Wki

Hur man packa för en flytt

Packning för en två veckors semester är svårt, men packa för en flytt från en bostad till en annan kan vara skrämmande! Inte många människor ser fram emot att packa även om de ser fram emot flytten! Börja samla rutor om en månad eller mer innan själva flytta datum. Stormarknader och sjukhus har stora rena rutor, så be dem att spara lite för dig eller plocka upp dem varje gång du handlar. Täck dina möbler med någon typ av material som du kan hitta, lakan eller dukar gör ett bra jobb. Fäst dem med tejp för att hålla dem från att bli smutsiga. Börja packa tidigt att minimera rusa.

Steg

Hur man packa för en flytt. Samla alla nödvändiga packning leveranser och flyttlådor av olika storlekar.
Hur man packa för en flytt. Samla alla nödvändiga packning leveranser och flyttlådor av olika storlekar.
 1. 1
  Samla alla nödvändiga packning leveranser och flyttlådor av olika storlekar. Du kommer att behöva olika storlekar av starka flyttlådor att packa plagg i olika storlekar. Se till att du köper bra kvalitet förpackningsmaterial och starka rörliga lådor eller kartonger, konsultera en professionell för rekommendationer. Också överväga att skaffa:
  • Flyttlådor av olika storlekar
  • Stoppning leveranser
  • Bubble wraps
  • Inslagningsmaskiner ark
  • Tidningar, tom tidningspapper
  • Sax
  • Kraftig packtejp
  • Namnge dekaler
  • Märkpennor
 2. 2
  Gör rymliga förpackningsstation på din nuvarande bostad. Wrap varje enskild punkt ordentligt med tillräckligt lager av inslagning ark eller wraps bubbla, om det behövs. Placera objekt i en låda med extrem omsorg i rätt position för att undvika skador. Tyngre föremål bör placeras på botten och lättare föremål bör placeras på toppen inuti lådorna.
  • Packa tunga saker såsom böcker, leksaker, etc i liten låda. Inte styckegodsenheten inte lådor tills de är skrymmande och kan gå sönder.
  • Packa ömtåliga eller ömtåliga objekt med extra omsorg och uppmärksamhet. Om det behövs, använd fler lager av inslagning ark eller wraps bubbla för att linda sådana föremål.
  • Använd wadded tidningar eller krossade papper att fylla tomma utrymmen i lådor eller kartonger.
 3. 3
  Se till att packa allt som hör hemma i ett särskilt rum tillsammans i ett märkt rum box. Det gör också uppackning lättare när du får dit du ska. Börja packa ett rum i taget, packa mindre objekt först för att få dem ur vägen. Försiktigt varumärke och tejpa varje ruta så att du kan hitta allt när du packar.
 4. 4
  Packa en "öppen första" rutan. Detta förmodligen kommer att omfatta de punkter som du har använt fram till dagen för flytten. Det kan också vara bra att lägga till objekt som diskmedel, en svamp, en rulle hushållspapper, kleenex, ett par pennor, sax, plast / papper plattor / gafflar, en flasköppnare, badlakan för varje familjemedlem, en kruka, en pan, en plast omrörning plastsked, en extra box cutter, etc. Tänk om små praktiska saker du kanske vill ha tillgång till innan du packar upp alla lådor. Tänk, kommer människor att behöva tvätta händerna, äta, och dusch långt innan du är klar packar på den andra änden av flytten. Också, slänga i en söt behandla som livet sparare eller hårda karameller i fall någon blir riktigt hungrig eller lågt blodsocker på inflyttning dag.
 5. 5
