Wki

Hur man bygger en swimmingpool från trä och plast

Du kommer att kräva en hel del 2 "med 4" träbitar, minst 8 så länge du vill ha en sida av poolen, och en hel del andra som för stärkande, kommer minst 20 hängslen behövas beroende på höjd poolen.

Steg

Hur man bygger en swimmingpool från trä och plast. Bygg hängslen för sidan av poolen genom att placera två träbitar längden av poolen på golvet.
Hur man bygger en swimmingpool från trä och plast. Bygg hängslen för sidan av poolen genom att placera två träbitar längden av poolen på golvet.
 1. 1
  Bygg hängslen för sidan av poolen genom att placera två träbitar längden av poolen på golvet. ta reda på vilken höjd du vill att poolen och sedan hugga ved till den längden minus bredden på 2 "med 4".
 2. 2
  Skruva bitarna in i träet på minimum 1 'avstånd och maximal 2 "distans.
 3. 3
  Upprepa steg 1 och 2 tills du har 4 hängslen gillar detta.
 4. 4
  Skär 4 bitar av plywood till höjden och längden på hängslen. Fäst dem på framsidan av stärkande.
 5. 5
  Nu måste du bygga sidan stagning för att hålla vattnet i. Du kan antingen designa dina egna stagning eller använd denna. Bygg en låda med 2 "med 4" höjden av poolen med en annan bit av 2 "med 4" på insidan går diagonalt. Försök att se till att trä på insidan går från toppen av poolväggen till marken i botten av basen.
 6. 6
  Bygga minst 4 för varje sida, och bifoga dem till 2 "med 4" på insidan av väggen stagning.
 7. 7
  Fäst väggarna tillsammans med antingen sätta ihop dem och skruva sidorna i, eller så kan du använda ett block i hörnen och anslut dem. Den första är den enklare och lättare en, du behöver bara långa skruvar.
 8. 8
  Skruva bassängväggarna i golvet från hängslen och från poolen väggarna själv, använder många, många, många skruvar.
 9. 9
  Sätt pool liner innanför bassängväggarna du har anslutit, och sedan skruva 1 "med 4" eller 1 "med 3" i toppen av poolen väggar för att säkra plasten.
 10. 10
  Fyll den med vatten och det är det!

Tips

 • Du kan rada golvet i poolen med plywood för att försöka hjälpa det, men det spelar ingen roll.
 • Du behöver inte ställa in en pump för att fylla poolen, men det skulle hjälpa till att hålla den ren.
 • Om du inte lägger kemikalier i poolen eller använd det nya UV-metoden, då poolen får motbjudande än bara ett par dagar på max, möjligen en dag på minimum.

Varningar

 • Vatten kommer att läcka ut, måste du städa upp det eller golvet kan vara skev beroende på hur mycket.
 • Ju djupare poolen är, desto större vattentrycket skjuter väggarna ut. Var beredd på katastrofalt misslyckande av väggarna.