Wki

Hur kan man hantera tonårspojkar

Tonåringar är alltid svårt att hantera-särskilt pojkar. Men med den här artikeln, får du all den hjälp du behöver!

Steg

Hur kan man hantera tonårspojkar. Tillbringa tid med honom.
Hur kan man hantera tonårspojkar. Tillbringa tid med honom.
 1. 1
  Prata med dem. Pojkar har en tendens att ignorera människor, eftersom de känner att de vet mer. I stället för att ignorera dem eftersom de gör det till dig, visa dem du bryr dig om dem och är intresserade av dem. Prata, men kom ihåg att lyssna också.
 2. 2
  Ge dem utrymme. Tonårspojkar alltid kommer att vilja vara cool och umgås med vänner. Låt dem. Så länge de inte gör något farligt eller permanent, bör du ge dem lite frihet.
 3. 3
  Erbjuda rådgivning. Pojkar tror att de vet allt, men sanningen att säga, de har alltid någon form av problem. Om de litar på dig med hemligheter eller problem, kom ihåg att ge dem så mycket hjälp som möjligt.
 4. 4
  Behåll kontrollen. Detta betyder inte att hålla honom på låsa, men inte låta honom använda kränkande språk, eller välj när hans utegångsförbud är. Gnugga armen försiktigt samtidigt förklara något för honom är en hypnotisk sätt att styra sitt beteende (Notera:... Fysisk kontakt eller beröring fungerar inte på alla tonårspojkar Några pojkar reagera våldsamt eller kan dra bort från kontakt med dessa mer avlägsna pojkar kan göra fysisk kontakt såsom gnugga armen ha en skadlig effekt.)
 5. 5
  Uppmuntra honom. Om han är intresserad av något, övertala honom att gå vidare, och visa honom att du stödjer honom. Det ger självkänsla och total lycka.
 6. 6
  Tillbringa tid med honom. För kvinnor kan det vara lite krångligt i början, men fråga honom om han är okej eller vill prata om någonting. Pojkar kommer att ha en hel del nervösa sammanbrott När stressen pålar upp. Se till att du spenderar tid tillsammans för att få prata och ta reda på saker om hans liv utan snokande.

Tips

 • Tappa inte humöret. Så länge du håller dig lugn och inte höja rösten mot honom, kommer han i sin egen tid komma runt.
 • Hitta en förebild för honom. Pojkar följer exempel, så hitta en förebild för honom. Det skulle kunna vara en pappa, farbror, eller vem som helst!
 • Stödja dem i deras intressen, så länge det är ett "liv ge eller kärleksfull" väg, i motsats till en självdestruktivt eller negativ ett. Vissa föräldrar försummar att se sina barn som individer, och skjut vägen till hårt för att få dem att fortsätta vad de, föräldrarna, ser som den "rätta" path.Every barn är unikt och så länge de är älskade och stöd, kommer de vinna förtroende och Shine.
 • Ta honom till ungdomsklubbar. Detta skulle kunna hjälpa honom att hitta nya vänner eller en potentiell flickvän.

Varningar

 • Inte galen ut honom. Prata med honom och umgås med honom, men överdriv inte. Han kommer att hitta dig freaky och kommer förmodligen att undvika dig.
 • Tvinga honom inte till någonting. Ungdomsklubbar och platser kaféet är bra för din tonåring att umgås, men om han inte vill gå, lämna det.