Wki

Hur bli av trädgården sniglar

Bli av dessa trädgården skadedjur säkert, utan att äventyra barn eller husdjur.

Steg

Hur bli av trädgården sniglar. Placera en matsked eller två av majsmjöl i en burk och lägg den på sidan där det finns slug aktivitet.
Hur bli av trädgården sniglar. Placera en matsked eller två av majsmjöl i en burk och lägg den på sidan där det finns slug aktivitet.

Cornmeal

 1. 1
  Placera en matsked eller två av majsmjöl i en burk och lägg den på sidan där det finns slug aktivitet. Sniglarna älskar sånt här och efter att ha ätit det de dör.
 2. 2
  När du går ut på kvällen, bör du hitta många sniglar i och runt fällan. Det är också ganska lätt att plocka upp dem vid denna tidpunkt.

Öl

 1. 1
  Gräv ett hål ca 4-6 inches djupt.
 2. 2
  Placera en plast (engångs) kopp inuti hålet.
 3. 3
  Fyll koppen omkring 80% full av öl. Ja, öl.
 4. 4
  Kontrollera dagligen. Töm ut sniglarna och fyll på med öl så ofta som behövs. Snäckorna lockas till jästen och korn i öl.

Ammoniak

 1. 1
  Blanda vanligt hushåll ammoniak (eller diskmedel ammoniak om det är allt du kan hitta), 1 del ammoniak till 6 delar vatten. Denna utspädning verkar inte bränna bladverk.
 2. 2
  Spritz på slug, komma tillbaka i 5 minuter och snigel har löst.
  • En trycksatt trädgård spruta, eller en trigger spruta kommer att fungera.

Organiska avskräckande

 1. 1
  Använd en koffein baserad spray. Spraya runt smittade områden, särskilt på löv och jord kring eventuella slug delikatesser. Europeiska forskare bevisade effekterna av koffein under 2002, En lämplig styrka spray är tillgänglig från Garden Robusta heter Slug Snub. Det är ofarligt för husdjur, barn och växter. Det fungerar genom att minska aptiten av blötdjur är och om du fånga en nära växten ser du att det gör en mycket onaturlig u-sväng på en twist att komma undan.
 2. 2
  Använd salt. Sprid salt på ytan där de kryper runt och de kommer att torka upp. Men om du planerar att använda marken för att odla växter i, kan salt väldigt lätt förstöra jorden för växter.
 3. 3
  Kaffesump och äggskal kommer också avskräcka sniglar. Placera använt kaffesump (den starkare desto bättre) eller trasiga äggskal i en cirkulär omkrets runt de växter du försöker skydda.
 4. 4
  Köp kopparband som ett alternativ. Även dessa är dyra, de är också ett bra alternativ för att skydda små områden eller enskilda växter. De reagerar elektrostatiskt med Slug eller snigel slem. De skadedjur torka upp.
 5. 5
  Tänk på andra organiska kula avskräckning som generellt innehåller skarpa, vatten-absorberande, stenskott. Sniglar gillar inte att glida över vass sten på deras känsliga magar, och om de inte kommer i kontakt med det, verkar det snarare som salt och desiccates dem.
 6. 6
  Använd sand. Fördela lekplats sand kring unga plantor tidigt på våren. Var generös med sand. Sniglar hatar sand eftersom det sliter deras magar öppen och de dör.
 7. 7
  Plantera många växter med röda blad. Sniglar är inte förtjust i röda blad växter och tenderar att undvika dem. Mangold är ett bra exempel och kan planteras i en barriär bildas.
 8. 8
  Kompost runt området för att vara slug-säkras med hjälp av barr. De barr är sura och sniglar föredrar alkaliska miljöer.

Kemiska metoder

 1. 1
  Tänk de rättsmedel som involverar giftiga ämnen (prydligt förklädd med slug / snigel lockmedel). Tyvärr är hundar också lockas och kan konsumera gifter och bli mycket sjuka. Om du har en hund, undvik bekämpningsmedel som innehåller toxiner. Det finns några snigelpellets tillgängliga som är ekologiska godkänd, fråga på ditt lokala garden center.

Tips

 • Om att jaga sniglar för hand, söka dem i tidigt på kvällen, helst på fuktiga, fuktiga nätter eller fånga dem tidigt på morgonen.
 • Varje anständig trädgård avsnittet bär ogiftiga nödvändiga ingredienser, eller så kan du bara använda öl.
 • Sniglar komma ut på natten, och chansen att du inte kommer att se dem, om du inte arbetar i din trädgård på 3. Bevis för slug skador är en slemmig spår som har en skimrande färg.
 • Ett annat sätt är att få ett ogräs brännare och bränna sniglarna men använd inte detta när sniglarna är på växterna.

Varningar

 • Använd kemikalier endast som en sista utväg.
 • Många av de slug beten som marknadsförs som säkra innehåller gifter som skadar / dödar en mängd olika ryggradslösa djur som daggmaskar.
 • Det råder viss oenighet om huruvida järnfosfat pellets faktiskt innehåller en ingrediens som gör en giftig kombination när den tillämpas. Det har sagts att den innehåller EDTA och att den är listad som en inert ingrediens.