  Packa en resväska eller låda för varje familjemedlem flera dagar i förväg. Inkludera en personlig medelstora bar tvål, ny tandborste och tandkräm, handduk och tvättlapp, engångsrakhyvel om det behövs, vissa "avkopplande" kläder (svettningar eller något liknande) och två kompletta förändringar av kläder, och allt annat du vet varje person kommer att behöva under de första dagarna (medan allt annat är i lådor). Håll dessa lådor eller resväskor på ett säkert ställe där de inte kommer att få blandas med allt annat, kanske i bilen eller ännu längre bort (arbete eller en grannes hus). Ta dem med dig i bilen eller hur du reser.
 6. 6
  Skapa ett "rörligt fil" med viktigt pappersarbete du behöver under hela din drag. Inkludera i det: flyttbil reservation, rörliga hjälparceller koder betalning (om tillämpligt), pet records veterinär, kassa för anläggningsmaskiner tips, hotellbokning, kontaktuppgifter till viktiga personer (mäklaren eller hyresvärden), och alla riktigt viktiga dokument du kan behöva innan du har chansen att packa. Spara denna fil på en säker plats, t.ex. i resväskan, där du inte råkar packa det i en låda.
 7. 7
  Städa ur köket. Kasta bort skräp och bara box saker som du använder. Använd ditt kök behållare för förvaring av livsmedel för alla lösa saker du hittar när du tömmer lådor från köket, skrivbord eller lådor bord. Glöm inte att titta in i diskmaskinen. Label lådor enligt innehåll och rum de tillhör i så säkert nära eller tejpa dem. Använd olika storlekar påsar för samma ändamål. Lägg en anteckning inuti varje påse notera innehållet som "stereo kablarna" och "pennor". Placera alla behållare och påsar inuti en större låda märkt på lämpligt sätt med rum och innehåll.
 8. 8
  Börja ta isär några stora objekt och placera all hårdvara i dubbla tjocka ziploc påsar enligt innehåll och rum. Förvara alla påsar i en låda tillsammans med rätt verktyg - allen skiftnycklar, skruvmejslar, tänger, etc. Detta gör det lättare att sätta allt tillbaka tillsammans när du har flyttat in
 9. 9
  Se till att du hålla låda av hårdvara och verktyg på en central plats där alla kan hitta den. Detta kommer att göra återmonteras mycket lättare. Placera i det de små sakerna som pluggar video örat, fjärrkontroller, lådor av naglar och saker du behöver direkt efter att flytta in
 10. 10
  Stapla lådorna när du är klar fyller, tejpning, och märka dem. Försök att hålla dem staplade i de rum som du har packat. Håll alla förgreningsdosor och förlängningssladdar och jordade adaptrar i en särskild box, de kommer att vara mycket lättare att hitta senare. Mycket tydligt märka hårdvara låda och förlängningssladd rutan. Tänk sprutlackering båda rutorna ljust gul eller röd. Placera alla in skruvar tillbaka in ett objekt efter att det har tagits isär. Detta sätt kan du ansluta sängen eller sätter lampskärmen igen omedelbart i stället för att söka efter dem.
 11. 11
  Titta i varje rum, och se till att allt har tagits bort. Placera alla sista minuten objekt tillsammans i ett rum.
 12. 12
  Kom ihåg, att när lastbilen har fyllts och anläggningsmaskiner berätta att de har allt, för att kolla varje rum för att se till att ingenting har lämnats kvar. Det är ditt eget ansvar. När du är säker på att varje rum är helt ren, då är det dags att stänga dörren och lämna!

