Wki

Hur man hämtar nycklar inlåst i en bil

Det bästa sättet att komma in i din bil om din nyckel är inlåst är att ha en extra nyckel någonstans på din person. Detta är särskilt viktigt om du parkera din bil i ett riskfyllt område eller om det är dåligt väder. Men om du håller rätt tillbehör till hands - eller är inom gångavstånd från ett hörn apotek - du kan öppna din bil upp utan att tillgripa en bärgningsbil samtal.

Steg

Hur man hämtar nycklar inlåst i en bil. Kontrollera att alla dörrar på din bil är låsta.
Hur man hämtar nycklar inlåst i en bil. Kontrollera att alla dörrar på din bil är låsta.
 1. 1
  Kontrollera att alla dörrar på din bil är låsta. Mer än en person har brutit in genom förarsidans dörr för att hämta låsta inuti, bara för att finna en annan dörr olåst.
 2. 2
  Haka fingrarna i läppen nära toppen, högra hörnet på förarsidans dörr. Dra tills du har en lucka som är 1/4 tum (0,64 cm) bred.
 3. 3
  Skjut en blodtrycksmanschett inuti mellanrummet du har skapat. Släpp luckan när manschetten är fast på insidan.
  • Om du saknar finger styrkan att göra detta med bara händerna, kan du använda en plast hävstång för att skapa gapet du behöver. Använd inte en metall spak, eftersom det kan förstöra färgen på bilens dörr. Om endast en metall spak är tillgänglig, linda in den i en t-shirt eller handduk för att minimera skadorna.
 4. 4
  Kläm blåsan glödlampa av blodtrycksmanschett. Som det expanderar, bör det vidga springan i hörnet av din dörr. Fortsätt att pressa tills du har en 1/2- till 1-tum (1,27-2,54 cm) mellanrum. Dra inte blåsa upp blåsan. För högt lufttryck kan böja metallen i din dörr, bryta ditt fönster eller knackar bort det spåret.
 5. 5
  Tvinnas en hängare tråd päls för att skapa en lång, tunn sondverktyg. Om du inte har en klädhängare, kan du använda en pinne eller liknande föremål.
 6. 6
  Skjut din klädhängare i springan du gjort med blodtrycksmanschett. Använd den för att haka på låsknappen, eller använda den för att trycka den automatiska låset för att låsa upp din bil.
  • I vissa fall kan det vara lättare att koppla och hämta nycklarna du har låst i din bil - eller att trycka på knappen dörrlåset på din nyckelbricka. Det beror på strukturen på din individuella bil.

Tips

 • Om bakluckan är öppen, leta efter en frigöringsflik på väggen av stammen närmast passagerarsäten. Många moderna bilar har en nödöppning som kommer att fälla ner sitsen och låta dig krypa igenom in i bilens passagerarutrymme.
 • Detta är den metod som ofta används av bogsera lastbilsförare som kommer till låsa upp din bil. Medlemskap i AAA och vägassistans paket med ditt försäkringsbolag eller billån kan göra detta gratis, professionell service.

Varningar

 • Om bilen har ett larm, kan denna process inaktivera det

Saker du behöver

 • Blodtrycksmanschett
 • Wire klädhängare
 • Plast spak