ingenting som de flesta av deras kropp består av vatten. Väggarna bör vara tjockare eftersom solen kommer att skina direkt på den del av fodret som inte är under vatten och bära ut det förr.