Tips

 • Använd förpackning band, INTE tejp för att täta boxar.
 • Köp engångsmuggar och tallrikar så att du kan få en drink eller äta maten du beställer in utan att kompromissa med packning insatser
 • Använd frigolit plattor mellan dina vanliga rätter så att de inte kommer att bryta.
 • Använd örngott att linda vägg porträtt / bilder i... de fungerar bra!
 • Om du fastnar köpa lådor eller kommer att lämna några lådor i lagring eller utanför, överväga att få några plastlådor istället. Lågprisbutiker har ofta Rubbermaid eller Sterilite lagerplatser för inte mycket mer än kartong, och de är kraftigare, har fina inbyggda handtag, stapla mer stabilt, och är vattenavvisande.
 • Säckar med kläder kan användas som en barriär mellan ömtåliga föremål, eller för att fylla i de öppna utrymmen som visas vid laddning om du rör dig i en U-Haul. Märk varje påse av innehållet eller rum.
 • Packa böcker noga och väl så de är lättare att hantera. Använd små lådor för böcker och andra föremål som kan vara tunga.
 • Packa dina rengöringsmedel på lastbilen sist när du behöver dem till ditt nya hem.
 • Inte investera en massa pengar i bubbelplast eller packning jordnötter om du kan undvika det. Förutom att spara pengar, kommer detta att hålla även efter uppackning röran till ett minimum. Det finns vissa fall där den extra kostnaden är verkligen motiverade, men kolla runt för återvunna produkter och undvika frigolit jordnötter som inte är biologiskt nedbrytbara.
 • Naturligtvis är möblerna lättare om tom och går igenom allt ger dig en chans att kasta ut gamla poster så att du inte flyttar skräp.
 • Det är artigt att sopa och dammsuga varje rum innan du lämnar. Nästa person att röra sig i skulle uppskatta att flytta in i en ren plats utan skräp överallt. Om möjligt, kontakta en städning för att gå igenom huset när du är borta. Någon kanske vet en person som kan vara villiga att göra detta för en liten avgift. Städning sätta sina egna leveranser, dammsugare, etc. så att du inte behöver oroa dig för packning dem.
 • Använd rulla upp schampo / lotion / duschkräm etc.in handdukar och plats i rutan, om det finns något spill handduken kommer att absorbera det.
 • Reservera en flyttbil så fort du vet det datumet du ska flytta. En vecka innan den stora dagen, ringa och kontrollera bokningen på lastbilen.
 • Handdukar, skjortor och icke breakables kan packas i sopsäckar. Se till att använda tunga väskor med band, och se till att påsarna inte packas så fulla att de är svåra att hantera. Märk påsarna så att de inte misstas som papperskorgen!
 • När flyttlådor ihåg att handdukar, tvättlappar, och strumpor gör utmärkta packningsmaterial för ömtåliga föremål. De plastpåsar du får när du gör apotek inköp är också bra förpackningsmaterial, de fälla luft.
 • Börja packa i god säsongsbetonade objekt som julbelysning, rockar, och trädgårdsredskap om du inte ska använda dem förrän du flyttar, och få dem inramad upp tidigt. Kasta ut eller donera oanvända poster.
 • Håll innehållet i dina byrålådor som de är. Om det finns breakables inne, packa handdukar eller ens strumpor ovanpå eller runt dem för att förhindra brott.
 • Ett annat tips: Använd plast toton när du flyttar för då är det lättare att identifiera vad som finns i lådorna och vem den tillhör. Plus, om det regnar under ditt drag, behöver du inte oroa dig för dina ägodelar som förstört som du skulle med kartonger.
 • Använd maskeringstejp för att göra ett stort "X" på varje spegel, kuriosa skåp, allt med mycket glas. Detta får inte hindra den från att bryta mot vibrationer men kommer att hjälpa innehåller krossat glas så mycket av det fastnar på tejpen. Överväg att ta bort glasskivor och packa dem plant i en låda eller spegelhuset. Ta måtten på en förpackning butik och du kan ha en låda.
 • Massor av stormarknader säljer påsar som är verkligt utrymme sparare. Har du problem med montering av strö och rädd att det kommer att bli smutsig? Köp en stor vakuumblåsa, fylla den till bristningsgränsen och sedan suga ut all luft med en vanlig renare hushåll vakuum med en slang bifogad, och presto! Din skrymmande väska är liten och nätt (var försiktig - det kommer fortfarande ha samma vikt).
 • Skriv ett stort antal på utsidan av varje ruta. Detta gör det mycket lättare att snabbt upptäcka dem som saknas.
 • De flesta av lastbil uthyrningsföretag säljer lådor och band och alla andra förnödenheter. Dessa är de bästa lådor att använda som de är jämnstora (de stack bättre) och är kraftigare än fria boxar som gjordes för en användning. U-haul köper tillbaka oanvända boxar så se till att spara kvittot. Penske erbjuder också gratis frakt för att flytta leveranser.
 • Placera något som kan läcka in i påsar zip-lås och ta bort luft så att de inte blir mosade och pop.
 • Det kan vara dyrt i början, men du kan spara toton och använda dem för förvaring runt huset, på vinden, i källaren eller i garaget. Släng i några malmedel och ditt objekt kommer inte få dammiga, skadad, eller illaluktande!
 • Mindre, samma storlek lådor är mycket lättare att flytta än ett gäng olika storlek stora lådor.

Varningar

 • Gratis är inte alltid bättre! Undvik att få rutor från livsmedelsbutiker eller något ställe som säljer mat. Chansen är dessa kommer att ha insekter eller ägg. Prova spritdryckaffärer (de flesta är robust för att stödja glasflaskor) eller köpa dem från en flyttfirma. Kontor eller kontor butiker utbudet är ännu bättre eftersom rutorna mängder av papper kommer in är en livräddare för lagring och tillräckligt liten för barn att bära.
 • När du har kommit fram till ditt nya hem låt movers packa lastbilen. Om något går sönder de innehar skulden. Om du hjälper du har ingen möjlighet.
 • När du närmar dig flytta dag, lägga alla lådor i ett rum så möblerna och tunga föremål kan flyttas in i lastbilen först och du kommer inte att snubbla över lådorna som går in sist.
 • Avsätt arbetshandskar eller handskar trädgårdsarbete för att skydda händerna när du flyttar. Låt inte dessa få förpackade. Du behöver dem för lasten och lossa.
 • Se till att du dränera vatten sängar ca 2 dagar före flytten. De tar lång tid att dränera, och bör vara torra på rörliga dag. Håll en trädgårdsslang intill vattnet sängen och flytta ihop dem så att du kan börja tillsätta vatten när du lossa lastbilen.