Wki

Hur du återvinner kartong med en balpress

Vill återvinna dig massor av kartong från lagret? Om du verkligen vill hjälpa miljön, undvika att använda en container för kartong insamling, som 2,5 pounds av diesel luftföroreningar genereras för varje tömd container. Du kan äga en nedåtslaget balpress som komprimerar 20 pounds av papp per kubikfot för balar material, för samma pris som en åtta kubikyard dumpster som töms en gång per vecka. Här är hur man hittar, väljer och köpa en balpress till din kartong.

Steg

Hur du återvinner kartong med en balpress. Sök igenom för balpressar.
Hur du återvinner kartong med en balpress. Sök igenom för balpressar.
 1. 1
  Sök igenom för balpressar. En stor sökmotor som och Yahoo! är ett bra ställe att börja.
 2. 2
  Välj en balpress som rymmer 20 pounds av papp per kubikfot balar material. Detta minskar samling med 50% vilket innebär 50% mindre luftföroreningar. Också, bålarna är 50% mindre än samma vikt balar på 10 pounds per kubikfot, vilket innebär mindre lagringsutrymme som krävs.
 3. 3
  Pressen bör inte kräva dina anställda till pre platta rutorna för att få maximal balvikten Hitta pressen som kan krossa hela lådor inom lådor -. Det sparar tid.
 4. 4
  Få en balpress på hjul för portabilitet i förrådet. Du kommer att vara glad att det har hjul när dagen för förrådet omorganisation kommer.
 5. 5
  Se till att den drivs från någon 115 volt A. C. utlopp. Ingen elektriker bör krävas. Detta sparar pengar, och flytt är lätt genom att använda en förlängningssladd specificeras eller tillhandahålls av tillverkaren.
 6. 6
  Ingen mekaniker bör krävas för att installera pressen... Detta sparar också pengar.
 7. 7
  Pressen bör passa genom en vanlig dörr, så att det inte finns något behov av att bygga kostsamma, bredare dörrar.
 8. 8
  Leta efter mjuk bal band på rulle, för att knyta av balarna i kartong, ej ståltråd (som orsakar skador från vassa spetsiga ändar).
 9. 9
  Balar bör fästa framifrån av balpressen, utan behov av att gå bakom pressen. Detta sparar golvyta och tid.
 10. 10
  Hitta en balpress som tar 60 sekunder för att knyta upp en bal och mata ut det från pressen manuellt. Motordrivna bale eject system är mindre säkra och de större pressarna kräver 10 till 15 minuter för att fästa och mata.
 11. 11
  Kontrollera att det är på högst 80 pounds per bal, eller behöver speciell hanteringsutrustning.
 12. 12
  Välj en liten storlek med stor prestanda. Baler golvyta krävs bör hållas till ett minimum för att frigöra utrymme förrådet.
 13. 13
  En utgångsmaterialblandning dörröppning av omkring 20 inches med 30 inches kommer att fungera för 75% av alla boxstorlekar. Resterande 25% inte motiverar en större, dyrare balpress. Bara stampar på de två apposing sidorna av större lådor och de kommer att passa in i pressen.
 14. 14
  Leta efter en cykeltid på 15 sekunder ned för att krossa en belastning på lådor och 15 sekunder för att återgå den förkrossande plattan tillbaka upp. Under denna tid, är den anställde samlar nästa sats av lådor.

Tips

 • Det är lättare att stapla små balar ovanpå varandra än större balar. Stacking 4 balar högt är mycket viktigt om förrådet utrymme är dyrbart. Stick med de mindre, mer kraftfulla balpressar.
 • Om du vill ha större balar, kan du krympa wrap tolv £ 80 balar ovanpå en trä pall för bulkhantering 1,000 pounds på en gång.
 • Kom ihåg att vid 20 pounds av papp per kubikfot, dessa balar är 50% mindre än vanliga balar på 10 pounds per kubikfot.
 • Undvik roll off komprimatorer... Deras transporter orsakar 8 pounds av luftföroreningar per 6 miles av resor.
 • Låt dig inte övertalas att en större press. A £ 150 bal eller £ 350 balen har fortfarande bara 10 pounds per kubikfot och kräver speciell hantering.

Varningar

 • Se till att de människor som kommer att arbeta med pressen är välutbildad och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder. Felaktig användning av pressen eller balarna kan leda till allvarliga personskador.