Wki

Hur man har ett bra liv

Gör saker du tycker är rätt. Vara till hjälp, vara ärlig och vara sig själv. Detta är saker som kommer att leda dig till ett bra liv.

Steg

Hur man har ett bra liv. Leva i ditt sätt, budget vid behov och återvinna så mycket som möjligt för att spara pengar och din omgivning.
Hur man har ett bra liv. Leva i ditt sätt, budget vid behov och återvinna så mycket som möjligt för att spara pengar och din omgivning.
 1. 1
  Leva i ditt sätt, budget vid behov och återvinna så mycket som möjligt för att spara pengar och din omgivning.
 2. 2
  Var uppmärksam på dina tankar, känslor och handlingar, släppa alla känslor som kan orsaka dig eller andra människor skada.
 3. 3
  Gör saker som är till hjälp. Öppna dörren för någon, hålla en hiss för någon, och ge din plats till andra.
 4. 4
  Var spontan, håller denna sinnet kunna vara kreativ och spontan assistans är mindre sannolikt att drivas av förväntningar på något i gengäld.
 5. 5
  Uppskattar de saker som du har, kommer du inte ha dem för evigt trots allt.
 6. 6
  Öva vänlighet och tolerans. Speciellt med dig själv, om du inte kan vara snäll mot dig själv, kan du inte vara snäll mot andra
 7. 7
  Smile. Ibland den främsta anledningen till att vi inte gör det är för att våra ansikten har slagit sig in i en dour uttryck. Använd de leendet muskler!
 8. 8
  Motion och äta hälsosamt. Även om det bara promenader eller göra hushållning, hålla aktivt kommer att hålla dig aktiv långsiktigt.
 9. 9
  Om du inte har råd att ge gåvor, göra egna konserver, växter och blommor eller hantverk i stället.
 10. 10
  Träffa vänner och hålla kontakten med dem som du uppskattar och uppskattar dig. Vänner som använder dig som en tröst matta eller dörrmatta kan utnyttja dig och ditt välbefinnande. Känna dina grannar, familj och människor runt omkring dig, samtidigt som deras privatliv.
 11. 11
  Försök att fixa dina egna problem, så att ni kan förstå dem bättre.
 12. 12
  Upptäck och experimentera. Gå på semester eller ens reser ditt område om du aldrig har sett det. Prova nya idéer, kök, kulturer, kurser & språk. Genom att ta en chansning på saker och arbeta med resultaten är verkligen leva.
 13. 13
  Besöka museer, konstgallerier, botaniska trädgårdar, opera och orkestrar och andra evenemang gemenskap och mässor. Dessa tjänster är det för människor att se och ofta drivs av volontärerna själva.
 14. 14
  Ställ dina gränser, vet vad du kan göra, vad man kan acceptera. Öva jämnmod för saker du inte kan.

Tips

 • Försök alltid att vara till hjälp för de platser du kan, och acceptera de gånger du kan inte.
 • Studera hårt. Det kommer att vara till hjälp i framtiden.
 • Alltid hjälpa andra människor eftersom du vet aldrig när du kan behöva dem för att hjälpa dig.

Varningar

 • Gör inte dåliga saker. Vad går runt kommer runt även om det tar årtionden.

Var smart och har ett bra jobb