Wki

Hur leveranstid en hund

Följ dessa försiktighetsåtgärder för att se till att din hund transporteras ordentligt och med kvalificerade transportörer.

Steg

Hur leveranstid en hund. Lär dig att när du använder flygbolagen, bör du kolla vädret föreskrifter.
Hur leveranstid en hund. Lär dig att när du använder flygbolagen, bör du kolla vädret föreskrifter.
 1. 1
  Lär dig att när du använder flygbolagen, bör du kolla vädret föreskrifter. De blir strängare om inte skicka husdjur i väder som är för varmt eller för kallt. (Deras definition, inte din.)
 2. 2
  Kontrollera att din hunds papper är up-to-date. Förordningarna är olika för att flytta djur inomstatliga vs interstate och även för att korsa internationella gränser. Alla flygbolag kommer att behöva ett hälsointyg daterat tidigast 10 dagar innan avresa.
 3. 3
  Kontrollera med din veterinär om du behöver vidta några försiktighetsåtgärder innan leverans tid. Veterinären kommer också se till att ditt djurs rabies skott är aktuella. Detta är också ett bra tillfälle att fråga om eventuell sedering för djuret under sin resa och om mikrochip identifiering. (OBS:.. Använda sedering leveranstid ditt husdjur är mycket farligt, eftersom det kraftigt minskar ditt husdjur förmåga att reglera sin kroppstemperatur Det har varit många dödsfall orsakade av ägarna som använder lugnande medel, och det bör endast användas under extrema förhållanden Europeiska Veterinary Medical Association, Humane Society i Europa, ASPCA, DOT, och FAA föreslår att du INTE stillsam ditt husdjur när de flyger. Ytterligare upplysningar från Europeiska Veterinary Medical Association kan hittas på www.avma.org )
 4. 4
  Om du flyger med kommersiella flygbolag, se till att du har en adekvat kennel / bur för ditt djur. Ditt husdjur ska kunna komma upp och vända i inneslutningen. Det är en bra idé att skriva ner dina kontaktuppgifter på kenneln / buren, bara för att vara på den säkra sidan. Gör det personligt: ​​Hej, mitt namn är _______ och du kan kontakta mig at_____ i Arizona. Det kommer att hjälpa till att få ditt husdjur märkt om det finns en fördröjning eller oväntad snacka. Också lägga lite mat i en plastpåse med instruktioner och tejpa fast den på kenneln i nödfall.
 5. 5
  Om du flyger med ditt husdjur i kabinen med dig på en crateless flygning, det dogtravel företaget tillhandahåller i kupén crateless flygningar för hundar av alla storlekar], se till att ditt husdjur är van att sitta i en stol i ett rörligt fordon för långa perioder, som t.ex. din bil. Du kommer också vill vänja ditt husdjur att bära en säkerhetssele innan ditt flyg.
 6. 6
  Se till att din hund har en krage med rätt taggar på det. Ännu bättre använda en märkpenna och skriva direkt på kragen för bättre visuell. Om ditt husdjur blir löst är det inte troligt att låta någon tillräckligt nära för att se taggarna. Eller taggarna kan gå vilse.
 7. 7
  Var noga med att föraren vet om mediciner din hund tar, liksom vilken typ av diet, vatten och motion schema som ditt husdjur används till. Var noga med att ge extra mat och medicin för att föraren, i fall resan tar längre tid än väntat på grund av väder, trafik, mekaniska problem, etc.
 8. 8
  Packa inte leksaker eller andra filtar, handdukar, osv. De är inte tillåtna i lådan. Bara 16 gram torrfoder, absorberande material såsom strimlad papper och din hund. De flygbolag hanterar tillhandahålla vatten och det absorberande materialet skall kasseras och ersättas någon gång under resan.

Tips

 • Ställ flera frågor tills du känner dig bekväm med sällskapsdjur transportör.
 • Hitta en kvalificerad och pålitlig sällskapsdjur transportör.
 • Forskning sällskapsdjur transportörer tills du hittar en som uppfyller dina krav och prisläge.

Varningar

 • Alla lastrum är trycksatt men lufttrycket i lastrummet inte vara densamma som den gör i kabinen. Detta kan vara en allvarlig risk för ditt djurs hälsa.
 • Det blir inga människor i lastrummet för att hjälpa ditt husdjur, om ditt husdjur har en nödsituation. Se till att ditt husdjur är vid god hälsa och har ett ok från din veterinär för att flyga i lasten. Hjärta, lungor, njurar och andra viktiga frågor orgel kan vara dödliga för ditt husdjur. Om du flyger ditt husdjur att få medicinsk behandling, kom ihåg förändringen i höjd och lufttryck kan vara oerhört smärtsamt för ditt husdjur. Några ben som har brutits, eller opererats, eller ens husdjur som har haft större operation bör ges avsevärd tid att återhämta sig innan du flyger dem att undvika svår smärta. Sedering är inte en mycket bra lösning för sällskapsdjur som flyger och kan vara dödlig, särskilt för ett djur som bara hade kirurgi.
 • Om du har en brakycefala (kort nosed) husdjur som en mops, boxare, chow chow, bull hund av något slag, etc, se till att du kolla med din veterinär innan du flyger för att se ditt husdjur kommer att vara säkra. Många flygbolag kommer inte flyga hundar med korta nosar i lastrummet på grund av risk för deras hälsa.
 • Innan plocka ett kommersiellt flygbolag att flyga kanske du vill granska Dot rapporter Animal incident på antalet förlorade husdjur, skadade, eller som dör under transport i lastrum. Om du vill göra lite grävande hittar dessa rapporter i botten av varje månads Flyget konsument rapport
 • Längre resor kan kräva mat och vatten för din hund.

Saker du behöver

 • Krage
 • Koppel
 • Korrekt namnetiketter
 • Kennel (såvida sällskapsdjur transportören lämnar en)
 • Mat, medicin, leksaker, filt, allt annat din hund kan kräva
 • Vatten dispenser
 • Ditt husdjur journaler och primära Vets # i fall det är en nödsituation. Det gör inte ont att få denna information på ditt husdjur kennel.