Wki

Hur att dränera och fylla din pool

Pool vatten kan få dåligt över åren, så illa att kemikalier förlorar sin effektivitet. Med denna information och en fri helg, kan du (och en kompis) dränera och refil din pool utan att spendera mycket mer än 150€ (exklusive * nödvändiga kemikalier för nytt vatten).

Steg

Hur att dränera och fylla din pool. Gå till Home Depot och hyra en dränkbar sump pump för ca 30€ / 24 timmar.
Hur att dränera och fylla din pool. Gå till Home Depot och hyra en dränkbar sump pump för ca 30€ / 24 timmar.
 1. 1
  Gå till Home Depot och hyra en dränkbar sump pump för ca 30€ / 24 timmar. Gör så här tidigt på dagen så att din pool är tom innan mörkret. Din hyra ska innehålla gummi Goodyear brandslangar i 50 fot längder. Två var nog för mig, men kontrollera att det inte är mer än 100 meter från botten av din pool till ditt avlopp / avlopp åtkomstpunkt (det är oftast en 3-4 tums plaströr på din fastighet med en skruvkork på det som leder direkt ut i avloppet, där du vill att din pool vatten att gå. Staden kommer att återanvända vatten).
 2. 2
  Sänk ner pumpen i den djupa änden (spelar egentligen ingen roll egentligen förrän nästan tom) och koppla in den. Kontrollera att slangen är korrekt ansluten och se till att den andra änden av slangen har fastnat i röret hålet (gruvan gick ned cirka 3 meter innan slå något) innan du ansluter pumpen.
 3. 3
  Nu får du titta på ditt vatten försvinner vid ungefär på 50 gal / min. Min pool är ca 10.000 gal, och det tog lite över 3 timmar att dränera. Enkel matematik om du vet flödet.
 4. 4
  Varje fot eller så av vattennivån droppage, bör du spraya omkretsen av poolen tidigare vattenlinjen med en slang, särskilt om ditt vatten var smutsigt som mitt. Gör några borsta medan du är på det.
 5. 5
  Pumpen kommer att ta bort nästan allt vatten, beroende på poolens konturer på den djupa delen. Tappa den sista foten eller så manuellt med två hinkar.
 6. 6
  Om du har en i-golvet rengöringssystem, är nu en bra tid att spränga skräp ur pop-ups med din slang eller så kan du kontakta tillverkaren för specifika service / reparation tips.
 7. 7
  Nu är också en bra tid att rengöra kalcium ringen (om någon) och andra fläckar. CLR arbeten, använde jag Lime bort.
 8. 8
  Slå på din slang, och om du gjorde ett bra jobb, bör det vara mörkt och du bör vara trött / lättad!
 9. 9
  Min pool nästan fylldes när jag vaknade, så 10.000 liter kommer att flöda i ca 12 timmar, ge eller ta. Glöm inte och överfylla din pool. Boo. Oroa dig inte, bör vatten inte vara dyrt... Jag ringde min stad och de berättade att de tar cirka 10 cent per 100 liter, så ca 10€ för mig. På vissa ställen... denna kostnad kan vara flera hundra dollar i vatten ringa din vatten-avdelning för en uppskattning samtalet en vatten leverera service i ditt område för att räkna vad som är det bästa alternativet (jämfört med 115 -200€ för en "pro" con -artist/pool person plus samma vatten kostnaden)!

Tips

 • Du bör inte tömma poolen i extrem hetta, jag berättade.
 • Grundvatten problem kan orsaka din pool att stiga ur marken när tömde jag läste. Läskigt.
 • Glöm inte att återlämna utrustningen till Home Depot.
 • Om du är sjuk av klor eller har en underpresterande salt-system som jag, bör du läsa om syre / koppar system. Bara kom över dem idag (ecosmarte.net) och det låter fantastiskt. Om du ber om information, berätta för dem att du läser Mikes artikeln på Google!
 • Denna information gäller i marken, betong-typ pooler. Jag vet ingenting om andra pooler.
 • Om du har en pool företag eller person som du litar på, be dem vad de ska göra med ditt vatten nu. Jag är inte där ännu, är mitt vatten 100% ren stad vatten, och jag vet för ett faktum att det behöver tillsatser. Jag fick höra en lista med cirka 7 saker som jag bör lägga till min pool, nu. Jag får en 2: a åsikt imorgon! Jag föredrar att göra det rätt utan att använda onödiga tillsatser.
 • Du ska inte behöva göra detta mer än en gång var 3-5 år jag har hört. Om du inte har en usel pool kille och / eller liknande övningen.

Varningar

 • Inte en bra idé att tömma din pool om kan skada din pool och orsaka "pop-off" som kommer att kosta mer. Ring ett undervattens företag pool reparera om du behöver göra reparationer av din pool.
 • Var försiktig med el runt vatten. Speciellt när man använder en metall stolpe.
 • Glöm inte att stänga av brytare till pumpen och annan utrustning.

Saker du behöver

 • Dränkbar sump pump med slangar för att nå avloppssystemet.
 • Trädgårdsslang
 • Patience