Wki

Hur man kasta en co ed baby shower

Tiderna förändras, och fler pappor-till-vara och deras manliga vänner, familj och kollegor håller på med i pre-bebis firandet. Men många av manligt kön är tveksamma till att delta i en sådan tidigare girls-only händelsen. Här är hur man får killarna att visa upp, vara bekväm, och även ha kul!

Steg

Hur man kasta en co ed baby shower. Om, av någon anledning, det finns ingen, "pappa" för att hjälpa till med planering och rådgivning, bör mtb utse en särskild manlig vän eller familjemedlem.
Hur man kasta en co ed baby shower. Om, av någon anledning, det finns ingen, "pappa" för att hjälpa till med planering och rådgivning, bör mtb utse en särskild manlig vän eller familjemedlem.
 1. 1
  Pre-planering. Om du är mamma-till-vara (MTB), eller den utsedda party-planner, se pappa-till-vara (DTB) kan och kommer att delta. Om dtb s inte intresserad (och upphetsad), kommer det att bli mycket svårt, om inte omöjligt, att locka de andra killarna att visa upp.
 2. 2
  Om, av någon anledning, det finns ingen, "pappa" för att hjälpa till med planering och rådgivning, bör mtb utse en särskild manlig vän eller familjemedlem. Företrädesvis välja någon som kommer att bli glada om partiet, kommer att delta aktivt i planeringen, och vem vet du verkligen kommer att uppmuntra manliga gäster att visa upp och ha en bra tid.
 3. 3
  Prata med dtb om vad han vill / gillar för dusch. Vilka är hans smak? Dessutom, vad han skulle definitivt inte vilja. Om han inte kommer att gilla det, de andra män kommer förmodligen inte heller.
 4. 4
  Om det är en överraskning dusch, definitivt få dtb delaktiga i planeringen så mycket som möjligt.
 5. 5
  Skicka ut "par baby shower" inbjudningar! Om inköp inbjudningar ser speciellt för par eller co-ed baby showerinbjudningar som presenterar grafik och text som tydligt visar att par är inbjudna. Om DIY, se till att tydligt ange att det är ett par dusch och att dtb kommer att delta. Adress kuverten till både manliga och kvinnliga gäster att klargöra vem som är inbjuden.
 6. 6
  Kontrollera dtb vet all viktig information från toppen av huvudet (han blir tillfrågad): Datum, tid och viss plats för dusch, där gåva registret (s) är / är; etc.
 7. 7
  Planera din utsmyckning system med killarna i åtanke. Gå inte alltför galet med Lacy, loopy, blommiga dekorationer, inbjudningar och påsar gåva, även om barnet är en flicka! Hålla saker enklare än du normalt skulle.
 8. 8
  Inkludera människan vänliga livsmedel i din meny. Håll mamma-till-vara begränsad diet i åtanke, men förvänta dig inte killarna att vara nöjd med färsk frukt och punsch. Återigen, är dtb anser en stor hjälp här!
 9. 9
  Undvik, "baby shower spel." Ingenting gör några killar fånga "baby shower influensa" snabbare än det hot han kommer att fångas upp i potentiellt pinsamma spel. Istället har en blöja lotteri (varje gäst ger en påse med blöja väskor och får en lott till utlottningen), och se till att priserna är killen med barn, eller andra manliga-lämpliga aktiviteter. Du kanske måste klargöra med män i förväg att det inte kommer att finnas spel, för att bidra till att höja deras komfort-nivå. Dtb kan vara till stor hjälp med detta.
 10. 10
  Om du måste ha spel, gör inte män känner att de måste delta. Istället ger en plats för hastig reträtt där killarna kan hänga, och undvika att känna obehag.

Tips

 • Co-ed baby shower är en fantastisk möjlighet att bryta mögel och prova nya saker: dummare eller mer moderna inbjudningar, innovativ party-present, en mer avslappnad atmosfär, och ovanliga eller humoristiska baby, kan alla arbeta tillsammans för att göra detta en baby -dusch folk pratar faktiskt om och minnas!
 • Försök att undvika långdragna diskussioner eller detaljerade beskrivningar av förlossningen, eller extrema blöja-förändringar, såvida inte killarna verkar i den. Har topic-växlare planeras i förväg.
 • Kom ihåg, killar äter mer, så se till att du har gott om extra man-vänliga livsmedel och drycker så grabbar kan pågå eftermiddagen.
 • Ignorera inte dtb input, om du vill vara säker på att alla har en bra tid.
 • Utesluter inte killen-vänliga objekt nonchalanta, bara för att det är en "baby shower". Visst, kan mamma inte ha öl, men en runda av kalla, frostiga och kära ger dtb ett jobb som bartender, och är en stor isbrytare för grabbarna.

Varningar

 • Trots alla ansträngningar, kan du fortfarande hamna med färre manliga gäster än väntat. Om män är alltför underlägsna, möjliggöra för den grupp av killar att ha sin egen plats på festen om de behöver det.
 • Detta är fortfarande en välkomstfest för en särskild ankomst: påminna dtb inte bjuda sina kompisar som han vet drink eller festa för mycket. Om killarna komma ur handen, kommer mtb parti vara förstört, alltför.
 • Inte frestas av de kvinnliga gästerna till, "smyger en över," på män, och har fåniga spel eller fru-fru dekorationer, trots vad ni kanske har lovat dtb. Råda dessa gäster att det är dtb parti också, och han hjälpte till att planera det. Vara fast.