Wki

Hur drastiskt minska kostnaden för att värma din pool

En stor del av energin som krävs för att värma vattnet i pooler, och mest konventionella pool värmare är mycket ineffektiva. Propan, naturgas eller andra fossila bränslen kan förbrännas för att värma poolvattnet eller el används ibland. Driftskostnaderna för en pool kan reduceras kraftigt genom enkla förändringar till poolen underhåll rutin, användning av mer effektiva och miljövänliga värmekällor eller billiga lägg på produkterna.

Steg

Hur drastiskt minska kostnaden för att värma din pool. Spara energi genom användning av en pool sol lock.
Hur drastiskt minska kostnaden för att värma din pool. Spara energi genom användning av en pool sol lock.
 1. 1
  Spara energi genom användning av en pool sol lock. En "pool solar täcker" eller "pool solar filt" är en flytande pool lock som isolerar ytan av poolvattnet. Majoriteten av den värme som läcker ut ur swimmingpool vatten går förlorat genom ytan av poolen, och en sol filt drastiskt minskar värmeförluster. Dessutom tillåter det en del av solens energi för att gå genom locket och in i vattnet, där det förvandlas till värme. Som ett resultat poolen värmaren krävs för att köra mycket mindre ofta och under kortare tidsperioder, för en betydande besparingar i energikostnader.
 2. 2
  Kör poolen aggregatet beroende på hur ofta poolen används. Gas brinnande pool värmare kan värma vatten swimmingpool relativt snabbt. Beroende på hur ofta du använder din pool, kan det vara mycket mer effektivt att bara köra din pool värmaren när det behövs. Till exempel, om du tenderar att bara simma på lördag och söndag är det inte nödvändigt att köra din pool värmaren hela veckan för att hålla temperaturen poolvattnet. Förvandla din värmare gas pool på fredag ​​kväll, och beroende på dimensionering av värmaren, kommer du att ha trevligt varmt vatten från lördag morgon. Stäng av värmaren igen söndag kväll för en drastisk minskning av gas kostnader.
 3. 3
  Det sägs ofta att det är mycket mer effektivt och kostnadseffektivt att hålla din pool värmaren körs kontinuerligt, att din pool kan förlora all värme och släpp till din yttertemperaturen i en natt, och din pool värmaren brinner mycket mindre gas upprätthålla en jämn vattentemperatur hela veckan, i stället för att arbeta för att föra poolen tillbaka upp till temperatur 2-3 gånger varje vecka. Detta är inte sant. Den mängd energi som behövs för att hålla din pool varmt är direkt proportionell mot hur mycket värme din pool är att förlora, vilket är direkt proportionell mot hur varmt det är hela veckan.
 4. 4
  Använd en alternativ värmekälla, såsom ett "pool värmepump". En värmepump använder samma process som används vid en luftkonditionering, utom processen omkastas och värme dras från den omgivande luften används för att värma poolvattnet. El som krävs för att driva värmepumpen.
 5. 5
  Ett annat alternativ till dyra fossila bränslen är gratis värme från solen. Sol pool uppvärmning paneler hämta värmen från solen att värma poolvattnet. Solcellspaneler har ingen driftskostnad, är mycket lätt för ett hem ägare att installera och är vanligtvis mycket hållbara i alla klimat. Den enda nackdelen är att om solen inte skiner, är din pool inte uppvärmd. Sol pool uppvärmning paneler är en utmärkt lösning i varmare stater, med en hel del soliga dagar under hela året.

Tips

 • Om du behöver ersätta en pool värmare som bränner fossila bränslen, starkt överväga konsekvenserna gas brinnande pool värmare har på miljön.