Wki

Hur man skapar en babyvakt med en mobiltelefon

Föräldrar kan ibland hamna i situationer där konventionella barnvakter inte kommer att fungera, t.ex. i ett stort hotell. Medan du aldrig ska använda dessa instruktioner för att lämna ditt barn utan uppsikt när du är ett betydande avstånd från barnet, kan du använda en mobiltelefon som en babyvakt i vissa situationer där du vara fysiskt nära barnet och kan höra och erbjuda omedelbar hjälp när barnet gråter.

Steg

Hur man skapar en babyvakt med en mobiltelefon. Skaffa en mobiltelefon med "mute"-funktion och företrädesvis "högtalartelefon" funktionen.
Hur man skapar en babyvakt med en mobiltelefon. Skaffa en mobiltelefon med "mute"-funktion och företrädesvis "högtalartelefon" funktionen.

DIY metod

 1. 1
  Skaffa en mobiltelefon med "mute"-funktion och företrädesvis "högtalartelefon" funktionen. Nästan alla mobiltelefoner har nu dessa funktioner.
 2. 2
  Placera en vanlig mark telefon eller mobiltelefon i närheten av spjälsängen. Föräldern ska bära mobiltelefon med mute-funktionen.
 3. 3
  Koppla upp ett samtal mellan de två telefonerna. Aktivera funktionen Tyst förälderns mobiltelefon.
 4. 4
  Testa anslutningen för att säkerställa varje ljud barnet gör är hörbar på den mobila högtalartelefon. Om du har upprättat en anslutning korrekt, kommer föräldern att kunna höra barnet, men barnet kommer inte att kunna höra något ljud från föräldrarnas telefon.
 5. 5
  Njut av lugn och ro, att veta att du kommer att vara medveten om ditt barns säkerhet och komfort när du går till duschen, eller använda badrummet. Men aldrig någonsin lämna barnet utan uppsikt för att gå ut ur rum helt. När du öppnar dörren till hallen eller lobbyn, ta barnet med dig.

Software metod

 1. 1
  Köp programvara för en smartphone (t.ex. en iPhone, T-Mobile G1 eller Windows Mobile-telefon) som är utformad för att använda en babyvakt. Vissa produkter kommer att övervaka ljuden från barnet och sedan ringa ett nummer som du väljer när barnet börjar gråta.
  • Produkterna inkluderar Baby Monitor för Windows Mobile
  • Produkterna inkluderar Baby Monitor för Windows Mobile och Symbian www.babymobile.de.
  • Produkterna inkluderar BabyMonitor för Windows Mobile och Barnpassn Deluxe för iPhone och T-Mobile G1 från www.babyphoneweb.com.

Tips

 • På telefonen för bildskärmen sidan, titta i menyn för autosvar funktionen. Denna funktion skulle ligga under Verktyg eller undermenyn Inställningar. Du kanske också vill tysta ringsignalen. Detta skulle göra det möjligt för dig att återupprätta en anslutning utan att gå tillbaka till skärmen telefonen.
 • Se till att du har tillräckligt med ström i batterierna för att upprätthålla anslutningen så länge du behöver.
 • Minska kostnaden för att använda en mobiltelefon genom att öva denna övervakning teknik under de fria nätter och minuter helgen som kommer med planer mobiltelefon. Likaså, placera samtal mellan två mobiltelefoner från samma företag (t.ex. Sprint / Nextel Sprint / Nextel) är ofta gratis på många cell planer.

Varningar

 • Kom ihåg att en bildskärm är inget substitut för tillsynen. Se alltid till att du kan få ditt barn inom några sekunder om du måste.
 • "Mute"-funktionen i vissa mobiltelefoner kan bara stänga av högtalaren på telefonen och inte mikrofonen. Se till att mute-funktionen på telefonen faktiskt gör vad du vill att det ska göra, det vill säga, tystas Mic så barnet på mottagarens slut inte hör brus från dig.