Wki

Hur man överlever flytta

Har du flyttat till en ny stat eller land? Tycker du det stället? Om du inte gör det, försök att utforska några av de positiva aspekterna av att flytta till exempel nya platser, nya vänner, och förhoppningsvis, ett helt nytt äventyr. Denna artikel syftar till att barn kommer att berätta hur man överlever på väg bort för första gången.

Steg

Hur man överlever flytta. När du reda på att du lämnar, få en anteckningsbok där alla dina vänner kan lämna kontaktuppgifter och väl önskemål för ditt nya hem.
Hur man överlever flytta. När du reda på att du lämnar, få en anteckningsbok där alla dina vänner kan lämna kontaktuppgifter och väl önskemål för ditt nya hem.
 1. 1
  När du reda på att du lämnar, få en anteckningsbok där alla dina vänner kan lämna kontaktuppgifter och väl önskemål för ditt nya hem.
 2. 2
  Ring dina gamla vänner.
 3. 3
  E-post, skicka paket, och be dem att skicka paket till ditt nya hem.
 4. 4
  Prova och göra arrangemang med dina föräldrar för att se om du kan gå och besöka dina gamla vänner eller har dina vänner besöker dig.
 5. 5
  Kontrollera att du försöker bli vän med en massa människor. Om du inte gillar någon av dina nya vänner, hitta någon som du kan åtminstone vända sig till. Försök att inte hålla sig till bara en person. Försök hitta någon som du kan lita på med hemligheter och som är mycket respektfull. När du är nere kan du titta på dem att hälla ut alla din sorg.
 6. 6
  Ibland är det inte ont att gråta. Att göra detta i ditt rum eller med dina föräldrar kan vara användbart. Ibland behöver du bara släppa ut allt.
 7. 7
  Tänk inte negativt om platsen. Tänk bara på det som ett äventyr.
 8. 8
  Hitta en aktivitet, som en klubb eller grupp att engagera sig i.

Tips

 • Du är den som utforskar en helt ny värld, inte dina vänner, så berätta för dem hur det är!
 • Håll kontakten på sociala nätverk
 • Ring dem på deras födelsedagar.
 • Kom ihåg att alla får tråkigt ibland, oavsett hur länge du har bott på ett ställe. Har vänner från ditt ursprungliga hem skicka vykort, bilder och paketresor. Du kan skicka dem små presenter i gengäld (till exempel, en favorit paket tuggummi).
 • Skriv till dem och berätta vad du gör.
 • E-posta dem med E-kort.
 • Gör ett kort eller vänskap armband.

Varningar

 • Lever inte i det förflutna - hålla kontakten med dina gamla vänner, men försök att göra nya, alltför. Om möjligt, introducera dem till varandra.